Názor na meno Juraj
Nazor na meno Juraj?
@fineta tak konkrétne napríklad ja nepoznám žiadnu Sophiu, len samé Sofie a príde mi to teda o dosť krajšia verzia než Žofia. Ale to je len môj subjektívny názor, nech si dá každý meno aké sa jemu páči. Ja som napísala len svoju skúsenosť, že mať ako tak medzinárodné meno bolo veru v zahraničí dosť praktické. Nič viac, nič menej.
@kristiii to ja zas mam Sophie odučené 3, mala sim aj Sofiu. Tiež Charlotte, Charlote, Emmu, Emu. Nicolasov a aj Nicholasov, Vanesy a aj Vanessy a bomba boli Tiana a Inéz - neučím v rómskej lokalite. Problémy to samozrejme spôsobuje, síce nie v zahraničí, no už tu na ZŠ - keďže tvary tých mien nie sú zjednotené. Mávame s tym kopu "srandy" a predpokladám, že aj ostatok života to musia tie decká vysvetlovať na úradoch, ako sa píšu. Kolegyňa musela svojej Chiare na poslednú chvíľu pred dovolenkou meniť pas - keďže jej ho zle vystavili na Chiarra. Zas sa netvárme, že aké je to bez problémov 🙂 A to mi je úplne jedno aké meno kto dá, hlavne, že sa im páči. Trebárs aj tá Inéz Bryndzová.
@veronika66 aj ja rackujem, volam sa Adriana a aj v priezvisku mam R, muž aj syn su Juraj a co je “najlepsie” , vyzera to zatiaľ, ze aj syn bude rackovat, aj napriek tomu, ze chodime na logo a nie a nie sa to naučiť 😀 bude sa s tym musieť zmieriť 😂
Ak by som v budúcnosti mala štvrtého syna,bol by Juraj 🙂
Aj ja mam Jurka a veru chodime na logo, zatial sa mu nepredstavuje velmi prijemne. Moze sa stat… a dokonca ma aj narodky blizko menin. Ale ja som strasne chcela Jurka uz od teenagerskeho veku a mam ho. A je super.
@fineta
@michaela329 ženy veru, máte pravdu, kamarát má dcérku Dorotu, ktorá je tiež Dora, aj doma, aj v škôlke, najlepšie na tom je, že si tú skratku sama vybrala, keď jej niekto povie, ahoj, Dorotka, tak sa hneď ohradí, že ona je Dora. 😂 A to jej rodičia svorne tvrdia, že ju chceli aj krajšie volať, lebo je to krásne poslušné dievčatko, ale ona nie, len Dora sa chce volať. 😍
U nás je meno Juraj doslova dedičné. Volal sa tak muzov dedko, otec, muž a aj náš syn. Muža volám Juraj a aj v práci ho tak všetci volajú a syna kadejako. Mne sa to meno tiež veľmi páči... a ano, Angličania ho volali George, inak v zahraničí iba Juraj alebo Juro , lebo on sa predstavuje Juro. Teraz ma 13 a je jediny v celej škole s tým menom.
@kvadrinkaaa a ja som Veronika 😂
@kvadrinkaaa jeeej, aj ja som adriana a muža so synom mam Juraj. Ale nikto u nás nerackuje

@marhulka13 to je pekneeeeeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍
@kvadrinkaaa no a nie, pekná kombinácia Adriána a Juraj. Len my máme ešte k synovi Jurajovi dcéru Júliu
@marhulka13 pekne to mate. 😊😍 my čakáme Dianku😊
@michellemary možno podľa rozprávky... 😁Ale nie z mrazika

@dominika126 na nášho mi to pasuje.. Je to už starší chlapec... 😁😁😁