Názor na tieto mená pre deti
Ahojte aký máte vy názor na mena Cecília a Blahoslava? Niesu podľa vás už moc mimo doby alebo v pohode? Cilka kvôli babke a Blázka sa mi páči
Dakuejm za názory
@h2 ja som Harryho Potera nevidela ani jednu časť, sovu nepoznám
S jednou Hedvigou som bola v Anglicku mala o 15 rokov mladšieho milenca.To si asi neni ty, že? 🤣🤣
Načo sa pýta keď chce nech dá keď nie nie to vážne niekto po menuje dieťa na základe "rad" z konika🤦🏿♀️
@jankalukasova Mňa to zase nejako neuráža, určite nebudem kvôli tomu niekomu znepríjemňovať deň. Oni to skôr hovoria, ako keby to nikdy nikoho iného nenapadlo, len oni práve objavili Ameriku. Akože: "Jéj, Hedviga? To je ako sova z Harryho Pottera!" Všeličo mi už napadlo, ako odpoveď, napríklad: "Áno, môžem Vám aj zahúkať a Vy mi ako odpoveď zase zamúkate.", alebo: "Fakt! To mi ešte nikto nepovedal. Teda, aspoň za poslednú pol hodinu." Ale radšej sa len usmejem. Nech robím nám, Hedvigám, dobré meno. (Keď už ho dobré nemáme.) 😁
@karolinakr Nepoznáš? Tak toto som ja. Teda, ona:
@karolinakr V Anglicku som bola naposledy, keď som mala asi 20 rokov. Takže nie, nebola som tam so svojím 5-ročným milencom. 😂😂😂
@h2 inak ta sova je krásna
Pomenuj meno tak, ako sa ti paci, ja mam dve, naozaj nadherne mena a aj tak boli tercom posmechu u niektorych, hlavne moje druhe meno je oblubene u muzov, ako zdroj uskrnov... Kazde meno sa niekedy objavi v nejakom filme ci seriali. Ak sa neda nijako zohavit, tak rozhodne ho nosi aspon jedna filmova ci serialova postava alebo sa nachadza v nejakej skladbe a chce byt niekto zly, tak si vytiahne tu konoMargitaNa strednej sme mali Angeliku a chalani pubertiaci sa jej posmievali, ci je tiez taka vasniva ako serialova Angelika, s mojim menom maju ludia tiez vselijake sexualne konotacie, kazda Zuzana bola Zuza čúza, Kata lata, mali sme v rocniku Annu a ta mala kopu posmeskov na svoje meno, mnohi co ju nemali radi ju oslovovali Anča, ucitelia jej posmievavo hovorili Anička dušička, čo neznasala, Anna zo Zeleneho domu je fajn postava, ale ked ju na teba vytahuju len preto, lebo si snilek a furt v oblakoch, je to skor urazka ako kompliment. V rocniku sme mali aj Marínu a hneď ako sa predstavila "to o tebe pisal Sladkovic?" "hej, ty sa volas podla basne?" " fakt si Marina? Ako ta z 19.storocia???" milion otazok... Na zakladke som mala spoluziacku Margitu a ucitelku Brigitu, ucitelka rackovala, tak jej vsetci posmesne hovorili Bghižit a spoluziacka bola cele detstvo Gita, no potom ako sme citali Margitu a Besnu uz bola az do konca zakladky besna Margita, mali sme 3 Misky v triede, najbeznejsia prezyvka bola Michala co by len pichala (Misa sme nemali ziadneho, ale pre chalanov to bolo to iste), Jakub bol hlupy Kubo, Marek bol stoporeny párek (3 sme mali v triede) atd.... Uplne na kazde meno sa da vymysliet nieco. Cecilia vobec nie je skarede meno, podla mna by ju ludia oslovovali skor Sesil. Pripadne keby som ja chcela dat dietatu take meno, tak by som ju uz zapisala ako Cecile alebo Cecilie. A Blahoslava, jw take...slovanske no :D ja tieto mena moc nemusim, ale nemyslim, ze je to to najhorsie, co sa da dat :D a aj tak, vsetky tieto -slavy su oslovovane Slávka.. Mam viacero takych znamych. Kazda je sice ina -slava, ale vsetkym hovoria Slávka.
Ak by som bola nútená vybrať jedno z tých dvoch mien, vybrala by som Blahoslavu, ale volala by som ju Slávka 😁
@mikadooo
@elementissa bože len nie Slávka, sama som Stanislava a chlpy sa mi ježili pri tomto oslovení 🤣 jedna známa mala taký pokus mi tak povedať. Okamžite som ju zrušila 🤣
@h2 Mne ta sova z Harryho Pottera nenapadla a to som teda veľký fanúšik 😀 mne sa tvoje meno paci, mne to ani nie je cudne, poznám az tri Hedvigy, mame aj v rodine jednu 🙂

@h2 v banke alebo v poistovni (v podstste kdekolvek...), by som slusne odpovedala, ze to je teda skutocne "profesionalna" reakcia a robi danej institucii super reklamu....ale chapem, ze clovek nema potrebu vychovavat, cudzich a hlavne dospelych ludi.