icon

Názory na mená Marina a Evelina

19. máj 2025

Čo si i nich myslite? zvažujem ich ale zároveň neviem či na dnes niesu už take moc starodávne

dzulli1980
19. máj 2025

Marína je krásne meno 👍❤

jankajanka13
19. máj 2025

Marina je topka

lucia13022023
19. máj 2025

Marina je pekne meno. Dcére by som ho nedala, ale je pekne. Eveliny kupujem Jablka 😁

laurinka27
19. máj 2025

Marina sa mi nepaci, ale aktualne je v trende a tu na MK je to asi najoblubenejsie meno, ktore sa skoro kazdej paci. Evelina je gyc podla mna.

barka1
19. máj 2025

Marina s krátkým I je pekne meno, aj s dlhym, ale tych už bude dost.
Evelina sa mi zdá také "nasilu" ine. Dala by som Eva a kludne ju volala Evelina. Jedna známa má Emu a hovoria jej Emulina. Je to milé.
Starodávne mena su naopak pekne.

7lenka11
19. máj 2025

Marina. Ale teda už je kopec dievčat s týmto menom. Je to aktuálny boom. Myslim, že za chvíľu bude atakovať prvé priečky v obľúbenosti mien a v škôlke budú 3-4 Maríny v každej triede. Tým chcem povedať, že už to nebude také nevšedné meno, práve naopak.

xckaretxxx
19. máj 2025

Marina jednoznacne

janettdamian
19. máj 2025

Máme obidve mená v rodine a sú pekné...

vivien234
19. máj 2025

Ujo Sládkovič písal o Marine bola by to pocta. Evelina neviem skôr pre nejakú staršiu tetu.

jaskolka
20. máj 2025

Mne meno Marína evokuje krém na tvár Maryna 😃.

henka123123
20. máj 2025

Evelina sa mi paci viac

malaopicka
20. máj 2025

Ani jedno, evelina je Eva (brrr) a Marína je každé druhé dieťa za posledných 4-5 rokov. Ak už musíš z týchto dvoch, rak radšej Marína, keď ti nevadí, že ich bude veľa.

terezkaarthuramax
20. máj 2025

Marína ujde a druhe sa mi viac páči Evelyn.

maryetta
20. máj 2025

No vidis. Takze mas tu z kazdeho... ono je to uz len ozaj na tom co sa paci vam.
U mna je meno Marína dlhodobo medzi Top.

talia16
20. máj 2025

Poznám obidve vo veku 4. Obidvom mená svečia Evelinku volame Eve a Marínu Mari. Jediné čo by mi vadilo, že Marínka ma velmi blízko k Marike a občas sa to pomýli, alebo to tak pri vyslovnosti znie.

michellemary
20. máj 2025

Marína/Marina je nádherné meno! (Mne sa teda viac páči s dĺžňom, ale v podstate je to jedno.)

chiarisimo
20. máj 2025

Mám Marínu, nám sa to meno páči a nestretla som sa s nikým, komu by sa nepáčilo... osobne ich v našom kraji veľa nie je.... skratka Marrryyyy alebo Mariena, keď robím poriadky, Evelina je tiež pekné moderné meno (starodávne mi nepríde)

anonym_dabd6d
30. júl 2025

Evelina