icon

Najčastejšie chlapčenské mená vo vašom okolí

mona1992
8. máj 2023

Ahojte, viem že už roky je Jakub c.1 v rebríčku mien a my tiež uvažujeme nad týmto menom, len by som nerada aby ich bolo 10 v škôlke … ale práveze ja v okoli nepoznám žiadneho malého Jakuba…. Mame už syna Dominika, takze hladame druhé meno. Ešte prichádza do úvahy Oliver, ale mám pocit že tých stretávam najčastejšie + Samuelov. Ďakujem 🙂

tamtumdo
10. máj 2023

V škole majú Jakuba jedného,v škôlke tiež...môj je David a Michal....tiež celkom časté mena....ale v triedach nemajú menovca....skôr majú viac Šimonov v triedach a Adamov

alexka89
10. máj 2023

Tu u nás stále o Michaloch počujem ...syn má v škôlke Tobiasa ,Vlastíka,Maxima,Teo,Deana,už neviem viac.

evkamotka
10. máj 2023

Marek sa ti nepaci?

sonia_wiener
10. máj 2023

Strašne veľa Sebikov mame v okolí, ale aj Samkov, Adamkov,Tomášovkov, Jakubov, Oliverov...ja mam pocit, ze sa strieda tak max. 20 mien dookola 😂

ajn
10. máj 2023

@mona1992 mne sa hodi Dominik , Damian, Daniel, David su menej pouzivane a krasne.a obe mena budu zacinat na D.😉

lubiduch
10. máj 2023

Daj meno ake sa ti paci….aj tak to bude nahoda kolko akych deti kde v akom kolektive bude….
My sme dcere dali meno Magdalena (sme zmiesana rodina a zijeme v DE). Zda sa nam to velmi pekne dievcenske meno, vyslovitelne a napisatelne pre kazdeho.
No a teraz je prvacka, sice ako Magdalena je jedina, ale chudata ucitelky, maju tam dve prvacke triedy ktore sa casto vyucuju spolu a tam baby: Magdalena, Madeleine, Malene, Helene, Marlen…..🙈🙈🙈

A moj je Richard, citam az tu v diskusii ze to ake caste meno 😂 tu v DE je medzi detmi s tymto menom uplny exot, ma skoro 11 rokov a stale sa niemto nad tym pozastavuje ake archaicle meno sme mu dali 🤭

dididudu
10. máj 2023

My máme Damiana a žiadny naokolo nieje. Ani v škôlke, ani teraz škole 🙂

sashenka222
10. máj 2023

Mne by vobec nevadilo, ze budu v triede 2-3 deti s rovnakym menom. Ved bezne byvali v triede 2 Zuzky, 2 Katky, 2 Janky...a komu to vadilo? V praci sme boli 3 Alexandry, a nikdy mi to neprekazalo 🤔. Daj take meno, ake sa ti paci.

lizwer
10. máj 2023

@mona1992 Čo tak Dominik? To je pekné meno, a nie tak časté 🙂

feb13
10. máj 2023

Ja som chcela dat dcere meno, ktore nie je exoticke, ale predsa posobi originalne. Tak som jej vybrala staru klasiku, co v nasom okoli nikto nemal minimalne do veku 60-70 rokov. V sirsom okoli som stretla tiez iba jedno dievcatko s takym menom a to som chodila aj do detskych taborov vypomahat, poznala som mnozstvo deti aj zo susednych okresov. Potom sme sa prestahovali do ineho regionu a aj v skolke aj na kruzkoch alebo na ihrisku su minimalne 2, este aj cudzia babka ma oslovila na ulici ze ake modne meno ma. 🙈 Takze nikdy nevies.

kika147
10. máj 2023

Ja mam Benjaminka a Tadeaska a v celej skolke su jediný s týmito menami

terry658
10. máj 2023

@mona1992 my máme Viliama. V našej škôlke sú len dvaja a obaja v jednej triede.

