Poraďte slovenské meno pre tretieho syna
Ahojte, o chvilu rodim a neviem ake meno dat tretiemu synovi. 🙈 Mozno mi poradite🙂
Mame klasicke slovenske priezvisko, takze nechcem ziadne zahranicne a exoticke meno, kedze sa to vobec nehodi. V rodine mame vsetko chlapcov, moji aj manzelovi bratia maju len synov, takze by som nerada, aby sa meno opakovalo po bratoch, synovcoch, svagroch, dedoch🤣
Takze zhrniem to:
(manzel Richard)
ujovia: Tibor, Peter, Jan, Jozef, Martin, Dalibor
Dedovia: Pavol, Frantisek
Synovci: Dominik, Tobias, Oliver, Alex, Damian, Daniel, Matteo, Sebastián, Šimon
Moji synovia: Filip, Adam
Ak vas nieco napadne, kludne mi poradte. Ja som uz presla cely kalendar a nic ma neoslovilo. Najlepšie bez mäkčeňov a dĺžňov a niečo kratšie.
Ďakujem za rady🙂
Edo
Martin
Milan, Ľubomír,Vladimír
Marian, Peter, Juraj, Daniel,
Vincent
Matias - Mi taky Matísek se posral.😃 alebo ešte Marian, Martin,
Mne sa páči Tobias, Sebastian, Peter a ja mám prvého syna Kristiána
Keby si si musela tento mesiac vybrať, nezávidím ti
Norbert, Medard, Zlatko, Vasil, Vít, Tadeáš, Vratislav Alojz, Ladislav, Peter a Pavol.. z tychto by som asi Petra a Ladislava vybrala, zo ženských Margarétu alebo Grétu
raz sa mi 55r chlap predstavil, že ja som Vierko...ja že prosím?
Radovan, Radko, Robert, Julius, Marek, Kamil,Vladimir, Samuel, Karol, Ervin, Jozef, Tibor, Boris,Milan,Ivan,Igor Jaroslav,David...😁
Mne sa páči Tobias, Sebastian, Peter a ja mám prvého syna Kristiána
@katarinahajnus obsadene
Michal, Samuel, Jakub. Aj Matus je pekne ale tak je tam makcen 🫣
Matej,Filip,Samuel,Jakub,Marek,Lukáš
Ja mám Tomáša a druhé meno som mala vybrané Matúš ale máme dievčatko. Ešte sa mi páčia Lukáš, Marek, Matej. Tiež som skôr za u nás tradičnejšie mená 🙂
Teo, Teodor, Jakub, Eduard...
Erik, nie je ich tak veľa 🙂
Vy tam máte všetky mená,ktoré by som ti poradila. Ivan tam nie je
Ivan, Ferdinand, Miloš - veľmi pekne a málo používané mená
Keby si si musela tento mesiac vybrať, nezávidím ti
Norbert, Medard, Zlatko, Vasil, Vít, Tadeáš, Vratislav Alojz, Ladislav, Peter a Pavol.. z tychto by som asi Petra a Ladislava vybrala, zo ženských Margarétu alebo Grétu
@karolinakr ja mám 3-mesačnú Margarétku 😊
alex
@mtar1 tak to je nádhera..😍 a chcete ju volať Gréta či zostanete pri Margaréte?
@mtar1 inač Margareta sa môže volať aj Marga
Filipko, Adamko, Samko🙂
Kamoska dala richarda a juraja. Jurajov neni pocut..
za mňa Dávid, Boris
my mame Jakuba…teraz je dost popularny… krasne meno ;) ale tiez na neho volam vselijako a nepocuva na nic (ma 2 roky) zacnem Jakub! Jakubko! Kubooo! Kubik! Jakubo! a nic… ide si svojou cestou ;D

Filip, Adam a Andrej