Poraďte nezvyčajné dievčenské meno.
Ahojte viem že už tu bola určite nejaká podobná diskusia ale chcela by som to mat pokope tak sa ospravedlňujem. Prosím poradte nezvyčajne dievčenské mena veľmi sa mi páčia nezvyčajne mena preto premýšľam aké zvoliť aby sa dalo dievcatko pekne oslovovať aj v zdrobneninach. Ďakujem zienky❤️
@via88 no mama je asi faninka HK 🙂 decka ju volaju Kitinka 😳🤣
@sweetdreams Aj ja mam nezvycajne meno😉 Aj ked, poznam aj vela malych Katariniek 😍
Viola,Vivien,Xsara,
@yanni no ja poznám napr. malé Zuzky, ale Katarínka ani jednu asi .... Ale vždy sa poteším, keď niekto dá takéto pekné slovenské meno , hoci aj mnohé zahraničné určite majú niečo do seba
Lilien ❣️
Tamia
@sweetdreams Zuzku zase ja nepoznam ale Katiek mame na okoli nejak dost v poslednej dobe. Ja som rada, ze sa zase zacinaju vracat klasicke mena.
Ja mam doma dve slecny nebezpecne. Volaju sa Antonia a Aurelia.
ja som Vladimira a malokto ma take meno
Môj syn ma v škôlke spolužiačku menom Dorisa, za mna nezvyčajne 😉 a mne sa teda nepačí ani trochu to meno 🙈
Za mňa nezvyčajné a pritom je normálne v kalendari, krasne meno Alana. Veľmi sa mi páči, dala by som ho hneď dcérke, ale dohodli sme sa, že tentokrát vyberá meno manžel, takže asi z toho nič nebude 🙂
Moje baby sú
Valentina. Nataša a Linda 🙂
@monca0021 Tamia,Lesia ☺️
Ja mam dceru Alexis.LARU a Lili. Paci sa mi aj Zoe.Mia.Pery.Kasia.Rut.Loretka.Matilda .Letycia .Violeta
Keď nezvyčajné tak napr. Gertrúda, Bernardína, Genovéva, Emerencia, Gizela, Sidonia, Hermína atď..
@dopolbokaodrata Hrozné mena nie?také ako pre tvrdú ženu niekde z lazov Gizelaaaa
@eliska13 no a Gizka je len jedna vlastne.. Ale aj tie ostatne sú aspoň reálne 😂 a ešte Jozefína to je také až kráľovské 😉😎
Matilda a Hilda
Hyacinta, Klotilda, Klelia, Lesana, Milena a Milica, Eulalia, Masa, Greta, Gertruda, Serafina
Moja neterka sa volá Varvara

Slovanské mena sú najkrajšie... Lada, Zuna, Marína