Názor na meno Juraj
Nazor na meno Juraj?
Moje najoblubenejsie…
@monsterablue 😂😂😂 ty sa vyjadrujes ako keby chcela dat meno Joglsnwkkkwkeau a nie normalne a bezne muzske meno
Nas synček je Juraj 😍 a ma dvojicku Karolinku ❤ voláme ho Juraj, Jurko, Jurajko, Jurinko, Juri, ale určite nie Ďuro, Ďuri, aj keď pár členov malo takéto pohnútky. Je to krásne meno a pre malého si iné ani neviem predstaviť. Už v pôrodnici sestričky vraveli, ze mu sedí ako"riť na šerbel" 😆
Mne sa to meno nikdy nepáčilo, to radšej Jan
Krásne
@vanilkovazmrzka 😂😂👏🏻👏🏻
@dominika126 ❤️❤️
ok
@martija prečo by to čo píšeš malo autorku zaujímať? To ako keby si kórejcom povedala, že nemajú dávať kórejské mená, lebo to angličania nebudú vedieť vysloviť. Prečo by ich to malo zaujímať?? A tie mená sa oveľa horšie vyslovujú ako nejaký juraj 😆 to, že ty žiješ v španielsku je pre autorku bezpredmetné. Keď sa rozhodne ísť do zahraničia môžu syna volať napr. yuri alebo niečo podobné, proste si už poradí 🤷
Môj manžel sa volá Juraj a je to krásne tradičné meno. Máme dvoch synov pri oboch som ho chcela dať len manžel nesúhlasil, že nechce meno po sebe.
My sme mali vo vybere, manzel velmi chcel, chvilu aj ja, ale v rodine ma odradzali ze Duro, tak sme dali ine. Ale paci sa nam stale, moj dedko bol, chcela som dat po nom.
krásne, milujem ho, hlavne ako Juraj, ale nemám nič ani proti Ďurovi
Ja som Juraj. Jurko.
A čo povieš na meno Zvonko, Zvonimír. Nedávno mal meniny.
@monsterablue ale netaraj
@dominika126 mame Juraja a volám ho bežné aj durí alebo dzordzo.. Ale tak on je už väčší chlapec...
Môj syn je Juraj
Krásne meno.
Pekne slovenské meno👏
Pekne meno!
V deň keď som ja porodila sa narodili hneď traja, za mňa nie
@natall113 ake si dala ty ?
Ja mám dievča Vanessu.
@natall113 ❤️

@fineta priatelia a blizky sa určite naučia. Od zbytku sveta to čakať nemôžme.Tí sa to určite nenaučia. Ale možno niekomu na tom nezáleží, resp to nie je rozhodujúce a to tiež beriem. Môj starý otec bol Juraj a môj otec chcel aby sa jeden zo synov volal po jeho otcovi alebo po ňom. Neprešlo to, chceli sme mena ktoré sa čítajú všade vo svete rovnako. 2ja synovia sa narodili v Španielsku preto to pre nás bolo dôležité. Niekto to môže pokladať zase za malichernost..