Páči sa vám meno Arthemis?
No baby, poraďte mi. Neviem či je to tými hormónmi, ale posledný mesiac si neviem predstaviť, že by som dcérku pomenovala inak. Manžel si zase myslí, že mi šibe.
Tak pre kobylu alebo hotel v Turecku...
A Arthemis by mala aké priezvisko? Dufam že poriadne slovenské
Krásne meno pre grecku bohynu.
Hrozne meno pre slovensku ženu.
Troll?
Skvele meno pre ženské pohlavie...ale akurát tak psa.
Velmi pekné, ale tu je priezvisko naozaj klúčové.
Arthemis? Leda tak pre nerezovú panvicu, sorry😏
A volala by si ju..?
Nezvyčajné mená mám rada, ale toto je už moc. No ak žijete v grécku, tak ok
Za predpokladu, ze tvoj manzel asi nie je Grek a mate pekne grecke priezvisko, mi to meno nepride uplne vhodne 🙂 ja osobne by som to svojmu dietatu neurobila, kedze moj muz je obycajny slovak.
@anonym_autor podľa mňa pekné, grécka bohyňa lovu, zvierat, lesov, ale tá sa píša bez h - Artemis. Arthemis je talianska metalová kapela.
Baby, manžel je polovičný Brit a malá bude mať priezvisko po ňom... Nad takým menom by som ani neuvažovala, ak by malo byť v kombinácii so slovenským priezviskom.
Poznám Arthemis. Je to poľovnícky pes. S rodokmeňom.
Nie, ani neznie ako zenske meno
Vzdy si predstavim 35 - 40 rocnu zenu , na Slovensku, ako sa mi predstavuje , ahoj ja som Arthemis.
Ja by som sa dala premenovat, ak by ma rodicia takto "potrestali" tesne po narodeni.
Pacia sa mi nezvycajne mena ale toto veru nie. Prv som si aj pomyslela ci ide o syna/dceru. Psa/macku....
my máme v dedine dievčatko Salome a k nemu rýdze slovenské priezvisko 😎🙈 nie sú rómska rodina
To H tam ale asi nema byt
@anonym_autor páči sa mi.
Arthemis Hruskova
Daj na manzela prosim
@anonym_autor bude to každému na smiech. Hlavne deťom v škole. Keď bude dospelá , budú si z nej robiť prču poza chrbát.
@anonym_autor Aké máš priezvisko? Ak to bude Arthemis Šárközyová, alebo Arthemis Kováčová či Arthemis Lakatošová, tak si ho daj. Bude to každému jedno, nanajvýš sa na tom budú zabávať.
Ak máš nejaké obyčajné slovenské priezvisko, tak Arthemis bude vyznievať veľmi divne - Arthemis Hrušková, Arthemis Nováková, Arthemis Sabová ...
Ak máš nezvyčajné priezvisko a bude to Arthemis Lombardi, Arthemis Fox, Arthemis Grey či Arthemis d’Aubigné, tak sa to k tomu priezvisku hodí.
@anonym_autor mali sme suku s takým menom..
@anonym_autor
Asi ano podobne ako nasa znama dala synovi meno Aristoteles
Skor bez th, len s t
my sme mali tiez psa s tym menom
@anonym_autor
Asi ano podobne ako nasa znama dala synovi meno Aristoteles
@anonym_f49f02

Mne to pripomína fľašku dobrej brandy..
Poznam ludi, ktori ziju na SVK a za tieto nezvycajne mena, ktore vzbudia pozornost, velmi vdacni nie su, ba priam naopak.

Neuraz sa, ale manzel ma pravdu