Páči sa vám meno Nikoleta?
Otras :D uz len kabelku do ruky
@anonym_autor mne aj celkom hej, dávno som ho nepočula 🙂 Dať by som ho nedala svojej dcére, ale páči sa mi.
@anonym_autor nie.skor nikola
@anonym_autor mne sa veľmi páči 🤗
Nie
mne áno.Nikola alebo Nicol sa mi práveže nepáči vôbec.ale Nikoleta znie aspoň pre moje ucho ovela krajšie a zaujímavejšie 😊
Vnímam ho neutrálne, nebola by to moja voľba, ale ani ma nijak nepohoršuje
Nepáči sa mi ale nepáčia sa mi ani iné podobné mená ako Nikola, Nicol, Nicole, Veronika... To "Nik" mi v nich prekáža
Nie
Nie
Ja poznám len Rómky s týmto menom.
Nie, uz navzdy sa mi bude spajat s Dolli z Ruze 🤗 max Nicole je este celkom ok
@anonym_autor ja poznám s týmto menom len jednu ženu, synovu bývalú učiteľku, ktorú on aj celá trieda milovali. Je šikovná, múdra, krásna takže to meno je pre mňa synonymom úžasného človeka 🙂
Ja poznám len Rómky s týmto menom.
@anonym_2cab21 a ja zas iba madarky 😃
@anonym_autor mne sa páči🙂
nie, typicke meno pre jedno etnikum
Nie
nevolaju sa tak nikotinove naplaste?
@anonym_autor mne sa náhodou veľmi páči. Aj Nicol alebo Nikola. Pre dievčatko sme mali s ex vybranú Nikolku 😉. Ale teda mám chlapca
Mne sa nepaci . Len tym ako to znie. Ale Keby som poznala majitelku toho mena a bola by simposka tak by to zmenilo aj moj pohlad na to meno. No dietatu mas dat meno Podla toho co sa paci tebe a jeho otcovi nie vkusu ludi na MK.
Hrozné
Mne znie podobne ako žaneta, a tieto mena vo mne vzbudzuju nesympatiu.
Podľa mňa fajn, a ak sa páči Tebe tak nie je o čom. Ale ja osobne som z inej sorty a mne sa páčia mená ako Anna, Zuzana, Júlia, Romana atď., z chlapčenských Tibor, Dalibor, alebo napríklad Róbert, Richard, Henrich, naopak nepáčia s ami mená ako Johanes, Mia, Elisa, Tamia, Tiana, Eliáš, atď.
Každému sa páči niečo iné a vôbec by som sa neriadila názormi ľudí na internete ale svojou vlastnou intuíciou.
Ja som Nicoletta a som spokojná s mojim menom 🤷🏼♀️😃 ale volajú ma Nika
Ja som Nikoleta , nemam rada ak ma tak oslovuju… volaju ma Niki…😀
@anonym_autor Ja sa volám Nikoletta, milujem moje meno…Kebyže sa volám Zuzana, Lucia, Katarína atď, tak sa dám určite premenovať…
Nepáči sa mi absolutne
@anonym_autor nepaci sa mi to meno, asi snad spolu s ceciliou najhorsie
áno 🙂

Nie