O 3 týždne rodím a ešte nemáme vybraté meno
Rachel
Ramona
Rut
Ruby
Ema??
Aj Ramona je rovnakou logikou od mena Ramon 😅 a teda aj keď odhodím všetky možné predsudky a vlastné preferncie, tak keď si predstavím všetky možné zrobneniny a oslovenia ako Rami, Ramča, Ramonka, tak sa mi to zdá jednoducho ešte horšie... ale keď sa vám páči, tak úplne súhlasím s tým čo je napísané nadomnou - teda nikdy som sa nad nikoho menom nepozastavovala a nesúdila ho zaň 🙂 ak by som mala ja vybrať naozaj len z toho vášho užšieho výberu, tak Ráchel (ak myslíte naozaj Ráchel a nie "Rejčl") je podľa mňa celkom pekné no a Ema je meno, ktoré sa mi vždy páčilo, ale mne sa páčia tie bežne obľúbené a nikdy som nerozumela potrebe byť v tomto za každú cenu originálna
Akékoľvek, len nie Rut. Hrôza.
Lucia Grešova
No, za meno sa clovek nemusi hanbit, nevyberal si ho totizto sam.
Mne sa teda ani jedno, okrem Emy, nepaci. Ale ty si daj co chces.
@lauha21 laura sa nam tiez paci, tak dobre vediet 😂
Laura a Ema sú všade, to by som fakt nedávala
@lindous nejde o originalitu ale prva dcerka je Sara tych je tiez hodne, a teraz Ema? aj ked to zavisi asi aj od regionu, ja poznam len dve emy a obe su dospele, minule som zas niekde citala ze niekto povedal ze meno maria sa vytratilo, pricom ja poznam asi milion Marii
Je to krasne meno 😂 ale poznám veeeeľa žien, dievčat aj dievčatiek s tým menom, každý týžden minimálne raz niekto na ulici kričí “Laura poď sem” a ja sa obzerám či nahodou nie ja😂 ale žije sa mi s tým menom dobre až na tú základnú školu😂
Keď máte vo vybere toľko mien na R... mne sa v poslednej dobe zapáčilo meno Roxana 🙈. Na prvé počutie nie, ale čím častejšie ho počujem, tým sa mi viac paci...
Priklanam sa k menu Eva, Ela. Priezvisko je takze a ak bude nahodou rengat tak sa bude trapit.
Tak daj Romana ,Rebeka. Veru aj u nás v obci sama Emka. 🙉
veľa Márii poznám aj ja, len všetko sú to väčšinou staršie ročníky, medzi malými deťmi ich veľa nenájdeš, teda aspon tu u nás nie
Ruby Rose Greš 😁
Principiálne mamám nič proti menu Ema, ale vadí mi, že je už strašne otrepané.
Moje dcéry tiež nemajú veľmi zvyčajné mena a žijú.
A koľko krát im práveže niekto povie, že wow aké krásne nezvyčajné meno.
Vyberajte srdcom a nie podľa toho čo sa páči susedke, starkej, šéfke...
Dajte take ake sa vam s muzom paci. Kazde meno je pekne. Majte radost z mena. Nepozerajte na to co by sa patrilo 😉
@janickacrazy A ešte Sofia.
Z týchto Ema.
Miška Grešová
teraz mi z toho vybuchne hlava 😂
My sme meno vybrali, až keď sme malého videli prvý krát.. nevedeli sme sa rozhodnúť a keď ho manžel uvidel hneď povedal meno
My sme mali pre chlapceka vybrate meno. A este druhe v zalohe. Uz som mala kontrakcie (planovana vyvolavacka skor kvoli vysokemu tlaku), este stale som nevedela. Muz to nechal na mna. Ked sa drobec narodil, dala som mu to druhe meno. A kedze zdrobnelina toho mena je rovnaka ako mena mojho manzela, chcela som ho potom presvedcit, nech ho premenujeme podla neho. Lebo sa uplne od narodenia na neho brutalne podoba. A on ani a nie. Takze volaju sa inak a predsa po domacky rovnako 😁😅. Ale aspon, ked pride raz oficialna posta, tak budem vediet, ktoremu 😊.
Za mna radsej Romana ako Ramona.
Romana Grešová znie fajn aj ked by sa asi viac hodilo nieco bez R..
Ema nie, Emiciek je uz ako prachu.
Aj ja by som dala radšej meno Romana, ako Ramona... Romanu môžeš volať Romi, Romča, ale Ramonu budeš skratkou volať ako? Rami? Ramča? Aj keď iba jedno písmenko, ale je to dosť rozdiel... 😶🖤
Lívia Grešová to je pekné
Ema je najotrepanejsie meno

Ja by som nikoho nepočúvala a dala meno dieťaťu, ktoré ja chcem, ale v prvom rade je dôležité sa za to meno nehanbiť! Ak ideš do toho tak s hrdosťou! Pracujem s deťmi, žiadne mená nie sú divné mená😂 minimálne v Bratislave je to už také multikulturálne, že málokto sa pozastavuje nad tým, že to nie je typická “Zuzka”, skôr len takí čo majú klapky na očiach a nevedia si rozšíriť obzory… prečo by sme mali niekoho súdiť za meno? Čo keď sa dcérka v 20tke odsťahuje do zahraničia a tam bude úplne v pohode Ramona a nikto to riešiť nebude 😂 proste nebuďme obmedzení a zlí voči sebe - a úprimne deti sú zlé aj tak volám sa Laura celú základku sa mi smiali že som Larva (boli sme v triede dve Laury, ale Larva som bola len ja)