Obľúbené mená pre chlapcov
Baby prosim pomozte. O necele 2 mesiace rodim, a stale nemame vybrate meno pre chlapceka. Mate nejake oblubene mena? ako sa volaju vase ? 😊
@viki95 ja mám Andreas a Marcus
No podľa toho aké meno si predstavuješ. Mne sa páči Róbert, Andrej, Denis, Henrich, Branko, Daniel, ale aj Leonard napriklad
Mame Adama. Druhý by bol Jarko
Moje obľúbené - Timon, Theo, Lucas
Mne sa páči Matúš a Ján.
Tomáško
Moje obľúbené - Timon, Theo, Lucas
@lucia13022023 moj sa vola Theo 🤗
My mame Alexa a Olivera…
Pacili sa mi este mena: Filip, Tomas, Samuel, Teo, Tobias
Tadeáš ❤
Adam, Tobias
Moje oblubene Martin, Michal , Adam
My máme Eliáša 🤩
My budeme mať Alexa
Arthura som chcela vzdy ale mam 3 baby 🫣
U mňa je top Oliver, Olivera máme a úplne mu sedí to meno 🙏😍 kebyže mame ešte chlapca tak dáme asi Maximilián, ďalej je krásne Matúš, Noel, veľmi veľa je mega pekných mien 😇
Jonáš
Matúško a Miško 🙂 moje detičky.
Este sa mi paci David a Adam
Mne sa páčia mena, ktoré majú verziu zdrobneliny a aj prezývky, ako Alexander (Alex, Alexko) Leonard (Leon, Leonko) Adrián (Aďo, Adrianko) Viktor (Viky, Viktorko)
Zatiaľ deti nemám ale ak raz budú tak chlapec by bol Richard, pre mňa najkrajšie meno pre chlapca/chlapa.
@viki95 v nasej rodine su michal, miloš, peter, ján, adam, ondrej, maroš, matej
@viki95 moje obľúbené Timotej, Damián, Tobias ❤️ ak raz bude chlapec tak asi Timo ❤️
@viki95 Moje najoblubenejsie bolo vzdy Pavol (skor teda Paľko, Paľo), lebo mam vo svojom zivote viacero oblubenych ludi s tymto menom. Ale nepreslo u manzela.
u nas Daniel
@viki95 Filip a David, nedá sa to meno skomolit, je krátke , medzinárodné a mne sa páčia...
@viki95 ja mam Juraja
Ja mám Františka vám páči sa mi ešte Ján a Ondrej

Mam Richarda a Viktora, brat ma Daniela a Patrika