icon

Páči sa vám meno Nikoleta?

7. sep 2025
Strana
z2
evcagabi
8. sep 2025

Nie.

nesana
8. sep 2025

Páči sa mi, dokonca máme jednu Nikoletu v rodine🙂

luciaruz
8. sep 2025

Nepáči. Radsej Nikol.

zuzana76
8. sep 2025
@scila

@anonym_autor ja poznám s týmto menom len jednu ženu, synovu bývalú učiteľku, ktorú on aj celá trieda milovali. Je šikovná, múdra, krásna takže to meno je pre mňa synonymom úžasného človeka 🙂

@scila ja zase jednu byvalu ziacku, vystudovala medicinu, dobra, mila, pekna, inteligentna, uzasna osoba.

Je sice pravda, ze ja by som to meno nezvolila, ale lepsie ako Nikola alebo Nicol. Tieto mena su tu na SK synonymom mena Karen v anglicky hovoriacich krajinach. Aj ked netusim preco. Nikoleta sa asi skor pouziva v madarsky hovoriacom prostredi.

zuzana76
8. sep 2025

Navyse meno Nicola mi skor evokuje muza taliana, na talianoch sa mi paci, rovnako ako napr. Andrea.

zuzana76
8. sep 2025
@0silvia0

Mne znie podobne ako žaneta, a tieto mena vo mne vzbudzuju nesympatiu.

@0silvia0 aj ja mam nejako averziu voci menu Žaneta, pritom francuzske krasne meno, ale v ich protredi. Pouziva sa aj vo forme Yanet, Janette a pod. a vlastne ide o zdrobneninu mena Jana.

vieronika14
8. sep 2025

@anonym_autor áno

nikoletta1712
8. sep 2025
@cyberk

Otras :D uz len kabelku do ruky

@cyberk Ja len s kabelkou😉

marusiao
8. sep 2025

ano páči sa mi

rorino
8. sep 2025

@anonym_autor nie

0silvia0
8. sep 2025
@zuzana76

@0silvia0 aj ja mam nejako averziu voci menu Žaneta, pritom francuzske krasne meno, ale v ich protredi. Pouziva sa aj vo forme Yanet, Janette a pod. a vlastne ide o zdrobneninu mena Jana.

@zuzana76 no presne, niektoré mená lepšie znejú v originálnom znení

majkakoc
9. sep 2025

@anonym_autor Nikoleta moc nie
Ja mám Nikolu doma, to sa mi páči 😀

autor
10. sep 2025
@martinmmartin

nevolaju sa tak nikotinove naplaste?

@martinmmartin nie nevolaju

anonym_674477
19. sep 2025

Nikoleta a Nikola sa mi nepáčia, Nikoleta je ako kotleta a Nikola = kola alebo pikola.
Teraz pošlem čo som našla na Wikipédii o mene Nikola:

Nikola je mužské aj ženské krstné meno. Toto meno je prevzaté z francúzštiny, ale jeho pôvod je v Grécku. Je to jedna z variant mena Mikuláš alebo Nikolaos, ako znie pôvodný tvar.

Strana
z2