icon

Poraďte dievčenské meno pre dieťa

michaelasadlak
1. apr 2020

Ahojte kočky , s priateľom sa nevieme rozhodnúť aké meno pre dieťa keďže páčia sa nám obe , preto sa Vás pýtam buď Vanessa alebo Charlotte ? Chceli by sme mat niečo iné 🙂 poprípade hoďte niake netradične meno pre dievčatko

Strana
z2
lenka2710
2. apr 2020

@michaelasadlak mne sa paci Mia, Zoe, Agáta, Ema a z tých tvojich asi viac Charlotte ako Vanessa, neviem, meno mi musí sedieť k danej osobe, je to tazke, lebo si to nevieš predstaviť teraz! Mam dve kamošky, obe majú Vanesku a k tým dievčatám jednej to meno sedí super a k tej druhej sa mi vôbec nehodí, neviem prečo, je to taky môj pocit! Ja mam Emu a neviem si pre ňu predstaviť iné meno, proste mi k nej sedí 😂

michellemary
2. apr 2020

@michaelasadlak Charlotte je aj na mojom zozname, krásne meno. 😍

tkmama
5. apr 2020

Ja som teraz objavila vo francuzskom kalendari meno Emy. Uplne jednoduche, pekne. Aj tak to ale bude pre vela ludi proste Emka...

natalala
5. apr 2020

@michaelasadlak nasa mala je zara ale paci sa mi aj mila alebo zoe, olivia a som spokojna aj so svojim natalia :D My mame tak zahranicne znejuce priezvisko bez -ova a konci na y cize sa nam zara hodilo alebo aj ine netradicnejsie mena. Este je celkom pekne znejuce ked krstne meno zacina na rovnake pismeno ako priezvisko 🙂 charlotte sa mi paci ale takto neskratene a neskomolene uz lotka, loti sarka a potobne vobec nie 🤷🏼‍♀️

ivuska147
18. jún 2020

@michaelasadlak Charlotte je krásne meno, proste Charlottka (Šarlotka) už je nepodstatné ako sa píše, bude sa tak či tak vyslovovať “Šarlot” 🥰🤗. A za mňa je krásne nadčasové, čisto Šarlota by som nedala.

analog_girl
19. jún 2020

@petulda333 ja som naďa, mám natašku ❣

momomamo
21. jún 2020

Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť nejaké dievčenské meno? Máme totiž špecifické prietvisko. Mne znie tak ľudovo priezvisko Kohútová. Syn sa volá Filip ale pre dievča sa mi nič nehodí. A tak isto si myslím, že dievčatko bude ako môj syn, snedý, tmavovlasy, hnedooký, blondínka z nej nebude.

sandrika1986
21. jún 2020

Dominika ?

siera_springs
22. jún 2020

@momomamo v triede som mala min.rok Kristínku kohutovu a myslim ze to spolu zneje krasne aj to krasne meno je❤

michellemary
23. jún 2020

Karolína?

rozarka_55
15. feb 2022

@michaelasadlak , radšej Charlotte,
ale krásne meno je aj Kristínka, alebo Paulínka😘

Strana
z2