icon

Porovnanie písania mena Christianna, Christianne alebo Christiane

virginnia
7. máj 2024

Ahojte
Máme vybraté jedno meno pre dievčatko ale nevieme aké písanie mena je najkrajšie. Páčia sa nám tieto tri

Christianna
Christianne
Christiane
Premýšľame aj nad prostredným menom aký na to máte názor?

virginnia
autor
7. máj 2024

@barbora0308 neviem no mne sa meno Malvína páči ale Menom Christianna som vážne očarená a je to asi jediné meno na ktorom sa z manželom zhodneme ale keďže je dosť tvrdohlavý veľmi by chcel aby malá mala stredné meno .A svokra ta je šťastím bez seba lebo ona má 3 chlapcov jej mamina dokonca 5 a dievčatko v ich rodine je poklad a u nás práveže všetci dúfali v chlapca. Ale dokonca aj svokre sa tak veľmi paci meno Christianna ze už sa malej tak aj prihovára keď mi hladká bruško už som jej aj hovorila ze to nieje na 100% ale ona ze ja chápem ale ze je to tak krásne a čarovné a svokor tomu sa to tiež páči .Ale moja mamina je zas za Malvínu už mám úprimne na to nervy . Dám jej nakoniec meno Samantha alebo Lýdia a bude pokoj.

leadark
7. máj 2024

@virginnia a mas slovenske alebo zahranicne priezvisko?lebo s tymi sk je to zvacsa smiesne

talia16
7. máj 2024

@virginnia nemusí to byť zrovna ta Malvína. Pozri si všetky webstránky s nápadmi na mená a podla toho sa rozhodni, ale hlavne nech sa to hodí k piezvisku aby sa to dalo vysloviť (napr. nie Klára Králova) alebo aby sa to aspon trochu hodilo (napr. nie Brooklyn Šlahačková)

mk1111111111
7. máj 2024

@virginnia tak, to sa mi paci. Myslim, ze ked sa tak predstavi - Christy, tak deti s tym nebudu mat problem. Mne to s Kikou nespaja nic.

virginnia
autor
7. máj 2024

@leadark priezvisko má manžel aj ja Tenai bez
ová ❤️

virginnia
autor
7. máj 2024

@talia16 🤣🤣nie Bola by to Christianna Tenai

talia16
7. máj 2024

@virginnia tak to je pekné, to sa dá 🙂

virginnia
autor
7. máj 2024

@talia16 Ďakujem

misicka31
7. máj 2024

Christianna Tenai znie veľmi pekne 🙂 ale nepáči sa mi, keď sa zahraničné mena zdrobňujú...Christy je super zapamätateľné aj v škôlke,smelo do toho 🙂

virginnia
autor
7. máj 2024

@misicka31 ďakujem veľmi pekne za podporu 🙂

simona1998
7. máj 2024

Mená pekné, ale chudatko ked sa bude učiť podpisovať :D

simona1998
7. máj 2024

Meno pekné , ale chudatko ked sa bude podpisovat :D asi christianna . budete pasovat

iwesska
7. máj 2024

Ja by som navrhovala Christianne Aimeé, nech to nema take jednoduche,ked sa bude podpisovat,alebo nahlasovat meno,ak teda zijete na SK😄 A teraz fakt vazne, naco este 2 meno pri takom dlhom prvom mene?

slavomira236
7. máj 2024

@virginnia tym obycajnym menom sa vala moja najstarsia. Ma 24 s stale mi hovori ze je spokojna ake som jej dala a nemenila by na ine

lienka.7
7. máj 2024

@virginnia ja navrhujem Christianne Marianne 👍🤣🤣🤣 ked uz sranda, tak poriadna👌🤣 sorry, ale tebe tie tehu hormóny dobre udieraju na mozog 🙈

tykat
7. máj 2024

@virginnia to je jedno, aj tak ju budu volat Kika 😃 ...mam skusenost, dcera ma kamosku Christinu.

karolinakr
8. máj 2024

Christiane Tenai je super, aj Virginia je krásne meno...hm😍

sisaka
8. máj 2024

Christianna vyslovovaná s Ch? Veď to ani nejde vyslovit… to už radšej normálne vyslovovať s K.

virginnia
autor
8. máj 2024

@simona1998 🙈 podľa mňa podpísať sa ako Christy jej bude stačiť a neskôr sa do toho dostane ja som sa tuším do 3 triedy podpisovala Ginny alebo Nia

virginnia
autor
8. máj 2024

@iwesska vysvetľovala som to pozrite si všetky komentáre.

virginnia
autor
8. máj 2024

@lienka.7 pekná kombinácia 😘.A nie nejebe mi ako si to napísala . Práveže to meno sa mi začalo páčiť už
Keď som bola teenagerka. v mojej obľúbenej knihe sa tak volala hlavná postava a pred tým ako niečo napíšeš pozri si všetky komentáre co som napísala a potom to pochopíš.

virginnia
autor
8. máj 2024

@tykat Keď sa vyslovene predstavý Christy nemyslím Si Christy sa ľahko pamätá a Christina a Christianna je dosť rozdiel 🙈

virginnia
autor
8. máj 2024

@karolinakr ďakujem ❤️😘

virginnia
autor
8. máj 2024

@sisaka ide to vysloviť Christianna normálne s ch co ti na tom nejde vysloviť a Christy tiež normalne s Ch alebo Christiannuška ako zdrobnenina❤️ a aspoň podľa mňa sa absolútne nehodí k priezvisku Tenai klasické meno.

karmen118
8. máj 2024

@virginnia Mne sa páči tiež najviac verzia Christiane - prípadne s jendným n- Christiana a skrátene ako prezývku ju môžu volať aj Chris - vyslovovať Kris 🙂 a výslovnosť s CH nie to znie hrozne, to sa asi nikde ani tak nevyslovuje - normálne ako sa to má vyslovovať s K, to znie oveľa lepšie 😇

simsalabim
8. máj 2024

@virginnia dcera ma kamosku menom Christiána. S dlznom na a. Volaju ju Kristy 🤷‍♀️

simona1998
8. máj 2024

@virginnia mne sa páči aj tvoje meno a aj to čo ste vybrali , takže smelo do toho . 🍀

kristiii
8. máj 2024

@virginnia ako nositeľka nášho obyčajného Kristína a desnej prezývky Kika vám vaše rozhodnutie vcelku kvitujem. Ale dala by som asi verziu, ktorú tu spomenul niekto iný, Christiana. Nech to nemá také komplikované na Slovensku. A druhé meno vôbec, už toto je dosť dlhé.

virginnia
autor
8. máj 2024

@simona1998 ďakujem veľmi pekne za podporu 🙂

virginnia
autor
8. máj 2024

@kristiii my sme sa rozhodli pre Christiannku a prostredné meno nedávame nakoniec a s prezývkou Kika s vami 1000% súhlasím sestra sa volá Kristína a hrozne jej to vadí ale teraz sa poučila a predstavuje Tina ❤️