Poznáte niekoho s menom Ryan?
Poznáte niekoho s takým menom? Ďakujem
moja lektorka má syna … ma dve mena, lebo s týmto ona nesúhlasila, ale .. a presne minule mi rozprávala ako mu babky písavali pohľadnice a volali ho Rajenko 🙈 … za mna na Slovensku nie, ani keby priezvisko bolo Raynolds …
Ak máš slovenské priezvisko a chcete žiť tu, nie.
Poznám ,15 ročný chlapec,žiadny rom🙂.Priezvisko ma slovenske.
U ciganov bezne, daj kludne 🥸
Mám kolegyňu, čo sa volá Ryane (číta sa bez toho e Rajen), takže ja to mám spojené momentálne so ženou.
Mne hneď napadlo Ryanair 😅
Poznam, romov
mala som kolegu - filipinca, volal sa Ryan. Nie je to spatne meno ale na Slovensku, rydzo slevenskemu dietatu by som ho nedala.
Poznam. Ale v zahranici.
V anglicky hovoriacich krajinách, tuto len pre podivínov
@diewcatqoo heh, že Klojinka. Chuďatenko. Syn má spolužiačku s menom Madmazel 🤦🏻♀️ volajú ju Zelka alebo Madmazelka.....
@nikaeli prvé čo mi napadlo tak Hercule Poirot, už ta zelka sama o sebe mi znie lepsie
Áno, poznám, Ryan Petrovický, slovenský hokejista.
Bežné rómske meno...
@benimnadir Moj kolega ma Daenerys z Hry o trony Priezvisko nejdem pisat lebo by ste mali dost...
Myslím,že aj tak nik nemá na našich spoluobčanov. Na ihrisku som počula - Ronaldo a Justin, myslela som si,že to je sranda,ale nebola,vážne sa tak volali 😂😂😂
Celkovo,môj názor,už nevieme čo od rozkoše s menami. Nevravím,že máme dávať napr Cyril a Cecília, ale máme kopu krásnych mien,nie tieto zahraničné výstrelky, ale tak každého osobná vec. Mne osobne sa to nepáči,rodičia Slováci žijúci na Slovensku so slovenským priezviskom a rýdzo zahraničné meno 🤷🏽♀️ ale ako vravím, sto ľudí,sto chutí 😊
Áno, poznám aj troch chlapcov s tým menom v našom meste. 🙄
@pokojvdusi9 no tak možno si v dospelosti nájde nejakého turka a bude vybavené 😂😂
@simik131 aj Tyson som už počula a Bentley 😁
Poznám 1 chlapca z juhu SK, biely, nadpriemerne IQ, reprezentant SK. Všetci od malička ho volali "Rajen".
Tak v našom dome máme Ryana. A volajú ho Rajko, Rájenko. A vrchol bol nedávno, to mal asi 16 rokov a prišli jeho kamaráti a vykrikovali na neho z dvora smerom k ich oknám "Zachráňte vojaka Ryana!"
Áno poznám jedného, žiadny róm ako tu bolo spomínané.
Poznám chlapca menom Bryan. Veľmi mu pristane.
Normálna biela rodina.
Krásne a nepoznám
Poznam, u nas je bežné v rómskych osadách
Hrozné meno 😂 známej syn sa tak volá ale žijú v Anglicku 😉

Dala by som uplne v pohode. Dnes uz fakt kazdy vie ako ho spravne citat.