Moderné mená pre chlapcov
Ahojte napíšte mi prosím nejaké pekne moderne mena ktoré ste dali synom alebo ktoré sa vám páčia vôbec sa neviem rozhodnúť a tak isto som to mala pri prvom mám pocit že chlapcom vyberať meno je fakt ťažké 😂dievčatku ani neviem ktoré skôr by som dala ale pre chlapca sa mi nepáči ani jedno🤣prvy sa volá Michael (Majky) a to tiež vybrala až mama keď sa ma pýtali v nemocnici na meno lebo ja som netušila…prosím ale nie také klasické (Samko,Jakub,Dominik)ďakujem ❤️
mne sa stále viac páči Richard (aj s ang. výslovnosťou) a je to medzinárodné
@anonymgirl16 Daniel
Jonáš,Krištof,Nathan.
Nathan, Mason, Mateo
@anonymgirl16 prvé pri Michael mi napadlo Gabriel, obaja ako archanjel 😁 a je to také univerzálne, svetové, a zároveň nie až tak časté.
@papaya1234 na Slovensku neznie Mason moc pekne.
@anonymgirl16 Noel, Nathan
Liam napr
Marco
@lucka_ke ja mam Richarda 🙂
preboha živého, ako ti mohla meno pre dieťa vybrať tvoja mama ... veď si na to mala minimálne 5 mesiacov....
@ina2405 ja čítam Manson 🤭
@zuzanita1609 😄
@zuzanita1609 a ja som to rovno prečítala ako Marilyn Manson 😅
Autorka, aké máš priezvisko? Podľa neho vyberieme 😉 Lebo taky Liam Slivka, alebo Nathan Kohút, či Mason Bryndza neznie bohvieako...
Noah, Nathan, Elias, Elijah, Dorian, Daniel, Leonard, Lewis, Bennett, Ruben, Zachary
@kikulienka94 a co je na tom?😅mam mladú mamu sme jak kamošky možno ta ešte viac pohorší to že bola aj pri pôrode 🤣,keby chce dať že Janko tak to nedovolím napr. Ale Michael mi prišlo v pohode tak prečo nie
@anonymgirl16 Michael ešte ok ale to “Majky” je podľa mna otrasne . A s tým menom súcitim a ja by som moju mamu tiež pustila k pôrodu aj s manželom . Sme ako kamošky a ona sa smeje , že teraz keď prerábam a som tehotná tak vlastne spolu “prerábame, zachvíľku “rodíme” 😁
Eliáš, Max, Arthur...
Adrián, Leon, Evan, Oliver, Alex, Max, Mateo, Noel, Teodor, Eduard (Eddy)
@anonymgirl16 rataj s tým, že to, čo sa tebe zdá pekne a moderné, to sa druhému nemusí páčiť. Ak teda mám prísť s nejakým nápadom, tak Tomáš ( Tomy)
@lenkalienka321 ja mám Michala a Tomáša 😁😍
@anonymgirl16 artur, gregor, mikulas, nikolas
@anonymgirl16 bývaš v Rakúsku ako máš napísané?pozrieť ich kalendár?
Zo spomínaných sa mi páči Richard, Eliáš, Jonas, Simon, Šimon, Matteo, Max, ale ty hľadáš asi väčšiu exotiku
Tak už priprav mamu na to nech vyberá meno🤪
@andreakotesova nooo to by som nerada písala 😅každopádne máte pravdu že na tom tiež záleží určite…ale nemáme takéto klasické slovenské priezvisko 😂
ja mam troch chlapcov a vsetkym som vyberala mena, aby boli slovenske ale sucasne aj medzinarodne. volaju sa Leonard, Gabriel, Viliam a stvrty by bol Julian, ale nakoniec je to Juliana 😀
@soldi Leonard sa aj mne páči teda skôr Leo ale príde mi to detské dosť 😅takže keď uz tak by som dala Leonard ako vy aby to nebolo “blbe” v dospelosti 😅

@anonymgirl16 michael a maxim