Najkrajšie dievčenské mená
Ahojte podobné temy tu su, ale ja by som vedieť aké sú podľa vas najkrajšie divčenské mená, čisto divčenské nie chlapčenské!!!!!!
Napríklad mne sa páčia Timea, Nela, Emily, Adriána
DIANA...🙂
@mia258 Spravne hlavne je ze sa pacia tebe a manzelovi to je zaklad. 🙂
@vladka1828 Soňa, ak sa vám hodí k priezvisku, tak super, Soničiek určite veľa nebude 🙂
mamicky ja mam Natalku a strasne by som chcela este nikolku, sa mi to paci Natalka-Nikolka 😀 hmm uvidim mozno raz
Karolína 🙂))
@natalia777 jeeeej,super. Je to naaaadherne meno 🙂
@vladka1828 Sona , Soni, Sonička je krásne meno no pači sa mia j Michaela nie však Miška, Myšička skôr potom skratka Mia a Diana Dia je užasne takže už si len vybrať
Ahojte baby. Pomozete mi pri vybere mena pre druhu dcerku? Chcela by som aby sa meno hodilo k mojej prvej dcerke ktora je Rebeka. Rozmyslam nad Dorotkou, len sa mi nepaci keby ju volali Dora, Dorka 😝 Alebo potom Sára a Terezka. Dakujem za vasu pomoc 😀
Amalia,Laura,Natalia alebo Liana...zatial nevieme 🙂
My máme Ester - hviezda a veru, s tým meno tak veľa detí nie je, tak sme radi že sa neotočí každé dievčatku 🙂 a Rebeke by to šlo... Známa ma Rebeku a Adrianku...
my máme Saskiu a som rada, že som jej vybrala toto meno
@lenka3103 jéééj,žiadnu Saskiu nepoznám,ale páči sa mi to... 🙂 ako ju voláte? nejaká zdrobnelinka??? nič ma nenapadá.... 😅
@didiana333 zvyknem ju volať Sasinka alebo len Saskia a meniny má 21.4. a meno je len v rozšírenom kalendári 🙂
@lenka3103 kamoška má tiež Saskiu, je to krásne meno 😉
@lenka3103 Sasinka je zlatéééééé.... 😵
my sme sa s priatelom rozhodli pre elišku 😉
my sme velmi chceli Lucinku, velmi sa hlavne mne paci to meno a nakoniec budeme mat Jurka 😀
mne sa paci aj karin , sofi , viki a niki 🙂 ale na mene podla mna ani tak nezalezi 🙂 ale kazdy chce take aby bolo najkrajsie aj ciara kiara je pekne meno
LIANA 😵
STELA 😀

@alexandrakiara aj podľa toho som vyberala, aby sa nedalo nejako zhovadiť, aby bola aj skratka pekná, aby sa hodila k staršej dcérke, atď.