1bubino2
10. máj 2023

@mona1992 jednoznačne Samuel - dcéra má štyroch kamarátov Samkov

ponozkazt
10. máj 2023

@mona1992 u nás je to Jakub, ale najmladši je 3r a to môj, takže je už asi na ústupe 😁 Inak Oliver, Richard, Michal, Juraj, Matej, Matúš, Adam, Samuel, Sebastian, to sú najčastejšie u nás v škôlke a škole. Ale poznám aj viacerých Jankov a Jožkov.

shelly818
10. máj 2023

@mona1992 … ja mám syna Tobiasa a keby som mala ešte jedného, určite by sa volal Aleš ☺️

taga
10. máj 2023

Mame Jakubka a v skolke je jediny s tymto menom (ani v starsich triedach myslim ziadny nie je).. na ihrisku sem tam nejakeho Jakubka stretneme, ale vramci rodiny / kamaratov okrem nasho ineho nepoznam

euka210
10. máj 2023

@mona1992 Adam u nas leti teraz, Samuel, Filip.
Take Peter, Martin, Jozef len ked daju po otcovi. My mame Juraja...nikto taky siroko daleko ani v skolke, skole, Emanuelovia su paradoxne v skole 2.na prvom stupni 🤭
Zavisi od lokality aka je, 10 Jakubov v triede sa bat nemusis... u nas Adamovia 2x, Nelky 3x, Viktorie 2x v triede...ked sa stretne par v triede.
Niekedy boli Petkovia, Lenky, Katky...po 4 v mojej triede a nikto neriesil.

l1991
10. máj 2023

My mame Roman 7.r(po muzovi) a Tadeáš 5.r a teda ani jedno meno v triede ani rocniku nemaju🙂 v nasom meste je tusim okrem syna jeden starsi chlapec asi 10rocny s menom Roman a Tadeas je co viem este 1 chlapec o 4 roky mladsi🙂

kacero007
10. máj 2023

u nás je dosť Adamkov, Sebastianov, Oliverov. Máme Filipka, a je jediný v triede, aj v škôlke bol jediný 🙂

stanislavicenka
10. máj 2023

@mona1992 Oliver, Jabuk, Matias, Alex. Mena, ktore sa tociav skolke, kam chodi syn. Tiez nie som za exotiku. Chcela som Vratka, muz nesuhlasil, ani s Ondrejom. Syn sa vola Branko(nie Branislav), meno vyberala muz, a vybral dobre. Nepozname ziadneho, ale mozno je to nahoda🤷

mary888999
10. máj 2023

V roku 2006 som dala synovi meno Adam, každý že ake nezvyčajne a ja cela rada. A potooooom každy začal opakovať 😁😁😁

lucka2108
10. máj 2023

@mona1992 ja mám synov Jakuba a Matúša, muž je Lukáš a synovci sú Ondrej a Jozef... všetko slovenská klasika, žiadna exotika... ešte máme v rodine mená ako Pavol, Ján či Erik...

mona1992
autor
10. máj 2023

@wiqux my sme toez nad Timotejom rozmýšľali ešte len sa to meno rýmuje s priezviskom a je to take trosku smiešne 😀 lebo veľmi sa mi to páčilo keby boli Domi a Timi …. Možno ešte zmeníme názor nakoniec 😀 len toto meno sme vôbec nezväzovali kým ho kamaráti nedali a že wau aké pekne meno a vôbec nás pritom nenapadlo

mona1992
autor
10. máj 2023

@natalka13 nevadí vôbec. Len som chcela vedieť že odkiaľ sú take počty Jakubov keď som ešte žiadneho nestretla 😀

mona1992
autor
10. máj 2023

@lizwer to je nás prvý syn 🙂

daja0760
10. máj 2023

@mona1992 a co tak Damian? K Dominikovi by sa to hodilo. Alebo Patrik

wiwi28
10. máj 2023

U nás v okolí máme asi najviac Matejov a Adamov, ešte sa opakujem Max a Samuel. Náš je Simon (nie Šimon) a je jediný široko ďaleko. Ale ani Šimona nemáme v okolí.

zuzkaemmka17
10. máj 2023

@mona1992 ako trosku mimo temu, od zaciatku som chcela Ninku, aj ked som uvazovala nad inymi, vzdy som sa k tomu vratila. V celej skolke je jedna a tiez sa narodila v juli a aj meniny ma tri dni pred narodeninami. Podla mna to kazda zena uz tak ma v sebe , to meno a podvedome sa k nemu aj tak vracia a nakoniec ho aj da. Aj starsia je Emma, vzdy sa mi to meno pacilo, ani rebricek som nesledovala, u nas ich nie je vela ale ked niekam prideme tak to pocujem. A co, aj Zuzky sme boli tri v triede 🙂)

sonia1712
10. máj 2023

U nás v okolí vedie Adam, Oliver, aj Jakubov a Markov máme veľa, na počudovanie Samka nepoznáme žiadneho a odkedy sme chceli byť s mužom prevratni a pomenovali najmenšieho Juraj tak sa vyrojili hneď traja len na našej ulici. 🤣🤣

gansi
10. máj 2023

Jakub a Marek