icon

Paulína alebo Valentína

30. mar 2025

Ahojte. Samozrejme, nejdem urobit definitivny vyber podla internetu.😃Len ma zaujima aj ako sa okolie pozera na take menej caste mena. Rozhodujeme sa medzi Paulínou a Valentínou. Povodne to mala byt Paulína, ale potom sa mi zacala pacit Valentína. Len pri mene Valentína mam taky trosku „problem” - ako to meno vnimate vy? Nie je uz az prilis nejake „vystredne”, detinske aj pre dospelu zenu? Urcite nechcem zbytocne vymyslat a dat meno, ktore bude na pritaz. Jednoducho, keby sa vy mate volat jednym z tychto mien, ktore by vam bolo sympatickejsie a preco?

Strana
z2
rorino
31. mar 2025

Mne sa páčila Paulína,ale teraz by som bola určite za Valentínu😉

rorino
31. mar 2025

@risolino nad Paulinou,veď je to bežné a staré meno,ale pekne

risolino
31. mar 2025

@rorino praveze tu vobec nie je bezne... a nezvycajne lebo je stare, a teraz sa davaju viac moderne mena. My pri kazdej prilezitosti, ked sa dcera predstavi, tak meno chvalia, ze je take nezne a zaroven vznesene... vzdy povedia ze sa jej hodi, ze je taka ticha, nezna. Od malicka to tak ma.

terina25
31. mar 2025

Valentina ♥️

petracandle
31. mar 2025

Chcela si názor, máš ho mať - za mňa je Valentína príšerné meno a by ma zaujímalo, koľké z tých, ktoré ho tu tak chvália by ho reálne dali decku 😃 a ako ju budete volať- Valika? 😃 Vali? Paulína je v pohode

ivanka33
31. mar 2025

Valentínka❤️, krásne meno...

dobromila
31. mar 2025

Poznám asi 10r Valentínu z volajú ju väčšinou Tinka - krásne.

ankare
31. mar 2025

Valentina

anonym_e7ed58
17. aug 2025

Paulina

Strana
z2