Poraďte dievčenské meno pre dieťa
Ahojte kočky , s priateľom sa nevieme rozhodnúť aké meno pre dieťa keďže páčia sa nám obe , preto sa Vás pýtam buď Vanessa alebo Charlotte ? Chceli by sme mat niečo iné 🙂 poprípade hoďte niake netradične meno pre dievčatko
@michaelasadlak Charlotte je aj na mojom zozname, krásne meno. 😍
Ja som teraz objavila vo francuzskom kalendari meno Emy. Uplne jednoduche, pekne. Aj tak to ale bude pre vela ludi proste Emka...
@michaelasadlak nasa mala je zara ale paci sa mi aj mila alebo zoe, olivia a som spokojna aj so svojim natalia :D My mame tak zahranicne znejuce priezvisko bez -ova a konci na y cize sa nam zara hodilo alebo aj ine netradicnejsie mena. Este je celkom pekne znejuce ked krstne meno zacina na rovnake pismeno ako priezvisko 🙂 charlotte sa mi paci ale takto neskratene a neskomolene uz lotka, loti sarka a potobne vobec nie 🤷🏼♀️
@michaelasadlak Charlotte je krásne meno, proste Charlottka (Šarlotka) už je nepodstatné ako sa píše, bude sa tak či tak vyslovovať “Šarlot” 🥰🤗. A za mňa je krásne nadčasové, čisto Šarlota by som nedala.
@petulda333 ja som naďa, mám natašku ❣
Ahojte, prosím vedeli by ste mi poradiť nejaké dievčenské meno? Máme totiž špecifické prietvisko. Mne znie tak ľudovo priezvisko Kohútová. Syn sa volá Filip ale pre dievča sa mi nič nehodí. A tak isto si myslím, že dievčatko bude ako môj syn, snedý, tmavovlasy, hnedooký, blondínka z nej nebude.
Dominika ?
@momomamo v triede som mala min.rok Kristínku kohutovu a myslim ze to spolu zneje krasne aj to krasne meno je❤
Karolína?
@michaelasadlak , radšej Charlotte,
ale krásne meno je aj Kristínka, alebo Paulínka😘

@michaelasadlak mne sa paci Mia, Zoe, Agáta, Ema a z tých tvojich asi viac Charlotte ako Vanessa, neviem, meno mi musí sedieť k danej osobe, je to tazke, lebo si to nevieš predstaviť teraz! Mam dve kamošky, obe majú Vanesku a k tým dievčatám jednej to meno sedí super a k tej druhej sa mi vôbec nehodí, neviem prečo, je to taky môj pocit! Ja mam Emu a neviem si pre ňu predstaviť iné meno, proste mi k nej sedí 😂