icon

Páčia sa vám tvrdšie ženské mená?

22. mar 2022

Páčia sa vám "tvrdšie" ženské mená? Ingrid, Irena, Irina, Iris,Ilona,Inéz,Roberta,Romana,... Ktoré z nich si viete predstaviť dať dcére? Mne sa páči meno Irina ♥️

babovka2321
22. mar 2022

Z tychto si ja osobne viem prestavit asi len Romanu.

deti95060810
22. mar 2022

Iris, Inéz...

ivetta1234
22. mar 2022

Iris je celkom pekne 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
makova333
22. mar 2022

Bohuzial, ani jedno. Inak Ilona je Helena, takze v tejto verzii je to celkom pekne. A Romanu urcite nie (aj ked za normalnych okolnosti by bolo pre mna najpriechodnejsie z tych co si dala), kvoli majitelke toho mena, ktora mudrosti moc nepobrala.

ivetta1234
22. mar 2022

@makova333 myslim ze mna napadla ta ista Romana a preto toto meno by som ani momentalne nezvazovala 😂

bu1bu
22. mar 2022

Áno mne sa páčia, mojimi favoritmi sú: Karin, Ingrid, Dagmar, Ester, Iris, Miriam ( v tomto poradí), no možno nie sú to tie najtvrdšie, k tým patrí Brigita, Gréta, Gizela ale ani tieto ja nezavrhujem a vedela by som si predstaviť jedným z týchto mien pomenovať dcéru.

beata_k
22. mar 2022

Inez a Iris. Ingrid nie.

lala123
22. mar 2022

Irina je krasne aj Lara a Larisa. Kamoska má Arianu tieu pekne ale Arianka sa mi už nepáči. A ešte krasne tvrdé meno je Barbara.

spadnutaslivka
22. mar 2022

Ingrid, ale len preto, že jednu poznám a voláme ju Inka. Ale inak žiadne z vymenovaných by som reálne asi nepoužila.

bilancia
22. mar 2022

mne sa paci este napr Ivica

mpg
22. mar 2022

Irina je pekné meno a nebolo by ich veľa. Aj Ester je celkom pekné.

babovka2321
22. mar 2022

@mpg ester je super

rosavia
22. mar 2022

Mne sa tie mena nezdaju tvrde. Paci sa mi Ingrid aj Romana. Pekne mena.

remaadja
22. mar 2022

Ja som Renáta a teda vôbec sa mi moje meno nepáči 🤷

asocial
22. mar 2022

ja som Romana:D, ale hovorili mi, resp. hovoria Romanka, Romi, Romana v podstate zriedka.

autor
22. mar 2022

Je aj také meno, že Ivona. Ja som len za takéto mená😅 Nie každý má rád tie príliš "mäkké" ako napríklad Lenka, Amália atď (nie sú to škaredé mená, ale pôsobia na mňa veľmi "mäkko")

banderaska29
22. mar 2022

@makova333 myslíte Romanu Tabak ? 😀 lebo mne napríklad ona dvíha žlč že dovidenia 😀 Plavkyňa v plesách
@ivetta1234

viestta
Odpoveď bola odstránená
vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
makova333
22. mar 2022

@banderaska29 ano, presne ona-nasa buduca starostka Satreho mesta🙈😂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2022

@vifoncitta Tak to na teší, že mi sem napísal niekto s tým menom, že je spokojný 😅😅

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
autor
25. mar 2022

@vifoncitta 🤦🏽‍♀️😂

timka912
25. mar 2022

Mne sa tiež páčia tvrdšie mená 😊
Ja mám dcéru Grétu, teraz čakám druhé baby,páči sa mi Karin, Adel ale ešte nie som rozhodnutá 😇

misinka26
25. mar 2022

Myslíš si, že meno Romana je tvrdé... ja som hrdá na svoje krásne meno a zväčša ma volajú Romi, Romča, Romanka, Romanočka, Rominka... Romana ma volávala len mama keď bola nahnevaná 😂 Moje meno je krásne, keď mi ho naši dávali nebolo ešte v kalendári a bolo minimum dievčat s týmto menom. My sme s bratom Roman/Romana a je to pre mňa najkrajšie meno na svete ❤

elementissa
2. apr 2022

Inéz a Iris je fajn, s jednou Inéz aj s jednou Romanou som chodila do školy, jedna Irina ma učila, jednu Ivonu som mala na intráku na poschodí, Roberta učí u nás v škôlke. Mne osobne sa nepáči iba Irena a Romana. Ani jedno z nich by som nezvazovala ako meno pre svoje dieťa, ale objektívne ich hodnotím ako fajn mená

vroni
22. apr 2022

Z tohto zoznamu by som si dokakazala dat len Iris. Všetky ostatné nie sú moja šálka kávy. Ale asi by som si musela hľadať aj nového muža, tento ma bývalú Iris a nerozisli sa práve ako priatelia 🤣