icon

Poraďte chlapčenské meno

mimca140899
24. máj 2021

Ahojtee, poradte mi chlapcenske meno , take coho neni vela uz ...mali sme vybrane Dárius , ale nakoniec manzel zatrhol😀

karolinakr
25. máj 2021

Inak aj sa pridam mne sa pačia tiež take obyčajne Andrej, Robert, Richard, Ladislav, Tomáš, Adrian, Simon, to su také bežne a celkom k svetu
Rasťo je pekne a nie moc používane
Henrich - Heňo

karolinakr
25. máj 2021

Peter - kedysi najdavanejšie meno aj 2-3 Petrovia v triede.Ma vobec v tejto dobe niekto Petra? To je pekne meno, nic sa na ňom neda pokazit a vždy sadlo majiteĺovi ako uliate.Moj svagor je a neviem si ine meno na ňom.predstaviť

mimca140899
autor
25. máj 2021

@danielaaa212 Alan sa mi velmi paci ,,,, ale deti su zle , prehodia pismenka a vznikne z toho trauma na cely zivot pre dieta:/

zuzadielko4
25. máj 2021

Tiež som povedal ak sa nedohoneme na mene bude po manželovi Juraj ale dohodli sme sa bude Matej Teo.

h2
25. máj 2021

@mimca140899 Syn má spolužiaka Alana a toto teda nikoho nenapadlo, ani mňa, aj som musela chvíľu premýšľať... 🤭

matkahelka
25. máj 2021

@mimca140899 ale no neprehanaj. ziadna celozivotna trauma nevznikne. je jedno ake das dietatu meno, v 1 a 2 roc.na ZS si deti z kazdeho mena alebo priezviska urobia prezyvku. robili si aj z mojho, aj z muzovho. aktualne tym prechadza dcera. ona je tazko nad vecou, kedze je inteligencne inde ako jej spoluziaci, tak sa len smeje nad ich kreativitou. ziadna celozivotna trauma. a ani ja ani moj muz nemame celozivotne traumy. a mojho muza oslovovali synonymom pohlavneho organu.

0silvia0
25. máj 2021

@mimca140899 aj mne sa ten Alan páči, žiadne prehodené písmenká mi nenapadli...
Môj syn je Marián, ale aj mená typu Martin, Michal, Maroš sú celkom ok.

janezz
25. máj 2021

My sme mali v širšom výbere Daniel, Gabriel, Oskar, Richard a Albert. Nakoniec bude o pár dní Albert s nami. Tiež počúvam aké meno to chudákovi ideme dať. Ale neriešim, je pekné a neotrepané. Žiadneho Alberta v okolí nepoznám.

madono
25. máj 2021

Ondrej

matkahelka
25. máj 2021

@0silvia0 anal

0silvia0
25. máj 2021

@matkahelka 🤐🙈

petrisa213
25. máj 2021

@janezz my sme mali pracovné meno Rúfus od začiatku, a tak sme si na to meno strašne všetci zvykli, nie len my, ale aj blízka rodina. Kazdy sa pýtal ako sa má Rufusko, deti každý večer ešte Rufuskovi dobrú noc 🙈 až sme sa dopracovali k tomu ze keď bude chlapec tak fakt by bol Rúfus. Ale teda bude Lucka 😊 aj nám bolo potom aj ľúto ze bude dievča aj keď sme obaja chceli práve dievčatko. 😁

apostolko
25. máj 2021

Pius

sonia1712
25. máj 2021

My máme doma Petra a Juraja, synovcek je Radko, ďalší sú Oliver a Adam 😊v rodine máme este Karol co je v dnešnej dobe takmer rarita a Kajko je velmi milé 😊

miskasiska
25. máj 2021

Jonáš

alexk12
25. máj 2021

Kristian, Ivan, Andrej

janka95
25. máj 2021

Šimonko

sonia1712
25. máj 2021

@karolinakr my máme Petra a je to naozaj úžasné meno, variabilné pre velkeho aj malého a je och velmi málo, ma nadherny hlboky vyznam 😊a bracek sa volá Juraj, tiez podla nás úžasné a malo používané meno aj ked teda uz sa opäť objavuje. Dcérka je Elena a tak máme všetko mená greckeho pôvodu ale od nepamäti používané na Slovensku a poznatelne v zahraničí 😊

0silvia0
25. máj 2021

@sonia1712 Elena je super, páči sa mi, zabudnuté, ale originálne.

danielaaa212
25. máj 2021

@mimca140899 a vies co... ze uz si to nemyslim . 🙂 To su uz podla mna len take stare povedacky ..ze sa ludia hasteria a smeju na menach. Aurelko mal v skolke spoluziakov s roznymi menami.. dokonca Huberta, Alana mame suseda , pozname aj Eugena a dokonca Ervina. A nikdy som sa nestretla s tym,zeby sa im smiali,pripadne nejak znevazovali. Ked sa nam mal narodit syn,vela ludi vravelo..znicite mu zivot.. teraz? Narodil sa... a jeho meno sa stalo prirodzenou sucastou zivota...doma ho volame Ajo a vsetci v skolke Aurel a teraz v skole tiez. Naozaj to pisem v dobrom. 😊❤ Ja by som nejak neriesila... co bude v buducnosti pretoze velakrat su to len predsudky. Ozaj sa s tym nestretavame a to teda mozem povedat...ze od zapadu na vychod 😁. Sme vychodniari posobiaci v Bratislave a zijuci v madarskej dedine trnavskeho kraja 😁. Kazdopadne drzim palce pri vybere mena...urcite bude to najkrajsie. 😎 Dodam este ze vcera mi kamoska pisala,ze dala meno Jergus zajacovi 🤣 aj tak by ma to neodradilo 😊😁.

janezz
25. máj 2021

@petrisa213 toto presne u nás, ešte nebol ani zarobený a dcéra stále Albert, Albert aj na dome čo prerabame už mal izbu. A teda podarilo sa a tiež sme sa tak zžili s tým menom, že ten výber bol už jasný, žiadne iné meno nám už nesedelo. Akurát teda okolie ma stále poznámky. Hlavne moja mama 🙄
Rufus je krásne meno a teda tiež žiadneho nepoznám 😊

petrisa213
25. máj 2021

@janezz mama si zvykne 🙂 hlavne je co sa páči vám ❤️ a ako jedna maminka tu niekde povedala, rodicia už mali možnosť vyhrať svojim deťom meno tak načo sa kafru do výberu tých našich mien 😊

veverickav
25. máj 2021

My mame Árona 😉

kamca495
25. máj 2021

My máme meno WILLIAM presne takto sa aj píše 😊

karolinakr
25. máj 2021

Alebo daj Kamil. Mne sa to sice nepači, ale maš istotu, že bude jediny široko ďaleko

1katus1
25. máj 2021

@mimca140899 ja mám doma Milana v pôrodnici mi povedali že dávno také nemali

pimpa12
25. máj 2021

@mimca140899 Peter, Tomáš, Ondrej, Jakub, Juraj

janezz
25. máj 2021

@pimpa12 Jakub je top meno v poslednom čase, v mojom okolí sú 6

michellemary
25. máj 2021

Alexej, Filip.