icon

Populárne a tradičné chlapčenské mená pre rok 2024/2025

froneet
29. nov 2024

Ahojte,

S priateľom hľadáme meno pre nášho vytúženého synčeka. Žijeme v zahraničí ale časom sa možno vrátime domov. Nejakú predstavu máme a chceli by sme niečo tradičnejšie ( najlepšie v kalendári) ale niečo čo nie je veľmi používané aby ak sa raz vrátime aby nebolo v triede 5 chlapcov s rovnakým menom.

Aké mená často počujete a veľa ľudí ich používa v poslednom období?

Ďakujem

Strana
z2
maj_majka
29. nov 2024

@froneet Tradičné a nie časté mená malých chlapcov z môjho okolia sú napr. Krištof, Gregor, Vincent, Albert, Gabriel, Július

froneet
autor
29. nov 2024

@katusik456 to bolo prvé chlapčenské čo sme zvažovali ale meniny ma okolo potenciálneho dátumu narodenia

kristiii
30. nov 2024

V mojom okolí sú najčastejšie mená Martin, Matúš, Marko, Adam, Samuel, Patrik, Damián. Z málo používaných a super medzinárodných sa mi páči napríklad Viktor.

estellas
30. nov 2024

@froneet Dosť sa používajú také klasické mena najčastejšie meno je Jakub, ešte celkom časté je Michal, Samuel, Martin. V poslednej dobe je veľmi časté meno Mateo.

cafelatte
30. nov 2024

Alexovia Maxovia Jakubovia Samovia

kristiii
30. nov 2024

Ešte Leo a Teo som zabudla, to je asi úplne najnovší trend v okolí.

rorino
1. dec 2024

@kristiii ten už trvá viac ako päť rokov.A najhoršie ,keď sú pri sebe,vecne sú premenovaní😆

earlgrey
1. dec 2024

Ja poznám dosť detí s menom Sebastian. Kebyže mám syna, dám mu meno Viliam.

katuskamala1
2. dec 2024

Filip sa mi paci

heln
2. dec 2024

@froneet to je tazko povedat, ktore meno nie je velmi pouzivane.
ja ked som davala synovi meno Timotej, pred 4 rokmi, tak som nikoho s takym menom nepoznala a myslela som, ze davam malo frekventovane meno, nuz teraz stretavame Timotejov na kazdom rohu a v skolke v triede su tiez traja.
ja som chcela z tychto mien: Martin, Lukas, Filip, ale to mi zamietli.
take mena ako Oldrich, Karol, Vincent asi velmi nenajdes v sucasnosti.

karolinakr
3. dec 2024

Dobre, že sa pýtaš, akurát dnes som čítala

https://spravy.rtvs.sk/2024/12/pozname-najoblub...

jajamalka
3. dec 2024

Nas syn je Dušan a je jediný na celej zakladke😄🙈

Strana
z2