icon

Páči sa mi meno Amelia

25. sep 2025

Cakam v januári dcerku a neskutocne sa mi páči už snáď 4 roky meno Amelia...raz som stretla také dievcatko, a odvtedy to mam v hlave.. viem ze mnohým z vás sa to páčiť nebude, ale je tu niekto, kto by mi vedel poradiť, ako sa da dieťatko menom Amelia prezyvat? Poznat nejaké takéto dievcatko, zenu v okoli? Ako jej hovoria?
Poprípade mi poraďte nejaké zaujímavé mena, poteším sa každému jednému zaujímavému menu

Strana
z2
majus2323
25. sep 2025

@anonym_autor Ami mi jedine vychádza. A inak pekné meno.

beata_k
25. sep 2025

@anonym_autor Volaju ju Melka.

autor
25. sep 2025
@majus2323

@anonym_autor Ami mi jedine vychádza. A inak pekné meno.

@majus2323 mne tiež utkvelo v pamäti a vždy vždy sa mi na maličkú hodí ako prvé, ale Ami je super

autor
25. sep 2025
@beata_k

@beata_k jeeej aj to je milé, to ma ani nenapadlo 🙂

majus2323
25. sep 2025
@beata_k

@beata_k tak zas v mojom okolí volajú Melániu 😀

beata_k
25. sep 2025
@majus2323

@beata_k tak zas v mojom okolí volajú Melániu 😀

@majus2323 Ano, hodi sa aj na Melaniu 🙂

anonym_20f85d
25. sep 2025

Amelia sa mi nepáči, dá sa ale prezývať ako Mia, Lia, Meli, Amka, Amalka či Amilka. A skôr by som volila meno Ambrózia - podobné alebo ďalšie na A pekne sú Aurélia, Alojzia, Antónia.

mameha7
25. sep 2025

@anonym_autor Moja dcéra sa tak volá. Volám ju podľa nálady : Amélia, Ameli, Amelka, Amelina, Ameliatko, Amel-šamel, Mališka, Džamelka, Karamelka, Sramel.... No rôzne.

autor
25. sep 2025
@anonym_20f85d

Amelia sa mi nepáči, dá sa ale prezývať ako Mia, Lia, Meli, Amka, Amalka či Amilka. A skôr by som volila meno Ambrózia - podobné alebo ďalšie na A pekne sú Aurélia, Alojzia, Antónia.

@anonym_20f85d sú pekné, aj pekne znejú len necítim k nim také puto, ako k Amelii, ale ďakujem krásne, prezývky sú super

autor
25. sep 2025
@mameha7

@anonym_autor Moja dcéra sa tak volá. Volám ju podľa nálady : Amélia, Ameli, Amelka, Amelina, Ameliatko, Amel-šamel, Mališka, Džamelka, Karamelka, Sramel.... No rôzne.

@mameha7 jooj presne toto som potrebovala, ďakujem krásne ❤️

ika02
25. sep 2025

Amelia, Meli, Lia

anonym_e458fb
26. sep 2025

Veď to si dáš podľa seba, a podľa toho ako to budeš prave v tej chvíli cítiť, keď ju oslovíš. Amélia môže byť Amálka, Aminka, aj Ejminka, ale aj lienočka, zlatíčko, miláčik, vtáčatko, čokoľvek.
Môj má prezývku doma Pipko, vzniklo to náhodou, a pritom meno sa mu na písmeno Pani nezačína. V škole ho volajú Šmolko. 🤣 (je drobný)

januska12323
26. sep 2025

Ako ju budeš volať ty tak bude časom aj okolie. Mne sa hodí aj Amy (ejmi).

k47
26. sep 2025

V mojom okolí je Ami a Amelka.

pribinak
26. sep 2025

Nie, nepáči. To je meno ako pre 93 ročnu staru tetu

anonym_f241ce
26. sep 2025

Samotné meno je pekné, len u mňa hneď evokuje značku toaletného papiera.

osky
26. sep 2025

Paci sa ti meno Amelia ale hladas prezyvku...zvlastne
Ja chapem,co myslis ,ale ak ju ty budes volat Amelia,bude to robit aj okolie.
Moja kamoska tak mala Valeriu.
Nechcela ani Valiku,ani Valerki,Lilku a neviem....volame ju len a len Valeria..odkedy sa narodila...

nikakaros
26. sep 2025

@anonym_autor ahoj. Ja mám Amálku. Bola to moja jediná voľba a som veľmi rada. Neľutujem. Volám ju Ami, Amištek, Ejmlka, Amália, Amálenka, Amálka a už dva krát sa stalo že bola ohluchnutá, tak to bola Amala. V škole ju volajú Amálka a Ami. Len ja jediná ju volám hocijako, podľa toho akú máme náladu obe.

lenuska999
26. sep 2025

mam vo svojom okoli niekolko bab s tymto menom a vacsine vyhovuje prezyvka Amelka

vieronika14
26. sep 2025

@anonym_autor ahoj mne sa meno paci a volala by som ju celym menom alebo Meli
Mne sa pacia mena Melisa, Melania

kp7333
26. sep 2025

Amelia/Amalia su teraz dost popularne mena, poznam viacero nositeliek tohto mena medzi detmi. Volaju ich vacsinou Ami, Amali/Ameli, zdrobnene Amalka alebo Amelinka.

anonym_d36d9d
26. sep 2025

@anonym_autor Amelia je velmi pekne meno. Teraz dost popularne. Ja by som ju volala Ami, Ameli, Amelka, lebo Melka mi sedi skor pre Melaniu.

tini27
26. sep 2025

My máme Améliu- zatiaľ je Amélia, Ami, Amel, Amelka, Amelinka, Amelička 🙂 … má momentálne len 7 mesiacov, takže predpokladám, že oslovenia budú časom pribúdať 🙂

talia16
26. sep 2025

Amélia patrí medzi moje oblúbené mená ja by som ju volala Amy (pači sa mi to viac napísane s tvrdým y) Amelí, Aminka, Amka ale nepáči sa mi Amča

gabus543
26. sep 2025

@anonym_autor ahoj aj my budeme mať Améliu, termín mám o mesiac a budeme ju volať len jej menom,žiadne skratky ani prezývky.

rorino
26. sep 2025

@anonym_autor Amelka,často jej poviem Skalka,keď sa ponáhľam😂,poznám len túto jednu

logf
27. sep 2025

Na zš som mala spolužiačku Améliu a volali sme ju Amča,Amélia a učiteľka jus volala Ami.Existuje kopec prezývok k tomuto menu len si nejakú vybrať

basska_b
29. sep 2025

My mame Ameliu, este je babo a je to proste Meli. Melka, Melúšik, Melinka

zuzanellav
29. sep 2025

@anonym_autor taktiež čakám bábätko a keď bude dievčatko tak tiež bude Amelia 😇 je to veľmi pekne meno. Prezývky pre to meno sú podľa mňa Ameli, Meli asi takto by sme ju volali.

yvanielka
30. sep 2025

My našu voláme Amel, Ameli, Amelinka, Amelica opica 🙂

Strana
z2