Páči sa vám meno Benita?
Páči sa vám?
@beata_k absolútne. Prečo by som ju tým mala zosmiešniť a ako? Nerozumiem
@mircalla a?
Kečup má názov Benita, ozaj nie.
Áno. A poznám. Pekne meno.
@marianarem mne praci prášok...
asi tu Benitu poznam, nerobila v televizii?
resp. asi to nebude ona, lebo jej priezvisko znie skor nemecky a celkom sa s krstnym menom hodi. Ja by som si to meno asi nevybrala, ale v preklade je to nieco ako nasa Dobroslava
Ako z cias otrokarstva na kube pre cierne otrokyne. Otrasne meno
Ty si prisla odkial prosim ta?to by ma fakt zaujimalo...ked ma niekto v zivote taketo problemy, ze nevie oslovit niekoho Benita?mas nejaku vadu?kks ja uz som videla teraz vsetko.tato krajina bude vzdy len ri..ť sveta ked budu ludia takyto zadubeni.
Tvoja prva otazka nesedi na to, co pises potom. Neviem, preco by si riesila ci sa nam paci meno Benita, ak by sa jednalo naozaj o 45 rocnu susedu. Tak snad by si jej nesla povedat, aby si ho zmenila, lebo nam na MK sa nepaci? Ak sa pytas pre seba, pre pripadne dieta, tak mne sa zda take vsedne, nicim zaunimave pre slovaka. Ale, ako pisu vyssie, v inej krajine mozno bezne a pekne.
@marianarem aj mne to napadlo🤦
Ja som na základnej škole mala spolužiačku vo vedľajšej triede, volala sa Benita. Zaujimavé meno. Oslovovala som ju, myslím, Benita. Čo tam navymýšlaš? Benita alebo Beni. 🙂 Inak podľa odhadovaného veku to môže byť aj ona. 🙂
@dzulli1980 áno aj moja spolužiačka ma Jessica Slaninova 😂🫣
@mijunik 🤣🤣🤣

@mircalla a co jej ma onikat😂