Názor na meno Lucia
Helou 🙂
Ľudia ak sa niekomu bude chcieť, poraďte. Za posledné roky sa už tak veľmi nepoužíva, nie je v top 10 asi od roku 2010. Len ho už bolo "všade veľa počuť". Je podľa vás pekné a vhodné?
Alternatíva je Daniela.
Lucia je pekné meno, mladšia dcéra má spolužiačku Lucku.
krásne mená... obe.
Krásne a Nadčasové mena…. Obe
Lucia je veľmi pekné meno. Znamená aj žiariaca alebo svetlo. To druhé je tiež krásne.
Keby mam dceru dam meno Lucia, mne sa velmi paci
Lucia je krásne meno aj Daniela❤️
Daniela je krajšie
@llull Nie je dolezity nas nazor, ale to co sa tebe paci.
Ak LUcia, tak bude LUcia, ked Jessica, tak Jessica, ked Kvetoslava tak Kvetoslava.
Lucia je pekne meno, mozno ja by som skor volila medzinarodnejsi variant
Lucia je pekne meno 👍
My budeme mať teraz v januári Luciu ❤️
My mame doma Lucku 🙂
Ja som chcela Luciu, ale chlap ani za svet nie, ešteže sa narodil Filip 🙂
Ja mám doma Luciu. Nadčasové slovenské meno. Ani v zahraničí nie je problém, majú tam svoje verzie tohto mena.
Najkrajšie, Lucia, Maria nemôžu byť škaredé
Ja som Lucia a som so svojim menom veľmi spokojna. Ani na základnej ani na strednej škole som nemala v triede dokonca ani ročníku inú Luciu. Mám dve dievčatá a jednej som chcela dať meno po mne ale manžel nesúhlasil že jedna mu doma stačí 😂
Aj ja som Lucia som zároveň aj nie som spokojná. Mohli mi dať aj horšie meno 🙂 Mala som byť Laura len ocino si dupol na Lucu.Ale s Laurou by som bola asi spokojnejšia 🙂 Lucia je také meno že nevýjde asi nikdy z mody.Stále bude akutálne aj za doby minulej aj teraz
Lucia je super. Dala by som... ale mame Klaru a vyznamovo je to podobne
Lucia je krásne meno, mám syna, ale keby som mala dcéru, volala by sa Lucia
@llull Lucia mame doma , spokojnosť
Veľmi pekne meno 🥰
Mne sa meno Lucia veľmi páči. Kým som nevedela, že čakám chlapčeka, mala som ho v širšom výbere.
Obidve mená sú krásne 😊
@llull konečne normálne meno 👍