icon

Najkrajšie a najškaredšie meno pre dievča

esstetika
31. aug 2016

Ake je pre vás najkrajšie a potom najškaredšie dievčenské meno? 😵

Strana
z6
mimla
31. aug 2016

To je také subjektívne, ale mne sa páčia Anna, Hanka, Alžbeta, také, čo máme v kalendári. Naškaredšie... hm v našich končinách by asi nahnusnejšie meno bola Kunikunda.

esstetika
autor
31. aug 2016

@mimla Kunikunda?? 😀

mirkafu
31. aug 2016

@esstetika najskaredsie podla mna je Želmira, Alžbeta, Eva , Ľudovita, Zdena, Jolana, Eliška, Alfonzia,Božidara, Božena, Ida ......a najkrajsie Sofia, Sara, Liana, Laura, Andrea, Diana, Tatiana, Lea, Timea, Juliana, Julia, Melania, Natalia ...a uz neviem 🙂

evittam
31. aug 2016

Mať tak tvoje problémy a ministrov plat. Každému sa páči a nepáči niečo iné....A ak sa niekomu nepáči moje meno alebo mená mojich detí - tak to je výhradne jeho problém, nie môj.

mimla
31. aug 2016

@esstetika Alebo Kunigunda, alebo Kunikunde, je to to isté meno a o zábavu na celý život má dievča postarané. Pomôže len emigrácia, alebo zmena mena.

fadama
31. aug 2016

Najhorsie- Nadezda
Najkrajsie- Laura

novana
31. aug 2016

Neexistuje škaredé meno. Je také, ako sa ním prezentuje jeho nositeľ/ka. 🙂 Vždy "letia" mená iné, proste módné výstrelky. Raz sú všetky dievčatá Evičky a Katky, inokedy zase Sáry a Laury. Niektoré mamičky sú posadnuté menami mexických televíznych seriálov a kdejakých "hviezd filmového plátna". Tieto mená svojim deťom najčastejšie dávajú matky nášho najpočetnejšieho etnika. Je toooľko slovenských mien, že ako Slovenka naozaj nevidím dôvod, prečo by sa moje deti mali volať Sandokan či Vivien.

dominikav123
31. aug 2016

@novana práveže mam pocit ze nie len cigánky dávaju svojim deťom exotické mena. Teda ja poznám par dievčat ktore síce žijú na dedine no mena dali ako holywoodske hviezdy. 😄

Inak načo je dobrá tato téma ? Aby sa tu teraz urážali ženy kvôli menám ?

hermanoval
31. aug 2016

Každému sa páči niečo iné. Mne sa napr. nepáči Cecília, Margita a páči sa mi Sára, Sofia, Martina, Lucia, Lenka, Nina, Lara, Zara

19lilly
31. aug 2016

podla mna je najskaredsie kunigunda, hortenzia a rozvita

elzika
31. aug 2016

@dominikav123 @novana , suhlasim. Kazdy mame nejake meno a ze ci je najkrajsie alebo najskaredsie je velmi subjektivne.

Baby, povedali by ste nejakej Alzbete, ze ma najskaredsie meno na svete? A ako by ste sa citili vy, ak by ste svoje meno nasli medzi oznacenymi? Kazdemu sa paci nieco ine a nevidim dovod, preco by sme tu mali nejake mena skatulkovat ako najskaredsie.

levica202
Odpoveď bola odstránená
eliniatko
31. aug 2016

To je ale hlúpa téma, s prepáčením. Za A - príde mi to čisto ako provokácia, keďže vždy niekoho urazí, kto nosí meno ako niekto spomenie. Ale teda ok. Za B - nie je možné na ňu odpovedať. Veď každá mama dáva meno svojmu dieťaťu z lásky, a určite jej príde ako najkrajšie, myslí to max. pozitívne. Aký to má zmysel určovať to potom, ked to možné nie je? Horespomenuté sa mi niektoré z "najškaredších" veľmi páčia a naopak pre niekoho z "najkrajších" mi prídu ako skoro odpad pre tých, čo sa silou mocou snažia byť zahraniční alebo hviezdni. No a? Je to jedno. To, či sa to mne páči, alebo nie, je nepodstatné, ja nazvem deti z lásky ako chcem, tak ako aj tá mamička, čo ich nazve tak, ako by som ja nenazvala. Nič to neznamená. Hlavne aby z nich vyrástli dobré osobnosti, a je jedno, či sa volajú ako stovky detí na ihriskách teraz - Vanesa, Vivien, Lilien, Ema, Jakub, Samo, Max, Teo, alebo nejaká už skoro historická Ľudmila, Hromislava, Slavoslav, alebo málo používaná Uršula, Valentín alebo nejaká super-extra-zahraničná Janette alebo Jessica Kováčová či José, či foneticky nazvaný Saimon... všetky tieto by boli pomenované z lásky a s dobrým úmyslom, tak ako môžu byť najškaredšie na svete? Možno tak pre niekoho... asi dosť primitívneho...

