Názor na meno Mia Karolína
Mia pekne meno...Karolína pekne meno...Mia Karolína otrasne...
@majkaop1295 každé meno zvlášť pekne, spolu hrozné za mňa, až smiešne by som povedala. Alebo ako už bolo spomenuté - sedlačina.
Za mna ani jedno a spolu už vobec nie 😀
@earlgrey mentalita slovenského národa? Áno, je dosť možné, že mimo SR nie sú niektorí ľudia tak nevyzretí, že sa musia radiť s úplne cudzími ľuďmi o mene pre svoje dieťa. To je podľa mňa strašidelné, že deti vychovávajú ľudia, ktorí si ani prdnúť nevedia bez toho, aby sa predtým na MK neporadili, či si prdnúť môžu. Veď sa pozri, čo tu ženy riešia, niektoré aj keby ich dieťatu odrezalo ruku, tak sa budú radiť tu a nepôjdu k lekárovi. Lebo Mara z koňa napísala, že stačí priložiť bobkový list. Máš pravdu, takáto zadubenosť nie je v každej krajine.
@majkaop1295 Uplne super kombinacia 🙂
@melanta Súhlasím...akože ľudia sa oháňajú tým, že čo koho do toho, ...no nič nikoho do toho, ale rozmýšľam dopredu, viem, že dnešné deti, dnešní ľudia, hlavne na Slovensku, sú zlí...detí hrozné...darmo tu budeme písať, že moje je vychované a blá blá blá...nevidíme ako sa správajú v škôlke a v škole...ja nedám ruku do ohňa ani za vlastné dieťa...keďže je to dieťa a je ľahko ovplyvniteľné...šikana je dnes veľmi bežná...nikdy by som to svojmu dieťaťu neurobila...radšej nech sa volá Zuzka, Katka, Anička...
@jamimo nehovorím, že je to zlé. Hovorím o osobách, ktoré poznám. Dospelé ženy, ktoré som spoznala v dospelom veku a ktoré sa mi samé predstavili. 😇 Možno je to ich vlastná zadubenosť. Mohli sa prestaviť ahoj, som Anna Kristína. No keďže tak neurobili, poznala som len meno, ktorým sa predstavili.
Mne sa obe mená páčia a aj spolu to znie dobre🙂
Ja by som sa už tu na výber mena nepýtala. Tu ti to len zhejtujú a napíšu že sa mu/jej budú v škole vysmievať. Ale to nie deti, to ich matky sa vysmievajú kôli mene.
@mimikarol bude len Mia 🤍 väčšine v rodine sa páči 🙂
@dota6 neviem aké majú dôvody, prečo sa predstavujú tak alebo onak. Ak mi niekto povie som Lea Izabela, je to pre mňa Lea Izabela. Samozrejme, ak mi povie som Lea, je to pre mňa Lea. Často sa stretávam s tým, že ľudia argumentujú tým, že je to dlhé na vyslovenie. Ja ti neviem...mne to nevadí a neobťažuje ma to.
@jamimo Ja to netuším...mám 6 ročnú dcéru a ešte som také niečo od nej nepočula...ale či počuť budem, netuším...doma to nemá odkiaľ počuť..takže jedine z kolektívu...ale čo počúvam deti...cca 10 ročné a viac, na ihriskách, ulici atď. tak je to hrozné...nadávky, vulgarizmus, posmešky, prezývky...jasné, že to bolo aj predtým a je to aj teraz...ale myslím, že teraz je to oveľa oveľa horšie...
@majkaop1295 nikto ti decko volat dvomi menami aj tak nebude cize je to uplne jedno ked sa ti paci daj to je ako ked si vydata zena uvadza dve priezviska uplne zbytocne🙄
@majkaop1295 spolu to znie otrasné... Oddelené ôk
Mne sa meno Mia páči a aj Karolína. Hlavne takto v celom znení. Kaja už nie. A preto sa mi páči tá predstava, že by sa to meno použivalo len pri oficialnom predstavení a tým padom by sa neskracovalo, lebo v normalnej komunikácii by ju tak nikto nevolal. Kritiku na meno Mia nerieš, dnes je to popularne meno medzi detmi a nikto jej v živote nepovie, že ma meno ako pes, to len stare babky davaju, také mena ešte psom. Ja som aj celkom fanúšik dvoch mien, pokial je jedno krátké a druhe dlhé. Výzorovo sa mi to páči.
@jamimo Je je, nemám z toho traumu...mňa šikanovali lebo som bola tučná...a šikanovali ma dievčatá...nie chlapci..a si vezmi dnešnú dobu, len čítaj na MK, ako žena ženu dokáže ponížiť len kvôli tomu, že je napr. tučná, obézna, s nadváhou atď. ako odsudzujú, že si obézna žena oblečie legíny, dokonca tu bola téma, že tučné ženy by nemali chodiť na kúpaliská a vyzliekať sa do plaviek...a to všetko písali ženy!...takže asi tak...myslím, že sa to nesie z generácie na generáciu...ináč by to aj po 30tich rokoch nebolo také hrozné ako je dnes...

@ssimusska a ja poznám x psov ktoré sa volajú Miro, Maťo, Peťo, Alex, Lena, Bella, kocúrov Mišo. Wo ist das Problem?