Najčastejšie chlapčenské mená vo vašom okolí
Ahojte, viem že už roky je Jakub c.1 v rebríčku mien a my tiež uvažujeme nad týmto menom, len by som nerada aby ich bolo 10 v škôlke … ale práveze ja v okoli nepoznám žiadneho malého Jakuba…. Mame už syna Dominika, takze hladame druhé meno. Ešte prichádza do úvahy Oliver, ale mám pocit že tých stretávam najčastejšie + Samuelov. Ďakujem 🙂
My mame Stevka a ineho veru nepozname. Velmi sa mi paci to meno,ani si neviem predstavit k synovi ine (ja hiem ze som neobjektivna,ale jemu sa to meno naozaj hodi,je to Stevino,Stefan,Stevko).A nikto mu nepovie ze Pista.Viem ze to pride v dospelosti,ale verim,ze s tym si urobi poriadky🙂
@mona1992 ja najviac okolo poznam Alexa a Davida. Jakubov tiez,ale ti su uz odrasteni. Ked sme mali mat prve dieta vo vybere bol Erik a druhe meno pri druhom dietati malo byt Felix
@mona1992 u nas samy Tobias, Samuel a Patrik. Kamoska bola v nemocnici zo synom a ze spolu na izbe boli traja Tobiasovia (vratane toho jej) a na vedlajsej boli dalsi dvaja 🙂 Jakuba napriek statistikam nepoznam ziadneho.
Este je zaujimave ze sa dost opakuju rozne dvojice mien, poznam viac surodencov co sa volaju Dominik - Patrik a potom Tobias - Matias
Oliver je každý druhý 🤦
@poplanucha Ja poznám viaceré súrodenecké dvojice Jakub a Matej, už sú niektorí vekovo aj 20+ Kubko a Maťko bola obľúbená rozprávka 😊
Adolfa nema vela deti.. ak je tak podstatne, aby si bola originalna... 😘
U nás samý Alex. Aj my máme Alexa, ale keďže starší je Max tak som mu také vybrala aby ladili 🙈
Btw ... ak by som mala druhé dievčatko, volalo by sa tiež Alex 🙈
Môj najmladší je Sylvester myslím,že nehrozí ze ich bude viac v triede v škôlke, škole ani v širokom okolí nepoznám žiadneho 😁
Za mňa najkrajsie mužské meno ALEXANDER 🙃
Nechcem sa nikoho dotknúť, no mne sa zdá, že Samuel alebo Jakub je už každý druhý chlapček na ihrisku. Veľa je aj Adamov, Oliverov a Matúšov.
Ale ja mam prd co mudrovať, keď som sama nositeľkou mena, ktoré ma na SR najviac žien 😃
mne sa hodi. Dominik ,Damian ,Daniel, David🙂
vsetky su take svatecke mena.nie az tak casto pouzivane.a obe budu na D
@mona1992 tak dajte mena dve 🙂 dcéra ma dve a bude mať aj syn a neľutujem . Ja sama mam dve. 🙂 mne sa nepáčia tuctove mena. My sme mali v triede zase veľa Miskov. To môže byt náhoda 🙈 v pôrodnici sme zas mali v ten istý den tri Terezky. Ja som veľmi šťastná že ma mena dve a že je výnimočná 🙂
Keby sa moje deti narodili na Slovensku, dam im meno ako Dan, Tibor, Alan, Noah, Leon, Benjamin, Isak, Timur, Neven, Vedran, Miran, Miron, Ivor, Ivar…
Moji synovia sa narodili mimo SK (ja som cudzinka), a maju mena ktora su teraz casta na SK. Nikdy, nikdy by som im nedala tato mena na SK. Ale co uz, budem dufat ze im nebude prekazat ze maju neoriginalna mena. Nebola to moja vina 😥
Mám Marián ,Markus a bude Matyáš
Riško, Miško, Adamko, Matias.. s Jakubkom som sa v okolí nestretla. A to sme na ihriskách dosť často..
@mona1992 my máme Janika 🙂 v škôlke je jediný 🙂 a pekne sa dá volať aj v puberte, napríklad Jany, kolegu tak voláme a mne sa to páči 🙂
Mám syna Jakuba, mal sa volať Martin, ale sa narodil v novembri a nechceli sme, aby mal v jeden mesiac meniny aj narodeniny. Je to pekné meno, len už je veľa chlapcov s menom Jakub
@mona1992 keď nastupoval syn Adam do škôlky, tiež som sa bála, že budú v triede aspoň traja... Bol aj je sám Adam aj v druhej škôlke. Na ihrisku občas stretneme ďalšieho. Druhý je Lukáš, v okolí poznám ešte dvoch Lukášov, v škôlke iný nie je.
V najbližšej rodine máme (najstarší traja majú tento rok 9 rokov, najmladší rok a pol):
Jakub, Michal, Samuel, Kristián, Adam, Tomáš, Matej, Mathias, Lukáš, Matej, Ivan.
Dievčatá (najstaršia má 7, najmladšia rok):
Natália, Vivien, Anna, Juliána, Agáta
Najčastejšie chlap.meno v mojom okolí je Adam.
v mojom okoli je kazdy druhy chlapec Martin😀
No prekvapivo ja tiež nepoznám v okolí veľmi veľa Jakubov. Ale keď ku mne chodia deti na terapie, tak musím povedať že najčastejšie mám teraz Matej
My máme v škôlke v triede dvoch jakubov. 🙂 Najčastejšie adam, Šimon, Samuel..
@mona1992 my poznáme veľa malých Mathiaskov

@mona1992 u nás je tiež Oliver a Jakub naj naj