Nevhodné mená a osobné dôvody
Toľko sa pýtate na mená ktoré sa vám páčia. Zaujíma ma však ktoré sa vám nepáčia a prečo?
Mám tri také ktoré sú u mna mimo hry Darina, Marcela a Žofia.
Jedna bola veľmi dobrá kamarátka aspoň som si myslela, ale zviedla môjho manžela , tá druhá mi bola vedúca, vyštvala ma z práce aby uvoľnila miesto pre rodinného príslušníka, tretia, tá tretia ma ohovárala a očierňovala kade chodila, potom sa pustil aj do mojich detí
Ako sa hovorí, až pri výbere mena pre dieťa zistíš koľko ľudí nemáš rada 😂🤷🏼♀️
Mne sa nepáči moje meno, príde mi divne 😄
@marhulka13 Ak je to meno Marta,je to pekné meno 😊. Moja mamina je Marta a vždy bola Martuš,Marulka,Marti 🤗.
Vybrala som +- z klasickeho sk kalendara, lebo z tych akoze modernych na ktore sa tu obvykle zeny pytaju, sa mi takmer vzdy zdviha obocie 🫣
Agata, Blanka, Bianka, Bozena, Cecilia, Judita, Klara, Ursula
@oli18 tak cojaviem, starosti asi až také malé nemá, keď ju podviedol manžel, vystvali ju z práce a ohovarali jej deti a ju..
Neviem veru, nemám rada meno maros.. spája sa mi s takým jednym slizkym mužom.. ale vlastne nemám so žiadnym menom problém, aspoň ma žiadne nenapada..
@jana_eyre_2 good point 😁
@zuzanita1609 nie ja som Adriána a vždy mi to meno prišlo nepekne. Také bez ladu a skladu
@marhulka13 no Marhuľka je veru dosť čudné
@markusrasford furt lepšie než broskynka😁😁😁
Aha vlastne ja neviem preco som vyberala iba zenske 😃 ale uz sa mi nechce citat dalsi zoznam s muzskymi… 😃
Mne sa nepacia take tie hyper moderne, ze Luna, Mia, Zara, Zoe, Sofia ktore maju byt akoze moderne a zaujimave, ale zacinaju byt otrepane...a potom s ami nepacia take, co su zas opacny extrem - Fero, Jozo, Jano, Zuzka, Katka, Anicka a strasnu averziu mam voci menu Milan a Dusan, neviem preco, pri tom par Milanov a Dusanov poznam a su to praveze mili ludia
@marhulka13 ani to nie je škaredé. Adriána znie tak vznešene.
Mne sa dlho nepáčilo moje meno,ale od vtedy,ako som začala reagovať na oslovenie Zuzanka,celkom mi to otočili/otočil (môj chlap). Predtým som bola Zuza,Zuzka 🤭. Asi není žiadne škaredé meno, ktoré máme v kalendári. Tiež taký Oliver,Koloman neboli populárne,teraz sa mi celkom pozdávajú.
Mne sa nepaci Milos a Emil a Monika a Jarka. Neviem preco
@veltraud moja sestra je Monika a jej manžel a syn Emil 😆😆😆
Eliška. totalne mi to kole usi….
@marhulka13 :D pardon
Z nejasneho dovodu nemam rada zenske meno Daniela 😀 uz dlho dlho. Dovod ale netusim 😀
Mne sa priam bridí meno Nina . Proste od malicka,bez dovodu. Neviem preco
Alebo aj meno Jano.. je ich viac ale tieto su take ze naj..
A nepaci sa mi ani to moje
@jana_eyre_2 podla mna nevhodny nazov temy a ze nema rada iste mena, lebo jej ublizili ich nositelia? Mena s tym nemaju nic spolocne. Moze stretnut raz ludi s tymi menami, ktori jej pomozu, ci dobre poradia . To odmietne, lebo nema rada tieto mena?
@ivik4 meno Jano je len v tvojom kalendári. Meno Ján je veľmi pekné. A potom Janko Janči, Johni a tak ..
@marhulka13 A mne sa vždy páčilo, hlavne keď jednému dievčatku hovorili Adrika.
@markusrasford ved si pochopil vidis 🙃
Nie nieje meno Ján pekne PRE MNA
Kazdy snad pise za seba
Iveta, Renáta, Zdenka. Z tých aktuálnych Tamia, vôbec mi to neznie ako meno.
@marhulka13 Adriana je pre mna jedno z najkrajsich zenskych mien 🤩 aj som ho zvazovala pre dceru.
Autorka: u teba to nie je ze sa ti nepacia mena, ale mas problem s konkretnymi osobami.
Mne sa nepaci meno Jan a vsetky jeho modifikacie. Pre dospeleho chlapa uplne hrozne meno podla mna. A zo zenskych sa mi nepaci Dominika, Veronika, Viktoria…
Teda ak sa bavime o beznych menach a nie takych ako Skolastika, Kunigunda a podobne…
@oli18 hm to ze ju podviedol muz, vyhodili z prace a ohovarali mi nepridu ako hluposti.je to smutne a urcite tazke...nechapem teda tvoj komentár
@ivik4 ani mne sa nepáči moje meno.
Ema, Nina, Rebeka, Liliana, Markus, Dávid, Nikolas, Matias... ešte by sa ich našlo

Mat tak tvoje starosti 🙉