Poraďte biblické dievčenské meno
Dakujem a najlepsie aby v nom nebolo R
Keby som chcela cielene biblické meno, tak jedine z dôvodu, žeby ma zaujímal pôvod. Je pre mňa divne, ze podmienka je ,,biblicke bez R". Bud som o význame a sile.mien presvedčená, alebo ti to moze byt jedno a môže sa volať aj Armani...
Michaela 😅
@simona20201309 mozno rackuje alebo ma velakrat r v priezvisku atd
Jana
@janetinka27 to R ma prekvapuje najmenej, tomu rozumiem.
Ruth
Salome
(to je naaadherne)
Mne sa velmi paci aj Aurora
za mna Noemi 🙂
@derdia aurora je biblicke? Nevedela som ale prekrasne fakt
@simona20201309 r sa nevyslovuje dobre mojmmu muzovi tak preto biblicke sme chceli vzdy
@smajliica no ale ved Veronika podávala Ježišovi šatku na krížovej ceste....tak je to asi biblické nie?🙈Lebo ja teraz normálne neviem...som zmätená
@riamia91 to je ale legenda, nie biblický príbeh...
@snehulak77 viem, co myslis, ale nemyslim si, ze ide vyslovene o biblicky pribeh, ale o to, ze biblicke meno je meno, ktore sa spomina v Biblii a Veronika je veru spominana v kazdom evanjeliu v krizovej ceste. Cize nie je to vymyslena postava, ale realna postava Noveho zakona.
@riamia91 to o Veronike je iba legenda, tento príbeh sa v evanjeliach nespomína. Priamo v Biblii to zapísané nie je. Ale proti menu nič nemám, sama sa tak volám 😁
@snehulak77 ci pana, to mi je novinka. No zajtra musim mrknut Bibliu. Niezeby som ti neverila, ale musim to vidiet cierne na bielom 😁.
My mame Eden 🙂
@janetinka27 presne aj my s mužom nevieme povedať R tak syn má krstné bez tohoto pismenka, ešte že neexistuje meno ferero rocher 🤣😵
Neviem ci je biblicke😊😉
https://www.modrykonik.sk/forum/vyberame-meno-pre-dieta/zenske-dievcenske-mea-z-biblie/
Mozno i tu daco najdes
My mame napríklad Laura Sarah
@tecko28
@riamia91
@vierkainka
@marisoul17
@nevenka
@evkamotka
To je ale legenda a nie biblický príbeh 😅 proti tomu menu nič nemám, je pekné, ale v Biblii fakt nie je.
Biblia a krízová cesta sú 2 rôzne veci 🤷🏻♀️
Anna
@smajliica jaj aha... 🙈🙈 Ďakujem,som nevedela 🙄
@martul vela nie ale hlavne je, ze su podaktore su mudre jak radia 🤦♀️
Alžbeta, Michaela

Judita.