Najkrajšie dievčenské mená
Ahojte podobné temy tu su, ale ja by som vedieť aké sú podľa vas najkrajšie divčenské mená, čisto divčenské nie chlapčenské!!!!!!
Napríklad mne sa páčia Timea, Nela, Emily, Adriána
@yahodova - Simonka sa velmi hodi k priezvisku 😉
@anjelicek26 🙂 🙂 Jeej som rada a som rada,ze sme sa konecne zhodli i dohodli s manzelom,ze budeme mat malu Simonku 😎
my sme mali vybranu Laru, pokukovala som po Amalke a den pred porodom sme zmenili na Kiara Zoe. Netradicne, ale spokojni sme maximalne 🙂
Simonka je krásne meno!
Inak baby, svokra mi navrhla že Celestína pre dievča. Nič proti tomu menu nemám, lenže akoby sme ju volali? Davajte argumnty...
ja mám Zojku a ideálne sa jej meno hodí aj k rodinnemu menu...
Natalka, Slávka
my máme Olíviu, nedá sa jej škaredo povedať, je v kalendári a je neokukané ..... a ked sa malej spýtajú ako sa volá a ona odpovie, tak každý že aké pekné meno má 🙂
Petra a Adriana pre mňa najkrajšie mená
Baby,no NEUVERITE co sa mi stalo ( Normalne sa smejem a placem zaroven) 😖 😀 Tak ledva ledva sme sa s manzelom dohodli konecne na mene Simona 🙂 Inak stala som sa TETOU 😀 😀 Cize mam malu neterku zijucu v Prahe s vahou 3500g a s menom SIMONA 😀 😀 No neslaktrafilo by vas?? 😒 ☹ Lebo pohlavie aj meno bolo tajne tak ma manzelova sestra predbehla 😅 Princip: zase hladame MENO pre nasu lasku malinku m..Mame nato cca 60 dni tak dufam,ze to stihneme 😕 😕
mne sa velmi pači Viki - Viktória
@yahodova - no to vam teda zavarili 😅 - Skuste Adelku, Klarku, Karolinku, Barborku, Kristinku... jaaaj nezavidim si vsetko nanovo premysliet
@anjelicek26 To ano 😉 Manzel az zbledol 😀 Adelka je krasne,rozmyslam aj nad Ninou,Amaliou alebo len Miou 😎 Alebo Nikol 🙂
baby poradte ake meno... ja som sa rozhodovala medzi Miou a Alexiou, muz chce Leu jaaj a uz mam len asi mesiac 😀
@yahodova - nina, mia su veeelmi caste :( tusim v 10ke slovenskych mien. No som zvedava, co vymyslite, daj potom vediet xixi Aspon vase priezvisko je vyhodou, ku tomu ide takmer vsetko 😉 Mne sa ta Adelka fakt paci 😉
@denisece - mne sa paci kombinacia Nina a Lea alebo Nina a Mia, oboje je fajn, do placu este hadzem - Lara, Zara a Stella 😵
@anjelicek26 mne sa velmi pači Elissa, ale to by nepreslo doma 😖 no Nina a Lea je v pohode, len viac sa mi pozdava Mia 🙂 uvidime ci mi po porode neprepne hehe a co poviem tete 😀
ja mam dve dcerky a volaju sa viktoria a pavlina 😵
@zlatka10 Dakujem krasne za tip urcite nejake na K pokukam 😵
@anjelicek26 Urcite dam vediet a este som zabudla na Stellu to sa mi tiez paci 😅
@yahodova no pozri, odhliadnúc od všetkého, povedz, aké meno sa tebe najviac pozdáva...ty to dieťatko nosíš v bruško, ako by si ho chcela volať?
@raza takže Amálka bude? 🙂 supiš
Dnes sme boli na ihrisku a všade sa ozývalo :Matejkoooo, Sááárka, Jasmínka, Emkaaa, Niikooool, Adamkooo, potom tam bol ešte Filip a Jurko a Karinka a Kristínka, no proste stále dookola 😝

@natia Ved aj ja si myslim 🙂 o Sofiach viem 😀