Páči sa vám meno Andrea?
Ahojte… len ma zaujíma, ako vnímate toto meno, prípadne ako ste s ním ako jeho nositeľky spokojné? Ďakujem.
Mne sa kedysi pacilo, ale po jednej asociacii ho neznasam. Bez tej asociacie by som povedala, ze pekne 🙂 a teraz uz takmer nepouzivane, bola by jedna z mala.
@beloved LEN v Taliansku. Mame kamosa Andrea, je Talian. Ale Taliansko nie je cele zahranicia. V nasich koncinach je to dievcenske meno, cize nebudem argumentovat tym, ze nepaci sami, lebo v Taliansku je to muzske meno. Ono je to uplne jedno. Ludia si zvyknu a predstav si, aj ti Taliani vedia, ze vsade inde je Andrea zena.
@elenka.k To co je za koment? Preco Liana?😆😆
prepáč, prudko som reagovala, poznám Andreí - a sú nesympatické - brala som to osobne, čo som nemala, prepáč, Liana sa mi páči preto som napísala toto meno. Môj syn sa mal tak volať 😀
@yanni to si šťastná žena 😁 mne to strašne prekážalo, neznášam svoje meno kvôli tomu
@katuskacicuska mala si si to presadit. Mne nik inak nepovedal. Ked sa snazili, reagovala som len na Katka alebo Katarina. To sa "buduje" ale od detstva. Mam dve dcery a tiez hned od malicka (mladsia ma 4 roky) opravuju ludi, ak im niekto "zhovadi" meno.
Mne sa páči, tiež som Andrea 😁 a manžel vždy hovoril že jeho žena sa bude volať Andrea a aj mu to vyšlo 😅
Ja som spokojná 😁
Mne sa nepáči, skôr Adriana alebo niečo také, ale tak každému sa niečo iné, treba sa riadiť vnútorným pocitom podľa mňa 🙂
Aj mne sa lepšie páči Adriana alebo Alexis.
mam neterku s tymto menom a mne sa paci velmi 🙂
Som Andrea. Meno sa páči. A v Taliansku ho môžete dať aj dievčaťu aj chlapcovi.
Ja som s nim spokojna. Neprekazaju mi ani ziadne ine varianty - Aďa, Ada, Aďka, Adka, Andrejka, Andy... Len keby som nemala meniny v zime 5.1., hned po sviatkoch. 🙂
Pekné meno, dala by som ho do kategórie ako mám zaradené meno Petra , pekné, malo používané v dnešnej dobe . Pre dospelú ženu veľmi fajn meno a pre malé dievčatko Andrejka je tiež OK .
Pekne, aj ja som nad ním uvažovala, ale mám 2 chalanov 🙂.
Ja som Adriana, volajú ma Aďa a stáva sa mi dosť často, že ma niekto osloví Andrea. To moje sa mi páči, Andrea ani nie…
Andrea sa mi veľmi páči, ale ostatné domáce pomenovanie už nie...
Mne sa pači, aj Andreas a Andrej

Nie nepáči, ak chceš na A daj Adriana prepáč. Daj Lianu 😉