tortelinka
31. aug 2016

@mimla neuveríš, ale jednu Kunigundu poznám...chúďa dieťa 😕

novana
31. aug 2016

@levica202 Poznám dve dievčatká Alžbetky, zlaté sú, 🙂 možno i preto aj toto meno môjmu uchu lahodí. 🙂

tutu_1
1. sep 2016

Uprednostnujem mena z nasho kalendara. A popravde mi bolo smiesne ked mi syn oznamil ze v skole maju Justina (Dzastin) alebo ine perly. A pritom mamicky nie su zo ziadneho etnika a nie sme ani z dediny. Ale tak co uz ked potrebuju vynikat nech sa paci.

kaya60
1. sep 2016

Kazdemu sa paci nieco ine, ale naozaj niekedy dostane dieta meno ako za trest. V nasom malom meste osobne poznam dve Sipkove Ruzenky a sesternica ked rodila, mali na izbe Blanku Panensku. Ozaj zly start do zivota:(

catherinah
1. sep 2016

@kaya60 Ruženu Šípovú poznám aj ja 🙂
pri výbere mena treba myslieť na to, že ten človek bude raz dospelý 🙂

A súhlasím každého osobná vec, každému sa zdá meno jeho dieťaťa najkrajšie a to je dobre. Nemôžu sa všetci volať rovnako 😉

atenna
1. sep 2016

Najsakerdsie ako pre macku zara,lara,Mia a pod. Najkrajsie Anna,Bianka,Lenka,Julia

babatkoo
1. sep 2016

Mne sa nepacia Gertruda, Vlasta a Zdena a paci sa mi Stella 🙂 ale niekomu sa zasa Stella nemusi pacit... 100 ludi 100 chuti

vroni
1. sep 2016

Mne sa uplne protivi Vanesa a Jessika (obe pisane akymkolvek sposobom). Mam kamaratku s dcerou Vanesou, je to velmi fajn dievcatko, ale moj vztah k tomu menu to neovplyvnuje 😀 😀 😀 (rovnako sa mi jezia vsetky chlpy, ked pocujem meno Jozef. No, a co mam doma? Vzdy cuknem, ked kdesi vypisujem chlapovo meno 😀 😀 😀 )
A najviac? Vselico, skor klasika nez momentalne vychytene. Ak by sme mali druhu dceru, bola by Matilda. A som zatazena na vsetky mena s dvojhlaskou.

andreasiskova3
1. sep 2016

@elzika pre mňa je zas Alžbetka najkrajšie dievčenské meno 🙂 a moje meno Andrea sa mi vôbec nepáči 😀

lubiduch
1. sep 2016

Skarede mena nepoznam 🙂 vzdy sa najde clovek ktoremu to konkretne meno pristane 🙂
Ja zijem v zahranici a velmi sa mi okrem krasnych slovenskych mien pacia mena synovych spoluziacok ako Ava ci Laetizia 🙂 mozno aj preto lebo tie dievcatka su fakt milunke a zlate tak si to clovek tak pozitivne spoji 🙂
Nam sa v pondelok narodila Magdalenka....hladali sme meno k nasmu kratkemu zahr.priezvisku a take ktore sa hodi v oboch krajinach...ci je najkrajsie? Pre nas urcite,lebo sme tak pomenovali nasu dcerku....

simonezet
1. sep 2016

Je mnoho krasnych mien. Najskaredsie je asi Kunigunda- naozaj existuje.... A tiez sa mi nepaci Dusana

andreasiskova3
1. sep 2016

@tutu_1 moja teta sa volá Justína 😀 má už okolo 60 rokov

vanilka3
1. sep 2016

Deniska 🙂 pekneeee

tutu_1
1. sep 2016

@andreasiskova3 Justína je pekné slovenské meno 😉

123choco123
1. sep 2016

Mne sa velmi paci Valéria Lucia Matilda ....

123choco123
1. sep 2016

@lubiduch Magdaléna je tiez krasne meno ☺️

betka22betka
1. sep 2016

slečna alebo žena môže mať to NAJKRAJŠIE meno na svete, ale keď ju spoznáš a má zlú povahu, robí zle iným, tak sa ti znepáči aj jej meno, lebo ju vždy budeš spájať s jej povesťou. Platí to aj opačne. Veľký vplyv majú na výber mena kladné postavy z knižiek, filmov a pod. táto téma je inak o ničom

Strana
z6