icon

Páči sa vám meno Benita?

8. júl 2024

Páči sa vám?

Strana
z2
prasiatko30
8. júl 2024

@mircalla a co jej ma onikat😂

autor
8. júl 2024

@beata_k absolútne. Prečo by som ju tým mala zosmiešniť a ako? Nerozumiem

autor
8. júl 2024
candii
8. júl 2024

Kečup má názov Benita, ozaj nie.

macilaci
8. júl 2024

Áno. A poznám. Pekne meno.

candii
8. júl 2024

@mircalla veď je to v podstate mladá žena 😁 mám susedu 45 ročnú a vyzerá lepšie než ja .. fuck 😁😁🤣🤣🤣

viestta
8. júl 2024

@marianarem mne praci prášok...

mircalla
8. júl 2024

@candii Tak ja tiez tykam jednej dusede, ale nemusim sa pytat na fore, ako ju mam oslovovat. Divne. Vascine vykam, kedze sa pozname zbezne

zuzana76
8. júl 2024

asi tu Benitu poznam, nerobila v televizii?

candii
8. júl 2024

@mircalla tiež pravda.

zuzana76
8. júl 2024

resp. asi to nebude ona, lebo jej priezvisko znie skor nemecky a celkom sa s krstnym menom hodi. Ja by som si to meno asi nevybrala, ale v preklade je to nieco ako nasa Dobroslava

guliver19
8. júl 2024

Ako z cias otrokarstva na kube pre cierne otrokyne. Otrasne meno

nenne27
9. júl 2024

Ty si prisla odkial prosim ta?to by ma fakt zaujimalo...ked ma niekto v zivote taketo problemy, ze nevie oslovit niekoho Benita?mas nejaku vadu?kks ja uz som videla teraz vsetko.tato krajina bude vzdy len ri..ť sveta ked budu ludia takyto zadubeni.

birika
9. júl 2024
mk1111111111
9. júl 2024

Tvoja prva otazka nesedi na to, co pises potom. Neviem, preco by si riesila ci sa nam paci meno Benita, ak by sa jednalo naozaj o 45 rocnu susedu. Tak snad by si jej nesla povedat, aby si ho zmenila, lebo nam na MK sa nepaci? Ak sa pytas pre seba, pre pripadne dieta, tak mne sa zda take vsedne, nicim zaunimave pre slovaka. Ale, ako pisu vyssie, v inej krajine mozno bezne a pekne.

rorino
9. júl 2024

@marianarem aj mne to napadlo🤦

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mijunik
10. júl 2024

Ja som na základnej škole mala spolužiačku vo vedľajšej triede, volala sa Benita. Zaujimavé meno. Oslovovala som ju, myslím, Benita. Čo tam navymýšlaš? Benita alebo Beni. 🙂 Inak podľa odhadovaného veku to môže byť aj ona. 🙂

mijunik
10. júl 2024

@bibssli ja som poznala rodinu, kde otec bol Vlado, syn bol Vlado a aj škrečok bol Vlado. 😁

katarinaforever
10. júl 2024

@dzulli1980 áno aj moja spolužiačka ma Jessica Slaninova 😂🫣

yvankamala
10. júl 2024

@mijunik 🤣🤣🤣

Strana
z2