icon

Páči sa vám meno Andrea?

28. máj 2021

Ahojte, páči sa vám toto meno? Nepríde vám príliš „tvrdé”?

Strana
z4
popa86
29. máj 2021

Páči.

adalmba
29. máj 2021

Páči a je mi úplne jedno či mi povedia Andrea, Andreja, Andrejka, Adka, Ada, Aja, Andy... Babička ma volala Ajka, Ajuska ..

kitty88
29. máj 2021

Mladsia dcera sa tak vola, volame ju Andrejka (vacsinou), Ajuš, Andrea, starsia jej zo srandy niekedy hovori Adea... Aďa a Aďka ju nik nevola, ona sama to neznasa. My sme hlavne nechceli mena, ktore bude mat 5 dalsich deti v triede ci na ihrisku, ale zase ani ziadne "moderne" zahranicne mena, podla moznosti take, ktore su aspon trocha internacionalne... Obe dcery su teda siroko-daleko jedine (starsia je Patricia).

pralinka25
29. máj 2021

@kinderzwillinge tak ked pocujem skratku Andy tak si vzdy predstavim na Andy McDowell. je to sympaticka herecka a tak to mam s nou spojene asi ze by ma v zivote nenapadlo ze to ma muzsky podton.

drimonna
30. sep 2021

Poznám aj 5 žien s týmto menom a volajú ich Andy💙

hors
13. nov 2021

Ja sa volám Andrea ,volajú ma Ada,Aďa,Adrika,Adriana,Aduska,Andrejka,Aja ci sa mi paci ?,hn keď som bola ako dieťa sa mi vôbec nepáčilo 🤷‍♀️a teraz je mi to fuk 🙂Ale podlna mňa určite krajšie ako napr. Mercedes🤷‍♀️🙂Poznám vela báb co maju take meno 😉

olivia1425
13. nov 2021

Nie nepaci
Ale nepaci sa mi ani nelka,sofinka a pod.
Kazda mame uplne iny vkus daj na seba,svoj pocit nie cudzich ludi

baskustek
13. nov 2021

Pod tým menom si predstavím takú 40-ročnú ženu. Dcére by som ho určite nedala. Krajšie je skôr Adriana

baskustek
13. nov 2021

Ale je určite krajšie ako moje - Barbora. Neznášam ho, keby sa dalo, si zmením meno hneď

trema
13. nov 2021

@baskustek preco to meno neznasas? Ja ho chcem dat dcere

baskustek
14. nov 2021

@trema jednoducho sa mi nepáči ani jeho varianty, skratky a pod. Je dlhé, vidím, ako ľudia majú problém pri jeho vyslovovaní, najmä račkujúci a potom sa aj cítim blbo. Niektorí majú volajú Baška, to tiež neznášam.

Strana
z4