Názory na meno Darina
Ahojte.
Vyzerá,že hoci sme už nedúfali, budeme mať ešte drobca.
Môj tušák je dievčatko.
Chcela som meno Marína.
No termín vychádza zimný, tak chcem letné meno (o 18 rokov sa mi poďakuje🤣).
Letné mena chcem len júl a august, najviac mi padlo do oka Darina.
Čo poviete?....aké prezývky poznáte na toto meno okrem Dara, Darina? (Podobne ako Paulina-Poly).
Ďakujem.
Ja mám dievčatko Dáriu a má meniny na Darinu.
Z letných by som tiež dala Kamilu.
Ďakujem za názory.
Ešte to musím poriadne premyslieť, priznám sa ze Darina je veľmi náročné meno, nejde tak ľúbozvučne vysloviť.....
Annamaria nie, mm sa nepáči.....skúsim ešte porozmýšľať.
Mne sa páčia mena ako Lucia, Lívia, Ivana len všetky sú v zime 😆
Také 2slabicne, tradičné .....z letných neviem vymyslieť....možno Nina, no dala ho švagrava sestra ....
z julovych sa mi paci Diana, Dajana, Amália, Anna, 14. jula moje oblubene Lara, z augustovych Zuzana, Darina nie, ale Dária ano, Elena
lucia, Livia sa aj mne pacia, Olivia je este v juni
Lucia je moje naj meno ❤ Z letnych sa mi paci Diana, alebo zaciatkom septembra oslavuje meniny Linda 🙂
Dária? My máme decembrovku a tiež som chcela Emmu, nakoniec sme dali meno Timea (Timka) a oslavujeme 3.5 ...
Tak Hana je krajšie o dosť ako Darina v práci mám Silvie a sú fakt šikovné a prezývka je Sisa 🙂
Nie nedávaj. Ja sa tak volám a nepáči sa mi. Dala by som sa prekrstit v momente. A neviem o nikom komu by sa toto meno páčilo. A majú ho väčšinou staré panie. Keď to bol asi jednu dobu v praveku boom 🤣🫣 Darinka už vyznie krajšie. Dokonca sa mi to raz celkom zapáčilo keď pred rokom som počula ako matka volá po svojej malej dcérke že Darinka. Vtedy sa mi moje meno nachvilku zapáčilo. Ale inak je to presne tvrdé meno ktoré sa skoro nikomu nepáči. Ale hovorím si , že sú aj horšie mena. Ako Žofia .. Cecília … nie nedávaj. Daj Marina. To je krásne.

My máme Jakuba a Júliu, meniny má 22.5 🙂
Darina sa mi nepáči, ale nezáleží na mne 😀