Perfektné chlapčenské mená k priezvisku Garabáš
Ahojte,dajte mi aspoň inšpiráciu.
Vôbec netuším aké meno chlapčenské dať k priezvisku Garabáš.
Nechcem úplnú klasiku Dominik,Filip,Patrik,Matej atď.
Mne sa páči Aleš,Artur no k priezvisku nie.
Doma máme Lea chlapca.
Ešte čo sa dá Max,Matteo.
Nič mi nejde k tomu na jazyk.
Možno ma inšpirujete iným menom
Ďakujem
@erinka1911 alex, teo, leo,
@juliacenc dakujem
Leo uz je
@erinka1911 Dominik
Dárius, Dário, Bruno, Adam, David, Adrián, Lukáš, Richard. Mne sa tie mena ako Teo, Leo, Liam, Timon, Noel, Matteo, Liam, Simon, "Lucasko" a podobne nepáčia
Viktor
@erinka1911 Simon alebo Timon by sa hodili k tomu priezvisku, aj Daniel.
Timotej?
@lizatko1009 Ahoj
Ďakujem
Bruno sa mi celkom pozdáva
@janinah 😃
Ja by som sa dala jednoduche meno, kedze priezvisko je dost vyrazne. A vyhla by som sa "š". Napr. Daniel, Michal, Andrej, Marek, Juraj...
@nelca84 dakujem
@erinka1911 rozmýšľala by som podobne ako ty, čiže by som sa snažila vyhnúť R a Š v mene. Takže za mňa kľudne ten Matteo alebo Max, ale to sa mi páči viac zapísané ako Maxim. Prípadne Mathias, Lukas (bez diakritiky), Alexej, Félix...keď teda nechceš úplnú klasiku.
@erinka1911 mna prve mena k priezvisku napadli David a Roman. Nie su zas tak uplne obycajne ;)
@erinka1911 napr Matias Garabas
@erinka1911 Filip Garabáš
@erinka1911
mňa len preto, že tak 4-6 rokov by ho deti mohli volať ATU 😂 Ziez sme totiž nad tým menom uvažovali. Mame knihu o Škriatkovia Alfréd i ale stále sme sa mýlili a časom bol z neho Artur 😁 Aj malemu sa to viac paci a ze mam ho volat už tak a nie Alfréd. Ale keby muz súhlasil a mame chlapca, tak možno veru aj Artur bude 🙂.
Fakt je to pekne meno a nepríde mi také bežné.
@kristiii Félix celkom zaujímavé
@svetlonos tak tu ani nepoznám s takým menom 🙂
Uvidíme
Jedine to bude musiet byt dievca 🙂
@erinka1911
tak aj to je možné 😂 q pre dievčatko meno už máte?
A Nino?
A miesto Artur,Artuš ?
@svetlonos ano
Lina
@lizatko1009 toto sa vobec muzovi nepaci
@tundra práve nechcem nič s Š
Bije sa to
@erinka1911 praveze v tomto mene,mi to pasuje.Ale to som ja a môj nazor,nie je dôlezity,ty musis byt spokojna😉
@tundra inac zaujímavé meno
Toto som veru nepočula
My máme Timoteja ,ale aj Timon sa mi páči. Teov a Leov ja strašne veľa. Aj Maxov. A Samuel bude pre mňa vždy top meno ,ale tiež ich je neúrekom 🤭 Tiež máme priezvisko,ktoré končí na š a hodí sa k nemu aj Samuel aj Timotej 🙂

@ariannazara 🤣🤣🤣