Páči sa vám meno Lina?
Paci sa vam?
Nie...ale tebe ano tak načo to riešiš...
@rachel36a lebo ma zaujimaju reakcie okolia, nechcem aby sa jej smiali alebo mala problemy s menom
Myslím, že 99% ľudí automaticky pomyslí na:
@anonym_240e1b tak co potom tatiana alebo zuzanky 😅
@anonym_autor áno, moju sestru tak všetci voláme (volajú), hoci sa oficiálne tak nevolá...
Mám kamošku Paulínu, voláme ju Lina..
Vôbec mi to nepríde smiešne. A ani som nevedela že existuje aj len Lina.
@anonym_240e1b tak co potom tatiana alebo zuzanky 😅
@anonym_autor Cukrovinky boli v tomto prípade pomenované po ženských menách, ale meno Lina mi príde skôr tak, že dieťa by bolo pomenované po cukrovinke 😀
Meno Lina znie tak jemno, ale nie som fanusicka tychto mien ako Lina, Mina, Zina, Zuna a neviem ake este… su mi velmi nesympaticke. Navyse by som sa pri mene Lina bala, ze si budu stale mysliet, ze je Linda, len vypadlo pismenko😃..
@anonym_autor Ale ano, celkom pekne 🙂
@anonym_autor krásne meno
Áno, veľmi pekné
@anonym_autor
@anonym_autor ano
strašné meno.
je to pekne lahucke meno, ale prve na co pomyslim je keks...ale to nevadi, je to dobry keks...😍
horsie by bolo keby si sa pytala na meno Fixinela...
horsie by bolo keby si sa pytala na meno Fixinela...
@anonym_27557f 😂😂 mohli by ju vilat nela
Príde mi skôr ako prezývka, v PL tak volajú Karolínu. Buď Lina, alebo Lola...
Mne sa paci
mne áno pomenovala som tak svoju mačku 🙂
Pre mačku ,ma hneď napadlo
Myslím, že 99% ľudí automaticky pomyslí na:
@anonym_240e1b ja radaej tu mandlovu 😋
Ja som pomyslela na Linu zo seriálu Emil z Lönnebergy 😀
Moja dcera je Lina aj ked teda oficialne Karolina, ale vsetci ju volame Lina, Linuska ( aj kamarati, ucitelia...) nam a aj jej sa to meno velmi paci
@anonym_autor ano ;)
Minule tu jedna chcela dať dieťaťu meno Deva. Čo bude nasledovať Bebe? Orion? Horalky? Tatranky?
Poznam macku s menom Lina
Pekne meno😊
Nerieš, daj keď sa ti páči. Aj Dubayova s Jablonskym maju dcéru menom Vesna a nikto sa neposmieva. To len tu na koníku ženy riešia a chcú byť strašne vtipné komentármi

Nie...ale tebe ano tak načo to riešiš...