Popularita mena Zara
Ahojte, vsimla som si ze toto meno stupa na popularite. Co si o nom myslite? Ja som si taka neista, ze ludia si ho skor spajaju s obchodom.
Je veľmi frekventované, nedávala by som. Je ich všade veľa.
Už dlho je populárne. Mne sa celkom páči.
Za mňa ❌
Ak sa ti paci, tak daj a nenechaj sa znechutit.
za mňa OK..
Za mňa nie, lebo naj kamoška ma psa Zaru, bolo by to blbé.
Inak sa mi meno páči celkom
Sponsored by grupo INDITEX - limited edition
Každému aké sa páči…ja som pri výbere mena mala iba jedno kritérium, aby nebolo v top 10 najčastejšie vyberanými mien za posledné roky 🙂
Neviem. Mne sa nepacilo ale potom sa mi snivalo, ze mam dalsie dievcatko a dala som mu meno Zara. Tak uz mi take strasne nepride a ak by som mala dalsie, bola by Zara 😅😅😅
Na Sk asi ok, v takom Spanielsku no go….
A co by sme si asi tak mali mysliet o mene? Ved meno ako meno – kazdy si nieco moze s niecim spajat, to neznamena, ze to meno je zle. Ak sa niekomu paci, nech ho da. Zara ako obchod tu bol skor nez vela deti, ale ani Nikola nie je batéria a Alexa nie je len domaci asistent. Tak co uz? Kazdy ma nejake asociacie, ale podstatnejsie je, ako to meno bude nositelke sediet, nie co si o nom mysli suseda alebo internet.
Ja mám voči momentalne oblubenym menam, ktoré sa u nás len tak objavili bez nejakej tradicie a návaznosti, averziu.
Takže za mna Zara určite nie, a nie kvoli obchodu. Ale taku Zoru som roky nepocula.
Kedysi som mala kolegyňu, ktorú volali Zara. Bola to však skratka mena Nazária. Ktovie, ako je to naozaj. Možno naozaj vznikla skrátením (ako Lena z Magdalény či Karin z Kataríny, oboje vraj v Nemecku, ako som sa voľakedy dávno dočítala).
Pre mna je to obchod, v ktorom rada nakupujem. Ako meno neviem, velmi sa mi to nepaci. Zato verzia Zaira je krasne 😊
Pekné

Toto meno malo hype pred viac ako 15 rokmi podla mna. Pride mi velmi pekne ale strasne neoriginalne uz.