icon

Názor na meno Ariana: Netradičné alebo nevhodné?

27. okt 2024

Ahojte. Potrebujem len nestranne nazory, ine pohlady. Co vy a meno Ariana? Nie Adriana, ale Ariana. Paci sa vam? Je to podla vas velmi odveci so slovenskym priezviskom a radsej zostat pri Adriane?

Strana
z2
bloger
28. okt 2024

Ariana je tiež pekné meno. Také zaujímavé.

lucia062018
28. okt 2024

Mne sa páči, oveľa viac ako Adriana - Aďa, pre mňa sú to dve úplne rôzne mená, Ariana je krásne ale keď má byť s priezviskom napríklad Kováčová tak to nepôsobí moc dobre 🙂

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
kristiii
28. okt 2024

Ja sa vždy smejem nad tými pripomienkami, že nie so slovenským priezviskom? V čom je iné spojenie mien napríklad Mariana Kováčová, Adriana Kováčová alebo Ariana Kováčová? Predpokladám, že len v tom, že Ariana sa nenachádza v našom kalendári. A ak ho tam o rok-dva pridajú, už bude toto spojenie znieť dosť "slovensky"?

isabella15
29. okt 2024

toto bolo jedno z mien na vyber pre moju dceru. Nakoniec dcera je Sabina Amani a syn Ayaan . Od narodenia ziju na SK a vzdy syna musim hlaskovat ,ked ho nevedia napisat,ale nevadi mi to. Este aj priezvisko maju exoticke 🙂

rosavia
1. nov 2024

Mne sa paci

mnamko
12. nov 2024

Ja som chcela vnučku Arianu ,lebo bola vo vybere mien , nakoniec je Melánia.Velmi sa mi obe páčia,dcera je Aneta

Strana
z2