Páči sa vám meno Andrea?
Ahojte, páči sa vám toto meno? Nepríde vám príliš „tvrdé”?
páči🙂 a veľmi, akurát neznášam, keď ma volajú Andrejka, to idem do vývrtky
Kamarátka sa volá Andrea a bratranec Andreas. Mne sa páči.
Nepáči, a najhoršie je že pre väčšinu ľudí to bude aj tak Aďa.
@bambulienka25 hej... tak radsej mat napr. modernu Jessicu Haluškovú.
Páči sa mi, Andrea pre dospelú ženu a andrejka Aďka pre dievčatko čiže super
@bambulienka25 tak to by bolo eňo ňuňo meno 🤣
Andrea za mna je velmi pekne meno 🙂 a mne sa paci aj Andrejka aj Ada aj Adka
@sasitimi17 akurát že väčšina ľudi tá proste Andrea volať nebude, lebo presne ako píše autorka, je to také tvrdé pre ženu. buď som Aďa(čo podľa mňa nie som, lebo to je Adriana) alebo som Andrejka(čisto ako v materskej škole)
Ano. Mame dcerku Andreu. Volame ju Andrejka alebo Ajuška. 👍👍 Nadherne meno. A syna mame Teodora 🙂
ja mam na Andrey a Adriany stastie, su to moje kamaratky. ale paci sa mi aj verzia Ariadna
je to pekne nadcasove meno, aj ked v poslednej dobe medzi detmi zriedkavejsie.
Andrea je super. Lepšie ako Viviena Jesicca či iné ultra moderne meno
Nie, kedze byvam v Taliansku a tu je to meno pre muza.
@ajka0207 a čo je zlé na Aďa? Nielen Adriany aj Andrea kľudne môže byt Aďa
@sasitimi17 tak ja to tak proste vnímam, že keď chcem dcéru volať Aďa dám jej meno Adriana. Rovnako ako nechápem keď niekto volá Martina Maťo, keď to je predsa Matej. Pritom v iných prípadoch mi zdrobnovanie mien nevadí, ale proste keď ma volajú Aďa mám pocit že to nie je moje meno.
@ajka0207 asi len tvoj pocit
@ajka0207 nikdy som si nemyslela, že Aďa je zdrobnenina Adriany.... ja poznáme len Aďi, ktoré sú Andrey.
My sme kamosku Andreu nikdy nevolali Aďa. Bud Andrejka (boli sme deti) a potom Andy.
@sasitimi17 je to dosť pravdepodobné že je nejaký zdroj kde tento pocit vznikol, vždy mi to vadilo, ak keď som bola dieťa. Proste ja s menom Andrea vôbec spokojná nie som. A to nehovorím o aspekte že pre veľkú časť zahraničia je to mužské meno.
Fajn, unisex...
Mne sa paci, vzdy sa mi pacilo. Skor mi idu na nervy Sofie, Vanessy, Zary atd
Nepaci, tvrde meno a v zahranici je to muzske meno a bohuzial sa tak volam aj ja 😨
@kinderzwillinge Ja by som brala🙂 Mne sa zase nepaci moje Katarina. Nikdy neviem ako sa predstavit Katka, Katarina...Kata uz vobec.
Nie, nepaci...

Schvalujem výber 😁 syna mám Adriana (bez dlzna), tiez je to trosku tvrdsie meno, no nam sa paci. Dokonca ho vacsinou volame Adrian, ziadne zdrobneniny.