icon

Páči sa vám meno Andrea?

26. okt 2023

Ahojte… len ma zaujíma, ako vnímate toto meno, prípadne ako ste s ním ako jeho nositeľky spokojné? Ďakujem.

Strana
z2
elenka.k
27. okt 2023

Nie nepáči, ak chceš na A daj Adriana prepáč. Daj Lianu 😉

luciah187
27. okt 2023

Mne sa kedysi pacilo, ale po jednej asociacii ho neznasam. Bez tej asociacie by som povedala, ze pekne 🙂 a teraz uz takmer nepouzivane, bola by jedna z mala.

yanni
27. okt 2023

@beloved LEN v Taliansku. Mame kamosa Andrea, je Talian. Ale Taliansko nie je cele zahranicia. V nasich koncinach je to dievcenske meno, cize nebudem argumentovat tym, ze nepaci sami, lebo v Taliansku je to muzske meno. Ono je to uplne jedno. Ludia si zvyknu a predstav si, aj ti Taliani vedia, ze vsade inde je Andrea zena.

autor
27. okt 2023

@elenka.k To co je za koment? Preco Liana?😆😆

yanni
27. okt 2023

@luciah187 Aj ja mam, jednu neprijemnu Andreu a jednu super Andreu (ta je moja sesternica). Ja by som ani nepovedala, ze sa mi to meno nepaci, meno ako meno, skor v mojich usiach je take tvrde, bez melodie.

elenka.k
27. okt 2023

prepáč, prudko som reagovala, poznám Andreí - a sú nesympatické - brala som to osobne, čo som nemala, prepáč, Liana sa mi páči preto som napísala toto meno. Môj syn sa mal tak volať 😀

katuskacicuska
27. okt 2023

@yanni to si šťastná žena 😁 mne to strašne prekážalo, neznášam svoje meno kvôli tomu

yanni
27. okt 2023

@katuskacicuska mala si si to presadit. Mne nik inak nepovedal. Ked sa snazili, reagovala som len na Katka alebo Katarina. To sa "buduje" ale od detstva. Mam dve dcery a tiez hned od malicka (mladsia ma 4 roky) opravuju ludi, ak im niekto "zhovadi" meno.

konikmodry111
27. okt 2023

Mne sa páči, tiež som Andrea 😁 a manžel vždy hovoril že jeho žena sa bude volať Andrea a aj mu to vyšlo 😅

aandrea9
27. okt 2023

Ja som spokojná 😁

sims4
27. okt 2023

Mne sa nepáči, skôr Adriana alebo niečo také, ale tak každému sa niečo iné, treba sa riadiť vnútorným pocitom podľa mňa 🙂

petronelag
27. okt 2023

Aj mne sa lepšie páči Adriana alebo Alexis.

birika
27. okt 2023

mam neterku s tymto menom a mne sa paci velmi 🙂

beloved
27. okt 2023

@yanni Mne sa meno nepaci samo o sebe, nesuvisi to s tym, ze je v inej krajine muzske meno, to som napisala ako druhu vec. Keby sa mi pacilo, dam ho 🙂

ada85
27. okt 2023

Som Andrea. Meno sa páči. A v Taliansku ho môžete dať aj dievčaťu aj chlapcovi.

andrea_82
27. okt 2023

Ja som s nim spokojna. Neprekazaju mi ani ziadne ine varianty - Aďa, Ada, Aďka, Adka, Andrejka, Andy... Len keby som nemala meniny v zime 5.1., hned po sviatkoch. 🙂

lenka.25
28. okt 2023

Pekné meno, dala by som ho do kategórie ako mám zaradené meno Petra , pekné, malo používané v dnešnej dobe . Pre dospelú ženu veľmi fajn meno a pre malé dievčatko Andrejka je tiež OK .

domculik
28. okt 2023

Pekne, aj ja som nad ním uvažovala, ale mám 2 chalanov 🙂.

drakvak
28. okt 2023

Ja som Adriana, volajú ma Aďa a stáva sa mi dosť často, že ma niekto osloví Andrea. To moje sa mi páči, Andrea ani nie…

mell27
28. okt 2023

Andrea sa mi veľmi páči, ale ostatné domáce pomenovanie už nie...

karolinakr
28. okt 2023

Mne sa pači, aj Andreas a Andrej

Strana
z2