Porovnanie písania mena Christianna, Christianne alebo Christiane
Ahojte
Máme vybraté jedno meno pre dievčatko ale nevieme aké písanie mena je najkrajšie. Páčia sa nám tieto tri
Christianna
Christianne
Christiane
Premýšľame aj nad prostredným menom aký na to máte názor?
@virginnia tak, to sa mi paci. Myslim, ze ked sa tak predstavi - Christy, tak deti s tym nebudu mat problem. Mne to s Kikou nespaja nic.
Christianna Tenai znie veľmi pekne 🙂 ale nepáči sa mi, keď sa zahraničné mena zdrobňujú...Christy je super zapamätateľné aj v škôlke,smelo do toho 🙂
Mená pekné, ale chudatko ked sa bude učiť podpisovať :D
Meno pekné , ale chudatko ked sa bude podpisovat :D asi christianna . budete pasovat
Ja by som navrhovala Christianne Aimeé, nech to nema take jednoduche,ked sa bude podpisovat,alebo nahlasovat meno,ak teda zijete na SK😄 A teraz fakt vazne, naco este 2 meno pri takom dlhom prvom mene?
@virginnia tym obycajnym menom sa vala moja najstarsia. Ma 24 s stale mi hovori ze je spokojna ake som jej dala a nemenila by na ine
Christiane Tenai je super, aj Virginia je krásne meno...hm😍
Christianna vyslovovaná s Ch? Veď to ani nejde vyslovit… to už radšej normálne vyslovovať s K.
@simona1998 🙈 podľa mňa podpísať sa ako Christy jej bude stačiť a neskôr sa do toho dostane ja som sa tuším do 3 triedy podpisovala Ginny alebo Nia
@karolinakr ďakujem ❤️😘
@virginnia Mne sa páči tiež najviac verzia Christiane - prípadne s jendným n- Christiana a skrátene ako prezývku ju môžu volať aj Chris - vyslovovať Kris 🙂 a výslovnosť s CH nie to znie hrozne, to sa asi nikde ani tak nevyslovuje - normálne ako sa to má vyslovovať s K, to znie oveľa lepšie 😇
@virginnia dcera ma kamosku menom Christiána. S dlznom na a. Volaju ju Kristy 🤷♀️
@virginnia mne sa páči aj tvoje meno a aj to čo ste vybrali , takže smelo do toho . 🍀
@simona1998 ďakujem veľmi pekne za podporu 🙂

@barbora0308 neviem no mne sa meno Malvína páči ale Menom Christianna som vážne očarená a je to asi jediné meno na ktorom sa z manželom zhodneme ale keďže je dosť tvrdohlavý veľmi by chcel aby malá mala stredné meno .A svokra ta je šťastím bez seba lebo ona má 3 chlapcov jej mamina dokonca 5 a dievčatko v ich rodine je poklad a u nás práveže všetci dúfali v chlapca. Ale dokonca aj svokre sa tak veľmi paci meno Christianna ze už sa malej tak aj prihovára keď mi hladká bruško už som jej aj hovorila ze to nieje na 100% ale ona ze ja chápem ale ze je to tak krásne a čarovné a svokor tomu sa to tiež páči .Ale moja mamina je zas za Malvínu už mám úprimne na to nervy . Dám jej nakoniec meno Samantha alebo Lýdia a bude pokoj.