Poraďte meno pre dievčatko
Dobrý deň o chvílku idem rodiť a neviem sa rozhodnúť pre meno pre dievčarko prosím vás poraďte
Ďakujem pekne
@lienka22222 Dorotka.
@lienka22222 Marína, Zoja, Tereza
hladas nieco extra, stylove a IN alebo normalne meno?🙂
Juliana, Tereza
@lienka22222
@lienka22222 keď ju prvý krát uvidíš, hneď budeš vedieť ako sa bude volať.
Dáša
Olívia 🥰❤️
Nataša, Zoja, Linda, Tamara, Tamia, Anita, Marína, Lea, Eliška, Nina... Ava (Ejva) Dievčenských mien je veľmi veľa pekných 😉😉
@lienka22222 Hanķa, Olívia😊
daniela
Dominika, Amelia, Tamia, Linda, Viktória
@lienka22222 z mien čo si napísala sa mi najviac páči Terezka
@lienka22222 každá poradí to svoje naj 🙂 sadni si ku kalendáru a listuj, nahlas si čítaj ako by zneli mená s tvojim priezviskom a uvidíš, určite sa nájde viacero ktoré ti padnú do oka
Timea
@lienka22222 Martinka 😉
Alexandra
@lienka22222 Zoja,Zoé,Zéna,Laura,Alexandra
Ja mam Anetku, Adelku a keby je ešte 1 dievčatko, tak by bola Amalka.
Ale páčia sa mi Júlia, Juliana, Antónia, Frederika Stela, Diana, Lada, Marketa, Violeta...
Sofia, Marína, Viktória, Zara, Elizabeth, Ana, Anastázia, Alžbetka, Alexa, Júlia, Aby, Adelyn, Ava, Ariana, Aylin, Elis, Elsie, Franceska, Iris, Izabela,Jazmina, Joanna, Kate, Kylie, Laila, Lena, Madelyn, Marie, Megan, Melody, Marie, Aneta, Agata, Žofia, Ellen, Esmee,...
@lienka22222 nechcem byť zlá ale Dorotu by som nedávala tu ju majú a volajú ju Dora, my sme tiež nevedeli sa dohodnúť vzali sme kalendár a skúšali ale muž na každé vedel vymyslieť prezývku, tak sme dali také na ktoré sa veľmi nedá najst
No aspon nejaky priklad by si mohla dat. Darmo ti budem pisat napriklad Annu, ak sa ti pacia mena ako Mia a Sofia 🤷♀️
Ale inak mne sa paci taka nie az tak otrepana klasika ako Júlia, Klára, Emília, Adela, Amália, Karolína.
Paulína 🙂
Alžbetka,Eliška,Veronika,Monika.
@queen_el mne sa zdá že práve táto klasika začína byt otrepaná 🤔
Lucia, Zuzana, Petra
Natália, Adriana, Erika, Annamária, Anežka, Agáta, Beata, Amélia, Miriam, Karin, Eliška atď.
@lienka22222
Z takých jednoduchých, krátkych mien sa mi páčia Ema, Zoe, Lea, Mila, Anna, Hana, Nina, Rose.
Dlhšie mená, ktoré mi znejú prijemne sú napríklad Olívia, Lívia, Kamélia, Amélia, Bianka, Cynthia, Sofia, Estelle, Gabriela, Valerie, Rebeka, Valentine, Klára, Aurelie, Aurora, Elisa, Alana/ Alina.
Zora, Eva, Nina, Maya.

@lienka22222 a medzi akymi menami sa vlastne neviete rozhodnut?🙂