Názory na mená Marina a Evelina
Čo si i nich myslite? zvažujem ich ale zároveň neviem či na dnes niesu už take moc starodávne
Marina je topka
Marina je pekne meno. Dcére by som ho nedala, ale je pekne. Eveliny kupujem Jablka 😁
Marina sa mi nepaci, ale aktualne je v trende a tu na MK je to asi najoblubenejsie meno, ktore sa skoro kazdej paci. Evelina je gyc podla mna.
Marina s krátkým I je pekne meno, aj s dlhym, ale tych už bude dost.
Evelina sa mi zdá také "nasilu" ine. Dala by som Eva a kludne ju volala Evelina. Jedna známa má Emu a hovoria jej Emulina. Je to milé.
Starodávne mena su naopak pekne.
Marina. Ale teda už je kopec dievčat s týmto menom. Je to aktuálny boom. Myslim, že za chvíľu bude atakovať prvé priečky v obľúbenosti mien a v škôlke budú 3-4 Maríny v každej triede. Tým chcem povedať, že už to nebude také nevšedné meno, práve naopak.
Marina jednoznacne
Máme obidve mená v rodine a sú pekné...
Ujo Sládkovič písal o Marine bola by to pocta. Evelina neviem skôr pre nejakú staršiu tetu.
Mne meno Marína evokuje krém na tvár Maryna 😃.
Evelina sa mi paci viac
Ani jedno, evelina je Eva (brrr) a Marína je každé druhé dieťa za posledných 4-5 rokov. Ak už musíš z týchto dvoch, rak radšej Marína, keď ti nevadí, že ich bude veľa.
Marína ujde a druhe sa mi viac páči Evelyn.
No vidis. Takze mas tu z kazdeho... ono je to uz len ozaj na tom co sa paci vam.
U mna je meno Marína dlhodobo medzi Top.
Poznám obidve vo veku 4. Obidvom mená svečia Evelinku volame Eve a Marínu Mari. Jediné čo by mi vadilo, že Marínka ma velmi blízko k Marike a občas sa to pomýli, alebo to tak pri vyslovnosti znie.
Marína/Marina je nádherné meno! (Mne sa teda viac páči s dĺžňom, ale v podstate je to jedno.)
Mám Marínu, nám sa to meno páči a nestretla som sa s nikým, komu by sa nepáčilo... osobne ich v našom kraji veľa nie je.... skratka Marrryyyy alebo Mariena, keď robím poriadky, Evelina je tiež pekné moderné meno (starodávne mi nepríde)
Evelina

Marína je krásne meno 👍❤