Nedokážem si vybrať meno pre dcérku
Baby som uplne zufala, neviem vybrat meno pre dcerku, jednu uz mam a jej sme dali krasne meno, od neho sa mi uz nic nepaci, chceme slovenske meno, moze byt aj netradicnejsie, ale ziadna exotika, baby poradte, piste mena a mozno sa mi niektore zapaci aj ked kalendar mam prejdeny uz 50 krat🤦🏼♀️🙈
Kristina, Kristinka. Moja srdcovka.
Viola,Marlenka,Slavka,Sara,Sabrina,Adela,Mariaanaaa... Som premyslala ja.. xD este som stale nedomyslela.. Uz sa mi pacia tradicnejsie ako Vierka ci Katka.. xD
Viktória,Paulína,Agáta takto sa volajú moje dcéry ❤️❤️❤️
Markétka sa ti nepáči? Aj by pasovalo ku sestre Maríne 🙂
Milovana, Jasna, Milinka, Lesana, Ľubomíra, Ľubana, Živana, Svetlana, Radovana, Radana,
Marína, Katarína
Julia, Aneta
Moja sesternica má dve dievčatá, Grétu a Marínu. Podľa mňa pekné obe mená, aj spolu ladia.
Sabína ❤️ my máme sabinku a keby mame druhu tak sa zas pohrávam s Marinou 🙂
Miriam
Moja teta sa volá Margaréta čo je nádherné meno, ale moja dcéra chytila Ester. Ale aj Alžbetka je krásne...
K Marine by som dala Milica
Neomi je moja srdcovka už od mala ❤️
Karolína, Juliana, Daniela, Slavomíra eventualne Slávka, Ľubica, Nikola, Šarlota... Slovenskych mien, menej tradicnych je tiez vela peknych.
Amália, Terezka, Alžbetka , Anička, Kristínka , Karolinka
A Melánia ? Sestra má Marcelu ,tiež pekne meno.
Napadlo mi este aj Terézia 🙂
Elenka 😊
K Maríne sa mi hodí Pavlína. A Gréta je krásne meno
LINDA, LÍVIA, LIANA
Simona,Laura,Lea.
Univerzálne,dajú sa používať na Slovensku aj v zahraničí a nedajú sa spotvoriť.
Tak máte Sladkovicovu Marínu, možno Adela (Ostrolucka) by bola tematicky vhodná 😉
Inak sa mi k nemu hodí Klára, Johana, Vilma, Anna, Šarlota, Frederika, Valentína… je ich veľa pekných.
My máme ❤️Violu a Malvínu❤️ (tie sa mi k Maríne nehodia 🤷🏻♀️)
Vyber co sa hodi k priezvisku.
Ja som chcela Viktoriu uz pri synovi, druhu som chcela tiez Viktoriu, muz chcel Kvetku, tak sme sa 2dni pred porodom dohodli na Eliske, tretorodena mala byt Hanka a nakoniec 2tyzdne pred porodom som to zmenila a je Viktoria 🤦🏽♀️. Keby malo byt 4te, tak ma klepne hlavne kvoli menu. Takze viem ako sa citis.
My máme Barborku a Stanku (Stanislava). Prvej som vyberala meno ja a druhej manžel ešte keď sme spolu len chodili,že keď bude mať raz dcéru bude po ňom,takže Stanka😃
Amálka 🤍
Justína 🙂
Vivien, Ivana
K Marine by sa hodila Greta,Gretka.

Timea,Dominika,Tamara a Lucka🥰