Poraďte chlapčenské meno
Ahojtee, poradte mi chlapcenske meno , take coho neni vela uz ...mali sme vybrane Dárius , ale nakoniec manzel zatrhol😀
@mimca140899 Miloš Marcel Mário Marek Maroš Dean David( bez dlždňa) René Radim Aleš Leoš Nino
Náš mladší je Oskar. A ešte sa mi páčilo Eliáš.
@mimca140899 Maxim alebo Bruno. moji favoriti. ak bude, to co je v brusku chlapcek, bude bud Maxim alebo Bruno ❤
@mimca140899 Známa má Jerguša a Gregora. 😉
@katecameron @h2 Ako voláte svojich Viliamov? Vilko, Vili? Zvažujem to meno, len rozmyslam nad peknými zdrobneninami/skratkami...
Fabian
Timotej 🙂
Patrik, Daniel, Adam, Nicolas, Tobias, Mario, Marko, Sebastian, Alex, Saber, Liam, Michal, Adrian, Alan, Dominik, Denis, Erik, Filip, Lukas, Lucas, Marek, Rene, Richard, Roman, Robert, Tomas.
@mimca140899 my mame Aurela a keby bola dcera synom bola by bud Jergus,alebo Alan. 😍
Jerguš alebo Eliáš
@mimca140899 my mame Patrika
Leo, Maxim, Bruno, Matej... môjmu sa však nepáči ani jedno, chce dať Milana.
@mimca140899 my mame synov, Leo, moj výber, Max, mužov výber.
@mimca140899 naše vysnívané je Mateo, čo je v preklade boží dar a keďže máme problémy a raz by sa nám chlapček podaril tak to meno sadne uplne 😊
@mimca140899 my mame Janíka (Ján) v porodnici boli v soku, ze uz asi rok nemali take meno.. 🤷♀️ kamosky maju Maxima, Timoteja, Filipa, Arona
Chces uplne neobvykle
Fabian, Florian, Urban,Vincent, Benedict, Erik, Ladislav, Roland, Denis, Klement a ...?
@mimca140899 ja mam doma Miroslava.
Servác
Filip
Noel 💙, Filip, Oliver, Michael, Viktor, Richard, Attila
mne sa paci ❤ Kristian ❤
Ja mam Janka, pre 15 rokmi sa veľmi čudovali, čo za meno to dávam
Ja mam Šimona😊
@mimca140899 my máme 7t Arturka 💙 (Artur)
Pre mňa jednoznačne Leonard a Robert,mená ktoré nesú v sebe mužnost!Máme doma dievčatko,ale tieto dve sú pre mňa najsilnejšie,staré,klasické a celosvetové!😉🌞

@mimca140899 MARTIN 💗