icon

Názor na mená Eliot, Fabian, Leo, Leila, Karmen

lorika6988
9. okt 2021

Ahojte, aký máte názor na mená Eliot, Fabian, Leo, Leila, Karmen?

Strana
z2
bea2804
9. okt 2021

čo sa ti páči to daj a na iných, či sa im to páči a či nie zvysoka kašli. 🙂

janynyna
9. okt 2021

Náhodou mne sa František paci

rachel36a
9. okt 2021

@lorika6988 zalezi aj od priezviska...ja poznam Georga Kapustu, otras....mne sa nepacia taketo mena, ale ak sa tebe pacia tak neries co si kto mysli

olli456
9. okt 2021

Riadne pekne mená si vybrala konečne niečo iné ako Ema a Jakub vybrali by som Eliota a Leilu

karolinakr
9. okt 2021

Menp Fabian, Florian, urban poznam zo slovenskych bají a povesti, sú asi staršie slovenske, ale ked sa tak človek zamysli, sú pekné ..Leo, Leonard to sa mi vždy pačilo a Leonarda da Vinciho aj obdivujem ako umelca, Leila Carmen to asi nie, ale pod Carmen si taku temperamentnu horkokrvnu ženu predstavujem, Eliot z americkych filmov - može byť, Na Slovensku asi nie ale v zahraniči by som to uvítala

h2
9. okt 2021

@lorika6988 Zo všetkých mien, ktoré si napísala, sa mi páči jedine ten František. Ale toho vlastne nechceš. 😒

lilope
9. okt 2021

@lorika6988 v mojom okolí majú kamarátky mená Lea, Liliana, Nela. Mne znejú všetky rovnako a musím tuho rozmýšľať ktoré ku ktorej patrí. Zato iná kamarátka má Adama a toto meno mi príde na um hneď.
Za mňa ani jedno z uvedených mien sa mi nepáči, buď mi evokuje meno pre psíka alebo také, ktoré dávajú matky deťom rómskeho pôvodu, napr. to meno Karmen je typické.

hermanoval
9. okt 2021

mne sa tiež ani jedno nepáči

thereisabear
9. okt 2021

Leila je pekné, Eliot celkom fajn, Leov je už milión, Fabian je ozaj ako priezvisko a Karmen znie prisilno.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
elementissa
9. okt 2021

Fabian ❤️❤️ to je jedno z najkrajších mien aké som kedy počula. Chcela som dať synovi. Ale manžel že nieeeeee, to je jak škoda Fabia .. tak sme vybrali iné, ktoré sa nikomu s ničím neasociovalo.

akbara77
9. okt 2021

@lorika6988 sorry, za mna jedno horšie ako druhe

drimonna
13. okt 2021

Jeden chalan neďaleko od nás sa volá Eliot a často si robia z neho srandu,že Eliot Idiot... Fabián sa mne osobne nepáči a chalanov s menom Leo poznám troch❤️ Dievčatá s menom Karmen poznám dve,ale píšu sa Carmen- Mne sa to vôbec nepáči. Stále si predstavím muža a auto 😃♥️... A Leila... Nepáči sa mi ani jedno z tých mien,ale je to tvoje rozhodnutie...

daniela2202
21. okt 2021

@lorika6988 dievčatá, ženy.... spamätať sa ....máme krásné slovenské mená

oblecenie99
21. okt 2021

@dzuli1 Aj ja mám doma Gabka, a keby bol dievča, chcela som tiež Alžbetku, ale ako Elizabeth 🙂

oblecenie99
21. okt 2021

@dzepeta Luna je prekrásne meno 🙂

karolinakr
21. okt 2021

A už si si vybrala autorka niektoré?
@lorika6988

rasto_zuzka
23. okt 2021

@nika82 my máme Eliánu 😆

ankare
23. okt 2021

Juj, nie pekné mena. Z týchto je naj Leo, ostatne vôbec nie.

Strana
z2