Páči sa vám meno Vladimír?
Žienky, páči sa vám meno Vladimír? Muž chce hrozne prvorodeného syna po sebe a ja s tým menom nie som až tak stotožnená. Bez ohľadu nato, že chce muž meno po sebe mi povedzte svoj názor, či sa vám toto meno páči a ako by ste synčeka volali? Ďakujem za každý názor.
Určite lepšie ako tie ,,,veeeeľmi moderné mena'' radšej Vladko ako Dion alebo pod. :D
Mne sa páči, volala by som ho ako baby vyššie, Vladko.
Mne sa to meno páči veľmi.. Aj v skratke Vladko alebo Vladi.. 😊
Za mna dokonale... Ja som rozmyslala aj nad dievcenskou verziou.
Môj manžel je tiež Vladimír, syn je Viktor, majú rovnaké iniciály. Ak trvá na Vladimírovi, dala by som Vladislav. Volali by ho síce tiež Vlado, ale aspoň úradne by mali iné meno.
Mne sa síce vôbec nepáči, ale to Vám môže byť šuma fuk. Pokiaľ sa Vám páči dajte ho.
moj otec je Vladimir. Velmi univerzalne meno. Zaujimave a pekne.
Veľmi, veľmi sa mi toto meno páčilo. Až tak, že by som ho dala svojmu synovi. Ale tých "zlých" Vladimírov je nejako veľa, takže napokon Vladimíra nemáme. Ale meno je to krásne.
Kamoska dala malému 🙂 už ma rok, voláme ho Vladinko a starého Vlado 😁
Mne sa veľmi páči, tiež som chcela Vladka 🙂
Mame tak isto Vladka po mužovi 😀. Voláme ho Vladko alebo Vladik. Tiež sa mi veľmi nepáčilo ale povedala som si nebudem bojovať. Ak manžel si to praje a je to pre neho dôležité doprajem mu to... a tak ako milujem meno Vlado na manželovi, tak milujem meno Vladko na synovi 🥰
Pekne meno, smelo do toho. Môžeš ho volať Vladko, Vladík, Vladino.
Mam Vladka po nasich otcoch, ale smaa som to meno vybrala a bolo to jedine meno pre chlapca na ktore som sa tesila a hned sa mi zapacilo 🙂 a som spokojna je to proste Vladko, Vladik, ked hneva Vladimir ,😂 nasi otcovia su zas velmi dobracke povahy takze mam tak spojene ak to meno
Mne sa nepaci, ked je v rodine viac chlapov s rovnakym menom.Viem, ze volakedy to bola tradicia, ale za mna nie...a meno je to pekne len uz nepouzivane.Ak tak muz tuzi splnila by som mu to.
Moj otec je Ivan a syna som chcela dat po nom Ivko🙂
Mne sa veľmi páči
A ešte dodám ze pre mňa to meno symbolizuje silného muze, taky aký má muž byť. Ale prečo netuším 😁
Kamoša mám Vladík sa mu vraví.
Nie
Môj otec bol Vladimír, mne sa páči. Kamosku mám Vladimíru a volaju ju Vladena- krásne. Syna môžeš volať Vladeno, Vladino, Vlado, Vladko. Význam mena- vládni svetu.
Páči
Mne osobne nie😏
ja mám Vladimíra a volám ho Dado, ked ma velmi naštve, tak je Miro ! 😅
vladko, mirko, jarko... mne sa nepacia,ale su urcite lepsie ako niektore dnesne kombinacie mena pre psa a nejakej planety
Na Slovensku je to meno ok, ale zila som dlhsie v zahranici a poznala som tam dvoch Vladimirov zo Slovenska a obaja mali problem ako sa predstavovat. Oboch potom kamosi volali skratene Vlad, co sa mi zdalo hrozne.
@lucilaines toto je problem viacerych mien, nielen Vladimira... tento isty problem ma napriklad Marián...
Dobry den volam sa tak ale nedal by som synovi take meno. Napr ten rok na dovolenke v dominikanskej sa mi 3 x stalo ze " Vladimir Putin" bral som to s nadhladom a usmevom... Mne sa to meno nikdy nepacilo

Vladko ;)