icon

Páči sa vám meno Lina?

7. nov 2025

Paci sa vam?

Strana
z3
michellemary
8. nov 2025
@estellas

Mne sa páči to meno. Myslím, že asi v zahraničí sa aj bežnejšie používa.
Ja si pri tom mene vybavím speváčku Linu Mayer.
Len u nás sa tak volajú keksíky, tak si to ľudia zaškatulkovali.
Nepríde mi vôbec nejaké smiešne.

@estellas Lina Mayer je celým menom Karolína.

3petka
8. nov 2025
@anonym_240e1b

Myslím, že 99% ľudí automaticky pomyslí na:

@anonym_240e1b presne “Lina a žiadna iná”!!!!

ludovit11
8. nov 2025
@anonym_autor

@ludovit11 okej no 😅 tak dame Veronyku. Lina je za mna minimalisticke severske meno 🤷🏼‍♀️

to ste myslela ako že sa vám naozaj Páči alebo ...

ludovit11
8. nov 2025
@3petka

@anonym_240e1b presne “Lina a žiadna iná”!!!!

@3petka ale už si prestanťe robiť srandy len preto že sa niekomu páči.Ale fakt je že slovanské mena z nášho slovenského kalendára sú najkrajšie , ale už keď tak mená ktoré niečo znamenajú či už z hystórie alebo z biblickej hystórie Sára je v súčasnosti velmi populárna Ester tak isto , Veronika ,Monika a podobne.

rorino
8. nov 2025
@anonym_240e1b

Myslím, že 99% ľudí automaticky pomyslí na:

@anonym_240e1b a ked prišla na trh,to bola bomba,veľhory nasekaných orechov na vrchu,a teraz?Ale tým autorke nepomôžem,nedala by som dcére meno Kina,ja mám vo zvyku každého volať pekne,a "Linka" mi nepasuje

anonym_e0c626
9. nov 2025
@ludovit11

@3petka ale už si prestanťe robiť srandy len preto že sa niekomu páči.Ale fakt je že slovanské mena z nášho slovenského kalendára sú najkrajšie , ale už keď tak mená ktoré niečo znamenajú či už z hystórie alebo z biblickej hystórie Sára je v súčasnosti velmi populárna Ester tak isto , Veronika ,Monika a podobne.

@ludovit11 a kto konkrétne rozhodol o tom, ze sú najkrajšie? Ty s tvojim slovanským pravopisom?

strelkyna1
9. nov 2025

@anonym_autor Nie, lebo zdrobnenina je Linka.

anonym_e51be3
9. nov 2025

@anonym_autor Doboška Lina .... mne to meno len tú dobošku hneď príde na rozum alebo ešte lína po česky ako lenivá. Radšej daj iné meno

ludovit11
9. nov 2025
@anonym_e0c626

@ludovit11 a kto konkrétne rozhodol o tom, ze sú najkrajšie? Ty s tvojim slovanským pravopisom?

@anonym_e0c626 ak chceš poúčať tak sa podpíš a neskrývaj sa za anonym

ludovit11
9. nov 2025
@anonym_e0c626

Si obyčajná chudera

anonym_e0c626
9. nov 2025
@ludovit11

Si obyčajná chudera

@ludovit11 hej hej, sám si sa podpísal, kto si, čo si..

ludovit11
9. nov 2025
@anonym_e0c626

@ludovit11 hej hej, sám si sa podpísal, kto si, čo si..

na rozdiel od vas mám charakter a hore vidíš este aj moju fotku ty chudera anonymná.

basska_b
13. nov 2025

Mne sa meno Lina páči. Chcela som ho dať, ale narážalo to na nevôlu rodiny, hlavne teda muž dával červenú, možno by som ho presvedčila, no sama som si nebola istá, či to na SKnie je moc exotika. takisto som nechcela, aby sa musela 2x predstavovať a vysvetľovať , že je Lina a nie Halina alebo Karolína a pod. Myslím, že aj tá poslankyňa Marcinková má Linu. Sú krajiny, kde je to úplne obyčajné meno. V Litve dokonca existuje aj meno Linas pre chlapca a znamená ľan. Je veľmi jemné a pekné. V dnešnej dobe už sú kadejaké mená aj na Slovensku... na každé meno sa sá zvyknúť. Inak, môj syn je Albert a v Česku je taký lacný supermarket Albert, no a... nemá to žiadny súvis. Tak uvidím, možno ho raz dám...

anonym_7ffb7f
23. nov 2025

Mne sa meno Lina nepáči, to už tu robíme preteky o čo najkratšie a najnezmyselnejsie meno ? Keď Lina tak to už rovno Lipa nie ?

anonym_44dccd
24. nov 2025

@anonym_autor pekne meno, poznám aj Limu a ja plánujem dať Lisu. Netradične ale stále sa dajú u nás dobre vysloviť alebo s tým človek nemá problém.

Strana
z3