Páčia sa vám tvrdšie ženské mená?
Páčia sa vám "tvrdšie" ženské mená? Ingrid, Irena, Irina, Iris,Ilona,Inéz,Roberta,Romana,... Ktoré z nich si viete predstaviť dať dcére? Mne sa páči meno Irina ♥️
Iris, Inéz...
Iris je celkom pekne 🙂
Bohuzial, ani jedno. Inak Ilona je Helena, takze v tejto verzii je to celkom pekne. A Romanu urcite nie (aj ked za normalnych okolnosti by bolo pre mna najpriechodnejsie z tych co si dala), kvoli majitelke toho mena, ktora mudrosti moc nepobrala.
@makova333 myslim ze mna napadla ta ista Romana a preto toto meno by som ani momentalne nezvazovala 😂
Áno mne sa páčia, mojimi favoritmi sú: Karin, Ingrid, Dagmar, Ester, Iris, Miriam ( v tomto poradí), no možno nie sú to tie najtvrdšie, k tým patrí Brigita, Gréta, Gizela ale ani tieto ja nezavrhujem a vedela by som si predstaviť jedným z týchto mien pomenovať dcéru.
Inez a Iris. Ingrid nie.
Irina je krasne aj Lara a Larisa. Kamoska má Arianu tieu pekne ale Arianka sa mi už nepáči. A ešte krasne tvrdé meno je Barbara.
Ingrid, ale len preto, že jednu poznám a voláme ju Inka. Ale inak žiadne z vymenovaných by som reálne asi nepoužila.
mne sa paci este napr Ivica
Irina je pekné meno a nebolo by ich veľa. Aj Ester je celkom pekné.
@mpg ester je super
Mne sa tie mena nezdaju tvrde. Paci sa mi Ingrid aj Romana. Pekne mena.
Ja som Renáta a teda vôbec sa mi moje meno nepáči 🤷
ja som Romana:D, ale hovorili mi, resp. hovoria Romanka, Romi, Romana v podstate zriedka.
Je aj také meno, že Ivona. Ja som len za takéto mená😅 Nie každý má rád tie príliš "mäkké" ako napríklad Lenka, Amália atď (nie sú to škaredé mená, ale pôsobia na mňa veľmi "mäkko")
@makova333 myslíte Romanu Tabak ? 😀 lebo mne napríklad ona dvíha žlč že dovidenia 😀 Plavkyňa v plesách
@ivetta1234
@banderaska29 ano, presne ona-nasa buduca starostka Satreho mesta🙈😂
@vifoncitta Tak to na teší, že mi sem napísal niekto s tým menom, že je spokojný 😅😅
@vifoncitta 🤦🏽♀️😂
Mne sa tiež páčia tvrdšie mená 😊
Ja mám dcéru Grétu, teraz čakám druhé baby,páči sa mi Karin, Adel ale ešte nie som rozhodnutá 😇
Myslíš si, že meno Romana je tvrdé... ja som hrdá na svoje krásne meno a zväčša ma volajú Romi, Romča, Romanka, Romanočka, Rominka... Romana ma volávala len mama keď bola nahnevaná 😂 Moje meno je krásne, keď mi ho naši dávali nebolo ešte v kalendári a bolo minimum dievčat s týmto menom. My sme s bratom Roman/Romana a je to pre mňa najkrajšie meno na svete ❤
Inéz a Iris je fajn, s jednou Inéz aj s jednou Romanou som chodila do školy, jedna Irina ma učila, jednu Ivonu som mala na intráku na poschodí, Roberta učí u nás v škôlke. Mne osobne sa nepáči iba Irena a Romana. Ani jedno z nich by som nezvazovala ako meno pre svoje dieťa, ale objektívne ich hodnotím ako fajn mená
Z tohto zoznamu by som si dokakazala dat len Iris. Všetky ostatné nie sú moja šálka kávy. Ale asi by som si musela hľadať aj nového muža, tento ma bývalú Iris a nerozisli sa práve ako priatelia 🤣

Z tychto si ja osobne viem prestavit asi len Romanu.