Poraďte chlapčenské meno
Ahojtee, poradte mi chlapcenske meno , take coho neni vela uz ...mali sme vybrane Dárius , ale nakoniec manzel zatrhol😀
Peter - kedysi najdavanejšie meno aj 2-3 Petrovia v triede.Ma vobec v tejto dobe niekto Petra? To je pekne meno, nic sa na ňom neda pokazit a vždy sadlo majiteĺovi ako uliate.Moj svagor je a neviem si ine meno na ňom.predstaviť
@danielaaa212 Alan sa mi velmi paci ,,,, ale deti su zle , prehodia pismenka a vznikne z toho trauma na cely zivot pre dieta:/
Tiež som povedal ak sa nedohoneme na mene bude po manželovi Juraj ale dohodli sme sa bude Matej Teo.
@mimca140899 Syn má spolužiaka Alana a toto teda nikoho nenapadlo, ani mňa, aj som musela chvíľu premýšľať... 🤭
@mimca140899 ale no neprehanaj. ziadna celozivotna trauma nevznikne. je jedno ake das dietatu meno, v 1 a 2 roc.na ZS si deti z kazdeho mena alebo priezviska urobia prezyvku. robili si aj z mojho, aj z muzovho. aktualne tym prechadza dcera. ona je tazko nad vecou, kedze je inteligencne inde ako jej spoluziaci, tak sa len smeje nad ich kreativitou. ziadna celozivotna trauma. a ani ja ani moj muz nemame celozivotne traumy. a mojho muza oslovovali synonymom pohlavneho organu.
@mimca140899 aj mne sa ten Alan páči, žiadne prehodené písmenká mi nenapadli...
Môj syn je Marián, ale aj mená typu Martin, Michal, Maroš sú celkom ok.
My sme mali v širšom výbere Daniel, Gabriel, Oskar, Richard a Albert. Nakoniec bude o pár dní Albert s nami. Tiež počúvam aké meno to chudákovi ideme dať. Ale neriešim, je pekné a neotrepané. Žiadneho Alberta v okolí nepoznám.
Ondrej
@0silvia0 anal
@matkahelka 🤐🙈
@janezz my sme mali pracovné meno Rúfus od začiatku, a tak sme si na to meno strašne všetci zvykli, nie len my, ale aj blízka rodina. Kazdy sa pýtal ako sa má Rufusko, deti každý večer ešte Rufuskovi dobrú noc 🙈 až sme sa dopracovali k tomu ze keď bude chlapec tak fakt by bol Rúfus. Ale teda bude Lucka 😊 aj nám bolo potom aj ľúto ze bude dievča aj keď sme obaja chceli práve dievčatko. 😁
Pius
My máme doma Petra a Juraja, synovcek je Radko, ďalší sú Oliver a Adam 😊v rodine máme este Karol co je v dnešnej dobe takmer rarita a Kajko je velmi milé 😊
Jonáš
Kristian, Ivan, Andrej
Šimonko
@karolinakr my máme Petra a je to naozaj úžasné meno, variabilné pre velkeho aj malého a je och velmi málo, ma nadherny hlboky vyznam 😊a bracek sa volá Juraj, tiez podla nás úžasné a malo používané meno aj ked teda uz sa opäť objavuje. Dcérka je Elena a tak máme všetko mená greckeho pôvodu ale od nepamäti používané na Slovensku a poznatelne v zahraničí 😊
@mimca140899 a vies co... ze uz si to nemyslim . 🙂 To su uz podla mna len take stare povedacky ..ze sa ludia hasteria a smeju na menach. Aurelko mal v skolke spoluziakov s roznymi menami.. dokonca Huberta, Alana mame suseda , pozname aj Eugena a dokonca Ervina. A nikdy som sa nestretla s tym,zeby sa im smiali,pripadne nejak znevazovali. Ked sa nam mal narodit syn,vela ludi vravelo..znicite mu zivot.. teraz? Narodil sa... a jeho meno sa stalo prirodzenou sucastou zivota...doma ho volame Ajo a vsetci v skolke Aurel a teraz v skole tiez. Naozaj to pisem v dobrom. 😊❤ Ja by som nejak neriesila... co bude v buducnosti pretoze velakrat su to len predsudky. Ozaj sa s tym nestretavame a to teda mozem povedat...ze od zapadu na vychod 😁. Sme vychodniari posobiaci v Bratislave a zijuci v madarskej dedine trnavskeho kraja 😁. Kazdopadne drzim palce pri vybere mena...urcite bude to najkrajsie. 😎 Dodam este ze vcera mi kamoska pisala,ze dala meno Jergus zajacovi 🤣 aj tak by ma to neodradilo 😊😁.
@petrisa213 toto presne u nás, ešte nebol ani zarobený a dcéra stále Albert, Albert aj na dome čo prerabame už mal izbu. A teda podarilo sa a tiež sme sa tak zžili s tým menom, že ten výber bol už jasný, žiadne iné meno nám už nesedelo. Akurát teda okolie ma stále poznámky. Hlavne moja mama 🙄
Rufus je krásne meno a teda tiež žiadneho nepoznám 😊
@janezz mama si zvykne 🙂 hlavne je co sa páči vám ❤️ a ako jedna maminka tu niekde povedala, rodicia už mali možnosť vyhrať svojim deťom meno tak načo sa kafru do výberu tých našich mien 😊
My mame Árona 😉
My máme meno WILLIAM presne takto sa aj píše 😊
Alebo daj Kamil. Mne sa to sice nepači, ale maš istotu, že bude jediny široko ďaleko
@mimca140899 ja mám doma Milana v pôrodnici mi povedali že dávno také nemali
@mimca140899 Peter, Tomáš, Ondrej, Jakub, Juraj
Alexej, Filip.
@mimca140899 ja mám Dávida,Damiána a tretí by bol - ale už nebude 🙂 Dárius

Inak aj sa pridam mne sa pačia tiež take obyčajne Andrej, Robert, Richard, Ladislav, Tomáš, Adrian, Simon, to su také bežne a celkom k svetu
Rasťo je pekne a nie moc používane
Henrich - Heňo