Názor na mená Eliot, Fabian, Leo, Leila, Karmen
Ahojte, aký máte názor na mená Eliot, Fabian, Leo, Leila, Karmen?
Náhodou mne sa František paci
@lorika6988 zalezi aj od priezviska...ja poznam Georga Kapustu, otras....mne sa nepacia taketo mena, ale ak sa tebe pacia tak neries co si kto mysli
Riadne pekne mená si vybrala konečne niečo iné ako Ema a Jakub vybrali by som Eliota a Leilu
Menp Fabian, Florian, urban poznam zo slovenskych bají a povesti, sú asi staršie slovenske, ale ked sa tak človek zamysli, sú pekné ..Leo, Leonard to sa mi vždy pačilo a Leonarda da Vinciho aj obdivujem ako umelca, Leila Carmen to asi nie, ale pod Carmen si taku temperamentnu horkokrvnu ženu predstavujem, Eliot z americkych filmov - može byť, Na Slovensku asi nie ale v zahraniči by som to uvítala
@lorika6988 Zo všetkých mien, ktoré si napísala, sa mi páči jedine ten František. Ale toho vlastne nechceš. 😒
@lorika6988 v mojom okolí majú kamarátky mená Lea, Liliana, Nela. Mne znejú všetky rovnako a musím tuho rozmýšľať ktoré ku ktorej patrí. Zato iná kamarátka má Adama a toto meno mi príde na um hneď.
Za mňa ani jedno z uvedených mien sa mi nepáči, buď mi evokuje meno pre psíka alebo také, ktoré dávajú matky deťom rómskeho pôvodu, napr. to meno Karmen je typické.
mne sa tiež ani jedno nepáči
Leila je pekné, Eliot celkom fajn, Leov je už milión, Fabian je ozaj ako priezvisko a Karmen znie prisilno.
Fabian ❤️❤️ to je jedno z najkrajších mien aké som kedy počula. Chcela som dať synovi. Ale manžel že nieeeeee, to je jak škoda Fabia .. tak sme vybrali iné, ktoré sa nikomu s ničím neasociovalo.
@lorika6988 sorry, za mna jedno horšie ako druhe
Jeden chalan neďaleko od nás sa volá Eliot a často si robia z neho srandu,že Eliot Idiot... Fabián sa mne osobne nepáči a chalanov s menom Leo poznám troch❤️ Dievčatá s menom Karmen poznám dve,ale píšu sa Carmen- Mne sa to vôbec nepáči. Stále si predstavím muža a auto 😃♥️... A Leila... Nepáči sa mi ani jedno z tých mien,ale je to tvoje rozhodnutie...
@lorika6988 dievčatá, ženy.... spamätať sa ....máme krásné slovenské mená
@dzuli1 Aj ja mám doma Gabka, a keby bol dievča, chcela som tiež Alžbetku, ale ako Elizabeth 🙂
@dzepeta Luna je prekrásne meno 🙂
A už si si vybrala autorka niektoré?
@lorika6988
@nika82 my máme Eliánu 😆
Juj, nie pekné mena. Z týchto je naj Leo, ostatne vôbec nie.

čo sa ti páči to daj a na iných, či sa im to páči a či nie zvysoka kašli. 🙂