icon

Nevhodné mená a osobné dôvody

5. mar 2025

Toľko sa pýtate na mená ktoré sa vám páčia. Zaujíma ma však ktoré sa vám nepáčia a prečo?
Mám tri také ktoré sú u mna mimo hry Darina, Marcela a Žofia.
Jedna bola veľmi dobrá kamarátka aspoň som si myslela, ale zviedla môjho manžela , tá druhá mi bola vedúca, vyštvala ma z práce aby uvoľnila miesto pre rodinného príslušníka, tretia, tá tretia ma ohovárala a očierňovala kade chodila, potom sa pustil aj do mojich detí

Strana
z2
oli18
5. mar 2025

Mat tak tvoje starosti 🙉

denkabemommy
5. mar 2025

Ako sa hovorí, až pri výbere mena pre dieťa zistíš koľko ľudí nemáš rada 😂🤷🏼‍♀️

marhulka13
5. mar 2025

Mne sa nepáči moje meno, príde mi divne 😄

zuzanita1609
5. mar 2025

@marhulka13 Ak je to meno Marta,je to pekné meno 😊. Moja mamina je Marta a vždy bola Martuš,Marulka,Marti 🤗.

vanilkovazmrzka
5. mar 2025

Vybrala som +- z klasickeho sk kalendara, lebo z tych akoze modernych na ktore sa tu obvykle zeny pytaju, sa mi takmer vzdy zdviha obocie 🫣
Agata, Blanka, Bianka, Bozena, Cecilia, Judita, Klara, Ursula

jana_eyre_2
5. mar 2025

@oli18 tak cojaviem, starosti asi až také malé nemá, keď ju podviedol manžel, vystvali ju z práce a ohovarali jej deti a ju..

jana_eyre_2
5. mar 2025

Neviem veru, nemám rada meno maros.. spája sa mi s takým jednym slizkym mužom.. ale vlastne nemám so žiadnym menom problém, aspoň ma žiadne nenapada..

denisa_deniska
5. mar 2025

@jana_eyre_2 good point 😁

marhulka13
5. mar 2025

@zuzanita1609 nie ja som Adriána a vždy mi to meno prišlo nepekne. Také bez ladu a skladu

markusrasford
5. mar 2025

@marhulka13 no Marhuľka je veru dosť čudné

marhulka13
5. mar 2025

@markusrasford furt lepšie než broskynka😁😁😁

vanilkovazmrzka
5. mar 2025

Aha vlastne ja neviem preco som vyberala iba zenske 😃 ale uz sa mi nechce citat dalsi zoznam s muzskymi… 😃

mimi3008
5. mar 2025

Mne sa nepacia take tie hyper moderne, ze Luna, Mia, Zara, Zoe, Sofia ktore maju byt akoze moderne a zaujimave, ale zacinaju byt otrepane...a potom s ami nepacia take, co su zas opacny extrem - Fero, Jozo, Jano, Zuzka, Katka, Anicka a strasnu averziu mam voci menu Milan a Dusan, neviem preco, pri tom par Milanov a Dusanov poznam a su to praveze mili ludia

zuzanita1609
5. mar 2025

@marhulka13 ani to nie je škaredé. Adriána znie tak vznešene.

zuzanita1609
5. mar 2025

Mne sa dlho nepáčilo moje meno,ale od vtedy,ako som začala reagovať na oslovenie Zuzanka,celkom mi to otočili/otočil (môj chlap). Predtým som bola Zuza,Zuzka 🤭. Asi není žiadne škaredé meno, ktoré máme v kalendári. Tiež taký Oliver,Koloman neboli populárne,teraz sa mi celkom pozdávajú.

veltraud
5. mar 2025

Mne sa nepaci Milos a Emil a Monika a Jarka. Neviem preco

marhulka13
5. mar 2025

@veltraud moja sestra je Monika a jej manžel a syn Emil 😆😆😆

dori2
5. mar 2025

Eliška. totalne mi to kole usi….

veltraud
5. mar 2025

@marhulka13 :D pardon

janababana
5. mar 2025

Z nejasneho dovodu nemam rada zenske meno Daniela 😀 uz dlho dlho. Dovod ale netusim 😀

ivik4
5. mar 2025

Mne sa priam bridí meno Nina . Proste od malicka,bez dovodu. Neviem preco
Alebo aj meno Jano.. je ich viac ale tieto su take ze naj..
A nepaci sa mi ani to moje

oli18
5. mar 2025

@jana_eyre_2 podla mna nevhodny nazov temy a ze nema rada iste mena, lebo jej ublizili ich nositelia? Mena s tym nemaju nic spolocne. Moze stretnut raz ludi s tymi menami, ktori jej pomozu, ci dobre poradia . To odmietne, lebo nema rada tieto mena?

markusrasford
5. mar 2025

@ivik4 meno Jano je len v tvojom kalendári. Meno Ján je veľmi pekné. A potom Janko Janči, Johni a tak ..

majka2959
5. mar 2025

@marhulka13 A mne sa vždy páčilo, hlavne keď jednému dievčatku hovorili Adrika.

ivik4
5. mar 2025

@markusrasford ved si pochopil vidis 🙃
Nie nieje meno Ján pekne PRE MNA
Kazdy snad pise za seba

thereisabear
5. mar 2025

Iveta, Renáta, Zdenka. Z tých aktuálnych Tamia, vôbec mi to neznie ako meno.

sissy27
5. mar 2025

@marhulka13 Adriana je pre mna jedno z najkrajsich zenskych mien 🤩 aj som ho zvazovala pre dceru.

Autorka: u teba to nie je ze sa ti nepacia mena, ale mas problem s konkretnymi osobami.

Mne sa nepaci meno Jan a vsetky jeho modifikacie. Pre dospeleho chlapa uplne hrozne meno podla mna. A zo zenskych sa mi nepaci Dominika, Veronika, Viktoria…

Teda ak sa bavime o beznych menach a nie takych ako Skolastika, Kunigunda a podobne…

terezkaarthuramax
6. mar 2025

@oli18 hm to ze ju podviedol muz, vyhodili z prace a ohovarali mi nepridu ako hluposti.je to smutne a urcite tazke...nechapem teda tvoj komentár

terezkaarthuramax
6. mar 2025

@ivik4 ani mne sa nepáči moje meno.

mayami
6. mar 2025

Ema, Nina, Rebeka, Liliana, Markus, Dávid, Nikolas, Matias... ešte by sa ich našlo

Strana
z2