Poraďte slovenské meno pre tretieho syna
Ahojte, o chvilu rodim a neviem ake meno dat tretiemu synovi. 🙈 Mozno mi poradite🙂
Mame klasicke slovenske priezvisko, takze nechcem ziadne zahranicne a exoticke meno, kedze sa to vobec nehodi. V rodine mame vsetko chlapcov, moji aj manzelovi bratia maju len synov, takze by som nerada, aby sa meno opakovalo po bratoch, synovcoch, svagroch, dedoch🤣
Takze zhrniem to:
(manzel Richard)
ujovia: Tibor, Peter, Jan, Jozef, Martin, Dalibor
Dedovia: Pavol, Frantisek
Synovci: Dominik, Tobias, Oliver, Alex, Damian, Daniel, Matteo, Sebastián, Šimon
Moji synovia: Filip, Adam
Ak vas nieco napadne, kludne mi poradte. Ja som uz presla cely kalendar a nic ma neoslovilo. Najlepšie bez mäkčeňov a dĺžňov a niečo kratšie.
Ďakujem za rady🙂
Daniel
Timotej, Félix, Gregor, ale najviac sa mi páči vo Vašom prípade asi po manželovi Richard. A teda škoda, v prípade Vášho priezviska úplne chápem, že nechcete dať meno, ktoré sa končí na -š. Lebo ten Jonáš je pekné meno. A ešte mi napadá Vratko.
@elenita mame Gregora...
Ja mám synov Samuel, Adam, Viktor 😊. A páči sa mi aj meno Artúr.
Manželovi sa este paci meno Leo, tiez je nazoru ze Jakuba budu volat Kubo, to sa mu vobec nepaci
Mne by sa ešte hodil Krištof ( Ščamba, Ščasný...). Ja má doma už 23ročného Jakuba ( Kuba, Kubka, Kubinka, Jakubka....) a to meno ma doteraz nemrzelo. Nevadí mi, že je frekventované. Pre mňa je tento môj Jakub aj tak výnimočný a on je tiež spookojný s týmto menom, iné by ako mi povedal, nechcel 🙂
Ja mam na hodine jedneho chlapca,a chodi aj s dcerou do skolky,Jakuba,a veru mi nikdy nenapadlo ho volat Kubo 😀 az teraz,ked to tu citam...v detstve sme suseda volali Kubo,uplne som na to zabudla, ze toto je skratena verzia mena 😄😄
Andrej 🙂
Fabian 😀 😀 😀 - meniny spolu s Daliborom a Sebastianom
Evan 😉 K Adamovi 🙂
Nebolo by lepšie Teo? 🙂 Môj brat má kamaráta s týmto menom a je jediný v ich kruhu kamarátov s týmto menom, pričom Martinovia sú až 5 🙂.
Mne osobne lepšie znie Teo ako Leo, ale vy vyberáte 🙂
Filip, Adam, Jan
Filip, Adam, Martin
Filip, Adam, Matej
Filip, Adam, Jonatan
Filip, Adam, David
Filip, Adam, Jakob
Mas synov s menami bez diakritiky, tretiemu by som preto vybrala asi tiez skor bez makcenov
Ondrej, Jakub, Krištof
Rozhodli ste sa? 🙂
Martin, Alexander, Sofiane, Daniel
Radoslav
Marek alebo Viliam
Filip a Adam su krasne mena z biblie.Tak by som tretie tiez vybrala biblicke napr.z 12 apostolov,aj FILIP bol apostol.....12 apostolov-Šimon -Peter,Jan,Jakub,Filip,Tomáš,Matúš,Ondrej,Tadeáš,Bartolomej,Jakub,Matej
Timko Timotej
Marián, Jerguš, Gustáv
Doma mám Viliam a Gabriel…. , páčilo sa mi aj meno Krištof
@anonym_autor Zachariáš
@anonym_autor Vincent sa ti nepaci?
@anonym_autor Matej
@anonym_autor po precitani mi vybehlo hned na mysli meno Tomáš
@anonym_autor Michael
Diskusia z juna, damy, to dieta uz pomaly stvornozkuje
Diskusia z juna, damy, to dieta uz pomaly stvornozkuje
@anonym_ad3ab0 aj ja pozeram 🙂 tak bolo by zaujimave vidiet co napokon vybrali ☺️
Dali sme taku klasiku, Michal🙂
@anonym_autor Jakub
Michal, Adrian, Igor…ak by som mala synov, volali by sa tak…zvučné a mužné mená

Erik,Teodor/Teo,Felix,..tieto som mala vybrané ja...mam baby 🤣