icon

Poraďte moderné mená pre bábätká ❤️

ditta33
20. máj 2019

Ahojte 🙂 prosím poradte mi pekné dievčenské i chlapčenské mená 🙏🏻 Nepoznám velmi tie novšie :/ Dakujem 😘

nebicko43
21. máj 2019

Ja mám Liliana zbožňujem.😘
Páči sa mi meno Leo, Aaron, Juliana, Jessica, Izabela😉

rik01lulaka
21. máj 2019

@tesari Ďakujem...Slavomír je krásne a Lesanu sme aj my chvilu zvažovali, ale skončili sme pri Jasne...Živu ako som chcela tak muž zatrhol, že to by bolo dosť silné meno a svokra by zrejme ťažko rozdychavala....už len to, že inklinujem k slovanstvu, svastiku po dome a ze sme nekrstili nevie spracovať 😃

tesari
21. máj 2019

@rik01lulaka my sme na tom rovnako. Ani my sme tiez nekrstili. Moja rodina tomu rozumie a svorkovci sa nevyjadruju😀😀😀 - radsej 😀😀😀.

ladislav27
21. máj 2019

@ditta33 ahoj, vies ako som vyberala meno mojmu prvemu dietatku? tehotenský test som si robila 23.3. vtedy na meniny Adrián a keby to bolo dievca tak Adriana ta ma meniny sice 26.6, ale musela som ratat s oboma alternatívami. narodil sa mi chlapcek takže Adrián, druhemu som dala meno po dedkovi pradedkovi a prapradedkovi Alexander keby dievča tak Alexandra. 😍💚😘

didaa
21. máj 2019

Majte už rozum s tými menami 🤔

1gabriela13
21. máj 2019

@ditta33 Thia

rik01lulaka
21. máj 2019

@tesari my to radšej s nikým nerozoberame bo všetci to berú ako sarlatanstvo a keď mojej mame mám vysvetľovať prečo musí vnučka šaty a sukňu obliekať cez hlavu tak to už je len frflania...

ave17
22. máj 2019

@rik01lulaka prečo musí suknu obliekať cez hlavu?? A musí?? Tomu ani ja nerozumiem 🙂

eva112014
22. máj 2019

@neodada1 Ahoj, my máme tiež exotické meno ako píšeš. A máme Laylu. Boli sme s ňou už aj v Turecku aj Egypte i v iných krajinách. Vôbec sme problémy nemali. Práve naopak, pri počutí jej mena sa usmievali a boli veľmi milý. Vo Švajčiarsku sme cestovali s autobusom a zvolala som na dcéru nech počká. Šofér sa ma opýtal, že ako sa volá ešte raz. Usmial sa a povedal, že jeho dcéra je tiež Layla a kývol rukou a žmurkol nech si sadneme -bez zaplatenia. Bol to autobus, ktorý zaplatíš lístok a o 10 minút si na kopci, inak šlapeš pešo na kopec. Nebola to pevná autobusová linka, čo si myslím, že by toto jeden šofér by nemohol spraviť. Ale platilo sa. A výzorom sa viac podobáme po opálení aj my Turkom. Hnedé oči, hnedé vlasy a opálená pokožka. (všetci traja). Nemyslím si, že meno robí problém pri hraniciach nech je akékoľvek to meno. Môžeš byť aj Barborkou s modrými očami a blond vlasmi, keď nemáš v poriadku doklady, máš to jedno.

32ansy23
22. máj 2019

@ditta33 Amalia Averly Eloise Ava Grace Clara Elisa/Elizabeth Rosalie Lillia Louisy Joanna

Theo/Teo/Theodore Matteo Tobias Alexander Ethan Benjamin

elementissa
Autor odpoveď zmazal
danieladorota
22. máj 2019

My máme Dorotu a páči sa mi ešte Izabela a Rebeka. Chlapčenské Matej, Jakub, Teodor

zabka1987
22. máj 2019

@elementissa to žijete kde že chcete takéto mena

ivanka8287
Autor odpoveď zmazal
lara2801
22. máj 2019

Lara, Zara, Mia, Zoe, Lili, Leo, Theo, Alex, Tobias

ivanka8287
22. máj 2019

Mne sa páči Mia Haven, Mália, Prea... A na chlapca Nathaniel, Joachim... Ale pre svojho syna by som dala krásne slovenské

maminuska
22. máj 2019

@elementissa no tak teraz plne chápem ten tvoj elaborát v inej téme ktorý som prečítala asi tak po tretiu vetu, ďalej som nečítala. 🙂

elementissa
Autor odpoveď zmazal
jullietlife
22. máj 2019

@brigitte93 tiež mam Tiffany a stojim si za tym menom <3 🙂 ci patrí sem alebo nie 🙂

bialica
22. máj 2019

@jullietlife a prečo si nesadneš 😀

gabikula
22. máj 2019

dievčenské : Lada

1fka
22. máj 2019

My poznáme z ihriska Savu a Flóru a keď som bola v pôrodnici tak vedľa ležiaca mala Ronalda

elementissa
22. máj 2019

@1fka Sava je zaujímavé, ešte som to nikdy nepočula 🙂 Flóru už hej 🙂 obe pekné

stanulienkat
22. máj 2019

Dobre som sa pobavila na niektorych menach. Hotovy Lunik 9 🙂)

marcella6
22. máj 2019

@gabikula to ako vazne?

sany_max
22. máj 2019

My máme chlapcov Maxa, Felixa a tretí bude Alex, pekné je aj Bruno a dievčenské sme mali vybraté Lila,Melánia,Karla

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
jullietlife
22. máj 2019

@bialica postojim kym mam mlade nohy :D

sisa_papaya
22. máj 2019

@bagerka my máme Aurinku 🙂 tiež ,keď niekto počul meno Aurélia,tak sa zaksichtil,ale nám sa to meno veľmi páči ❤️ voláme ju Aurinka, Aurelka, Aura.. 🙂

janarochester
22. máj 2019

@zabka1987 Samuel ,Hugo a Oliver..dokonala trojka 🙂 ja mam Juliu ,Annu a Magdalenu..aj ja som si vypocula..uz v porodnici,ze ci to davam po babkach tie mena..no nie nedavam..vsetky tri budu hrde prve nositelky tohto mena v rodine 🙂