Paulína alebo Valentína
Ahojte. Samozrejme, nejdem urobit definitivny vyber podla internetu.😃Len ma zaujima aj ako sa okolie pozera na take menej caste mena. Rozhodujeme sa medzi Paulínou a Valentínou. Povodne to mala byt Paulína, ale potom sa mi zacala pacit Valentína. Len pri mene Valentína mam taky trosku „problem” - ako to meno vnimate vy? Nie je uz az prilis nejake „vystredne”, detinske aj pre dospelu zenu? Urcite nechcem zbytocne vymyslat a dat meno, ktore bude na pritaz. Jednoducho, keby sa vy mate volat jednym z tychto mien, ktore by vam bolo sympatickejsie a preco?
Valentina😍
Valentína pre mňa jednoznačne...
Valentína, jednoznačne, Paulínu mám v rodine, všetci to u v mene ignorujú a volajú ju Pavlína, keď už toto meno, tak by som dala Paula.
Mame v okoli Valentinku a je to krasne meno
Ja som chcela Valentínu, ale bude to chlapec 😂
Valentína je nádherné meno. Valentínka aj Valentína, no krása 🥰😍
Pavlínka
Paulína
Máme tiež Valentínu.
Paulina. Valentina - si predstavim " valentinku" na Valentina
A Valentinka uz vobec neznie pre mna pekne.
My mame Paulinku a som spokojna
Valentina
Valentína
bola jedna známa venezuelská telenovela Sladká Valentína, kde Valentína bola škaredá, takú mám ja asociáciu
som tým valentína
Ja by som sa radšej volala Valentína ako Paulína
Ja som chcela Valentinu, ale narodil sa Orestes 🙄
Paulína
Ja teda nie som fanúšik dlhých mien, qle keby si musím vybrať z týchto tak Valentína
Mne sa paci uz dlhsiu dobu Valentina. Dokonca som raz aj jednu slecnu spoznala a uplne som bola ocarena tym menom 🙂
My máme Paulínku... máme také krásne ohlasy na jej meno. A každý sa čuduje, odkiaľ sme na neho prišli. Naposledy vo štvrtok v knižnici ohkala jedna pani nad dcériinim menom ;) Bratranec má dcéru Valentínu. Pre mňa je to také zvláštne meno... pre nich malo nejaký význam.
Valentína 💞
Spolužiačka Valentína bola pre každého Vala. A to už tak milo neznie .
Z vášho výberu... Valentína
Ťažký výber, obe mená sú krásne. ❤ Pre mňa skvelá kombinácia pre dvojičky.
Valentina a skratka Vali. Ovela krajsie ako to druhe.
Určite tou Valentínou nič nepokazíš. Je to zaujímavé a pekné meno.

Mne sa viac páči Valentína. Oveľa viac.