Poraďte slovenské meno pre tretieho syna
Ahojte, o chvilu rodim a neviem ake meno dat tretiemu synovi. 🙈 Mozno mi poradite🙂
Mame klasicke slovenske priezvisko, takze nechcem ziadne zahranicne a exoticke meno, kedze sa to vobec nehodi. V rodine mame vsetko chlapcov, moji aj manzelovi bratia maju len synov, takze by som nerada, aby sa meno opakovalo po bratoch, synovcoch, svagroch, dedoch🤣
Takze zhrniem to:
(manzel Richard)
ujovia: Tibor, Peter, Jan, Jozef, Martin, Dalibor
Dedovia: Pavol, Frantisek
Synovci: Dominik, Tobias, Oliver, Alex, Damian, Daniel, Matteo, Sebastián, Šimon
Moji synovia: Filip, Adam
Ak vas nieco napadne, kludne mi poradte. Ja som uz presla cely kalendar a nic ma neoslovilo. Najlepšie bez mäkčeňov a dĺžňov a niečo kratšie.
Ďakujem za rady🙂
Martin
Ja mam synov Jozefa a Ondreja
Juraj, Maros,Tomas,Andrej, Ladislav
Jakub (ale v júni sa ti narodí a v júli by mal meniny), Marek, Juraj, Adrián. Alebo po tatinovi nechcete? Richard je krásne meno 🙂
Máme Jakuba, Šimona a Andreja. Manžel je Juraj.
Hm. A ja rozmýšľam aké je to čisto slovenské priezvisko... A meno JAKUB
😞 Tak vyhrava na Slovensku najpopularnejsie meno Jakub. To naozaj nechcete dat niečo iné? Možno posledne dieťa a dat mu najtuctovejsie meno, aké len môže byt? Kebyze aspoň Gregor, Andrej. Nemusí byť Baltazar, ale fakt sa radit s celým Slovenskom a vybrat si z toho Jakub...
Jakub Michal Matej Miroslav Radoslav Branislav Stanislav
Aspoň si dajte pozor, aby sa ten Jakub naozaj dal odlisit od priezviska. Lebo ak je to napr. Čík, tak bude musiet všade vysvetlovat, že sa vola Jakub. Čík. A nie pán "Jakupčík".
My máme Samuela 🙂
inak ked mas muza Richarda… Tak k tomu ide pekne Michal
Medzi menami, ktoré si uviedla nieje Juraj 🙂👌
Timotej, Ondrej, Andrej
Ondrej, Andrej
Matúš 💗
Marko alebo Marek
My máme Filip,David a Tomáš
Sesternica s manželom dali teraz meno Simeon a páči sa mi 🙂
My máme prvého syna Filipa a druhý sa volá Jonáš ❤️
Tiež máme Adama a Filipa a keby bol tretí syn tak David.
Ja mam troch synov Marko, Matúš a Michal
Môj syn je Richard,paci sa mi aj Marcel.
Zachariáš
Zachariáš
@robinotina ona chce kratke, bez dlznov a makcenov 🙂 niečo ako Roman
@robinotina ona chce kratke, bez dlznov a makcenov 🙂 niečo ako Roman
@elzena2 ja rozumiem zadaniu áno.. ze nezapadá tam,ale chcela som jej to poslať len ako zaujímavý typ...ci ju nezaujme.Je to ozaj nevšedné,pre mňa krásne meno
Zachariáš
Priezvisko začína na Šč a podla mna sa to zle vyslovuje
@robinotina
Ondrej tak by sa volal môj druhý syn ale je to baba
Starší sa volá Šimon
Timotej, Félix, Gregor, ale najviac sa mi páči vo Vašom prípade asi po manželovi Richard. A teda škoda, v prípade Vášho priezviska úplne chápem, že nechcete dať meno, ktoré sa končí na -š. Lebo ten Jonáš je pekné meno. A ešte mi napadá Vratko.
Viliam ❤️

Keby ešte dakedy čakáme chlapčeka, tak by bol buď Milko alebo Valadko (Miloslav, Vladimír) 🙂