Názor na meno Abigail
Čo si myslíte o mene Abigail mojej mame sa to meno nepáči ze je to moc nezvyčajné mne sa paci ze je univerzálne v každej krajine a tiež ze je to biblické meno... chcem vedieť aj váš názor dali by ste ho dieťaťu?
Nedala, uvedom si, že dieťa s tým menom bude žiť celý svoj život
@patka06 kľudne daj návrh na mená s ktorým by bolo dieťa stotoznene celý svoj život
Tak pre svet je mozno univerzalne, ale SK, CZ, HU, PL a viac na vychod asi aj nie ako tak rozmyslam
@nikto2234 otec je pôvodom z Kórei 😀
Osviez mi pamat, kde v biblii sa toto meno spomina? No je to len na tebe + partnerovi/manzelovi/ vas sa bude pytat preco ma take meno.( netvrdim ze je skarede- no na svk netradicne) nepoznam nikoho s takym menom iba viem ze manzelka Tomasa Pusch......lera - neviem ako sa to pise🙈🙊🤦♀️) sa tak vola. Ale ona je tusim z UK.
mne sa moc páči
@zuzinka888 1. Samuelova píše o druhej manželke kráľa Davida menom Abigail
@nikto2234 keďže je korejcan tak nemá logicky slovenské priezvisko
Mne sa velmi paci to meno, ale nie so slovenskym priezviskom. Ak je priezvisko korejske, moze to spolu zniet dobre 🙂
Partner je z Kórei ale momentálne žijeme tu neplánujeme tu zostať možno pôjdeme do Kórei možno pôjdeme späť do UK to ešte nevieme preto chceme univerzálne meno pre rôzne krajiny
@nikto2234 písala som ze otec je z Kórei čítaj s porozumenim
Ak sa tebe a otcovi dietata paci tak ho daj, ostatni si zvyknu a inak je to jedno.
si predstavim nejaku amisku s tym menom.
dlhe cierne saty, cepiec na hlave a tak...
@kofa77 tak si predstav dievca ktorej otec je aziat a matka blondina s modrými očami 😉
tak ja si viem predstavit vela veci, o to nejde. len to meno mi evokuje-asi tym, ze stary zakon- zenu z takeho prostredia. ale inac ak sa vam paci, tak niet o com, hlavne ak bude mat kombinaciu s priezviskom nie typu Vargova, Kovacova a pod.
Poznam jesno dievcatko, volaju ju Abinka🙈a priezvisko rydzo slovenske...cele zle
@kofa77 dobre otec má priezvisko Kim aby vás už netrápilo ze to bude typické slovenské priezvisko aj tak ju väčšinou času budeme volať Aby alebo tak
V pohode do toho choď. Meno je pekné a keďže zrejme budete často mimo Slovenska a možno tu ani nezostanete, tak je pre vaše dievčatko vhodné.
Môj názor je ,že je to hrozné meno. Ale ak plánujete žiť v Kórei a je to tam bežné meno tak prečo nie.
Je to velmi pekne meno. Ja osobne by som ho nedala,nehodi sa nam,ale ty kludne daj. Muz je cudzinec,takze to nikto pricetny nebude riesit.
mne to meno ihned pripomenulo jednu romanovu postavu z knih o Angelike od 6. -14. dielu 😉, bola to zbozna, oddana zena, tvarou madonny a cistou dusou. (to len na okraj)
Mne sa to meno paci, a ak budete zit v zahranici, kde je tooooolko rôznych mien od vymyslu sveta a tam sa nik nad tym nepozastavuje, tak ano.
Mala som žiačku s týmto menom, mne sa osobne vôbec nepáči
Abigail Kim. Moze byt. Ja som kukala serial a tam bola Ingrid Yun, tym chcem povedat, ze mena su obe dost “tvrde” a vyrazne, priezvisko to zjemnilo. Abigail sa mi paci v tejto kombinacii. Lebo v zahranici ti to meno nebudu inak vyslovovat, na Slovensku ti z Abigail urobia vselico 😳🙈 cize ak planujete zostat na Slovensku, nuz volila by som ine meno lebo pre SVK to meno nie je univerzalne.
Tie čo píšete že to meno je hrozné čo je na ňom konkrétne také zlé len zo zvedavosti 🙂
Pýtaš sa, tak odpovedám (inak sa k menám deti nevyjadrujem, len si pomyslím svoje).
To meno je naozaj strašné. Prečo prosím ťa vymyslať? To dieťa so slovenským menom nemôže ísť do zahraničia? A keď už, je veľa krajších univerzálnych mien.